Evet kuzu ya ablamı yolcu edicez bugün. Erken uyandım ama herkes uyanmamış yataktayım bende :)
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımm
Bende şükür iyyim adam ise gitti yatağa geçtim az bir dinlenis sinra kalkarim bebek artik uyutmuyor beni birde tum vücut igne sinek isirigi hissedercedine hep kasiniyor ilk beni yiyolar dedim ama cogaldi duş alsamda geçmiyor alerji gibi ayni gobek etrafi falan olsa anlarimda tum vücut uyutmuyor buda beni doktora sorcam bakalim normalmi acep.

2 de uyuduk kuzu bende eşimi ise yolladım fena uykum var

Sağlıcakla gelsin eee büyüdü artık annesi dar geliyor fıstığıma orası

2 de uyuduk kuzu bende eşimi ise yolladım fena uykum var
Eccuk uyuyaj sende acma uykunu sonra geliriz kuzum ama kasiniyom ben uyuz gibiyim gorsen nettwn normal lhamilelikte o k urmus sin aylar ama benim tum vücut aşırı bu aralar bu başladı alerji gibi.

Eccuk uyuyaj sende acma uykunu sonra geliriz kuzum ama kasiniyom ben uyuz gibiyim gorsen nettwn normal lhamilelikte o k urmus sin aylar ama benim tum vücut aşırı bu aralar bu başladı alerji gibi.
Oy kıyamam kaşıntıni ne keser acaba ki

Oy kıyamam kaşıntıni ne keser acaba ki
Ya bir bilsen uyuz oldum gibi bizimkine sikayetleniyom sinekler yiyor ben hep uyutmuyor ama sklasti ve dustan ciksam fayda yok anladim birseyler var hamileliktenmi yoksa baska birseymi dokunuyor bilemedim bole uyuz kaşıntı gormedim.

Yaaa eli kulağında ozaman aman kuzum dikkat et fazla temizliğe kaptırma sakın
Galiba doktora gitmeden dogurcam heral:) bende bilerek gec aldım randevu sezaryan olmayim diye haftaya perşembe 38 haftalik oluyor ozaman nediycek belki oan alir beni hastaneye yada gunu gelmeden gelirm

Hmm geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallah

Saglicakla kucagina al canim insallah bebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…