- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.201
elinle sık canimBence olur bu kuzum. Minnacik poposine büyük bile gelebilir
Kuzum 1 limon mi kullaniyoruz? Elimle mi sıkıcam yoksa limonu cevirerek sıktığımız seydeni?
Oh iyi demisin kuzum. Tabiki karekterine yapilan sakayi kabullenme. Seni böyle sevip böyle aldi.
Bazen esim de sevmedigim seyleri söyleyince bende aynisini ona söylüyorum kizimcada "sende bana söylüyorsun" diyorum birakiyor
NollllduuuEternaaLLove kos kos kos gel cabuk kuzucumm
Seffaf bardagim yok diye kahverengi camin icinde yaptim ama göremedimNollllduuu
Tamam canımSeffaf bardagim yok diye kahverengi camin icinde yaptim ama göremedimesim isten gelene kadar bidaha denerim wc ye gidersem
Bizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
Eki Görüntüle 2185770Kmsl Hnd EternaaLLove ByNkoaLa Eses07 N Nnuurrr @Oeksuez Zeytintanem @_nurunnisa_ @melankolimm T Temmuz07 huhu nerdesiniz ya artık gitmek yok gelin bakalim kahverler hazır
Misafir vardı yolcu ettik oturuyorum. Çamaşır makinesi bugün 4 ya da 5. Defa çalıştı şimdide durdu çalışmıyo inşallah bozmamışımdırYoğun bir günün ardından sizinleyim
Sizler napıyorsunuz kızlar
Suan geri kalan kiyafetleri yikadim utuledim yoruldum oturdum kuzuSen nasılsın hasırlıklarkn nasıl bebişin nasıl :)
Sağol canım darisi sana nasil gidiyor sendeMaşallah güzel günlerde giysin inşallah kuzucuk
Bizim adam almis 0 paket ama olur diyorlar ilk hastanede kullanıp kullanip bitse yeter 50 adetT Tatlianne20 kız bebiş kaç kilo. O bez minnacık. Yenidoğan almadın mi..
O bezleri yeni piyasa ya çıkardilar, prematüre bebekler için
Inşallah canım boşa gitmez benimde 3 kilo anca olur ozaman olur insallah:)T Tatlianne20 canım benim kızım 3.200 doğdu ve prima nın bu boyutunu kullanıyoruz oldu bence de olur yani
Ben hazırlık yapıyor m cantam hazir yavastan temizlik basliycam inşallah hayırlısı bakalımYoğun bir günün ardından sizinleyim
Sizler napıyorsunuz kızlar
Valla çoknyorucu geçiyor canım ama çok şükirSuan geri kalan kiyafetleri yikadim utuledim yoruldum oturdum kuzu
Sağol canım darisi sana nasil gidiyor sende
Bizim adam almis 0 paket ama olur diyorlar ilk hastanede kullanıp kullanip bitse yeter 50 adet
Inşallah canım boşa gitmez benimde 3 kilo anca olur ozaman olur insallah:)
Ben hazırlık yapıyor m cantam hazir yavastan temizlik basliycam inşallah hayırlısı bakalım
Güle güle giysin güle güle giydir inşallah kuzumm. Hepsi çok güzel :)Eki Görüntüle 2185969 son utulerde bitti kizl a r bende bitik:)))
Amin kuzum amin tum annelere nasip etsin inşallah.Güle güle giysin güle güle giydir inşallah kuzumm. Hepsi çok güzel :)
Sen çağırırsında ben gelmez miyim tatlışanneB Brunello Cicinelli huhu gel sohbete necesin konuşalım
Kız yine mi temizlikSuan geri kalan kiyafetleri yikadim utuledim yoruldum oturdum kuzu
Sağol canım darisi sana nasil gidiyor sende
Bizim adam almis 0 paket ama olur diyorlar ilk hastanede kullanıp kullanip bitse yeter 50 adet
Inşallah canım boşa gitmez benimde 3 kilo anca olur ozaman olur insallah:)
Ben hazırlık yapıyor m cantam hazir yavastan temizlik basliycam inşallah hayırlısı bakalım
Hoşgeldin konu herşey den konuşuyoruzSen çağırırsında ben gelmez miyim tatlışanneİşte geldim burdayım. Ne yapıyorsunuz bakalım güzel hanımlar. Konuyada nedir diye bakmadan bodozlama giriş yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?