- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.401
Bende şükür iyyim adam ise gitti yatağa geçtim az bir dinlenis sinra kalkarim bebek artik uyutmuyor beni birde tum vücut igne sinek isirigi hissedercedine hep kasiniyor ilk beni yiyolar dedim ama cogaldi duş alsamda geçmiyor alerji gibi ayni gobek etrafi falan olsa anlarimda tum vücut uyutmuyor buda beni doktora sorcam bakalim normalmi acep.Evet kuzu ya ablamı yolcu edicez bugün. Erken uyandım ama herkes uyanmamış yataktayım bende :)
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımm
2 de uyuduk kuzu bende eşimi ise yolladım fena uykum varGünaydın balim erken uyumussunuz bizimkide 2 yi geçti yatmasi gec oldu gelmem zaten 5 bucuk gibi kalak bir acil işi vardi gitti geldi asansör işi s o nra simdi gitti bende yataga uzandim benim fistik dunden huysuzlasti donmeyemi basladi ne teoiniyor baya biran dogum olcak tedirginindeyim:)
Kıyamam saaaaa dinlen kuzucum ayağın nasıl oldu hamarat gelinim benimCanımmmm valla çok yorgundum bayılmışım bildiğin :))
Günaydın :)
Sağlıcakla gelsin eee büyüdü artık annesi dar geliyor fıstığıma orasıGünaydın balim erken uyumussunuz bizimkide 2 yi geçti yatmasi gec oldu gelmem zaten 5 bucuk gibi kalak bir acil işi vardi gitti geldi asansör işi s o nra simdi gitti bende yataga uzandim benim fistik dunden huysuzlasti donmeyemi basladi ne teoiniyor baya biran dogum olcak tedirginindeyim:)
Eccuk uyuyaj sende acma uykunu sonra geliriz kuzum ama kasiniyom ben uyuz gibiyim gorsen nettwn normal lhamilelikte o k urmus sin aylar ama benim tum vücut aşırı bu aralar bu başladı alerji gibi.2 de uyuduk kuzu bende eşimi ise yolladım fena uykum var
Galiba dun baya sabahladin ara ara oda uymuyor galiba rahmemi dönüyor ne Karnım asagi inemeye baslamis resmen:)Sağlıcakla gelsin eee büyüdü artık annesi dar geliyor fıstığıma orası
Oy kıyamam kaşıntıni ne keser acaba kiEccuk uyuyaj sende acma uykunu sonra geliriz kuzum ama kasiniyom ben uyuz gibiyim gorsen nettwn normal lhamilelikte o k urmus sin aylar ama benim tum vücut aşırı bu aralar bu başladı alerji gibi.
Yaaa eli kulağında ozaman aman kuzum dikkat et fazla temizliğe kaptırma sakınGaliba dun baya sabahladin ara ara oda uymuyor galiba rahmemi dönüyor ne Karnım asagi inemeye baslamis resmen:)
Ya bir bilsen uyuz oldum gibi bizimkine sikayetleniyom sinekler yiyor ben hep uyutmuyor ama sklasti ve dustan ciksam fayda yok anladim birseyler var hamileliktenmi yoksa baska birseymi dokunuyor bilemedim bole uyuz kaşıntı gormedim.Oy kıyamam kaşıntıni ne keser acaba ki
Galiba doktora gitmeden dogurcam heral:) bende bilerek gec aldım randevu sezaryan olmayim diye haftaya perşembe 38 haftalik oluyor ozaman nediycek belki oan alir beni hastaneye yada gunu gelmeden gelirmYaaa eli kulağında ozaman aman kuzum dikkat et fazla temizliğe kaptırma sakın
Günaydııııııın ❤@RoSsSs ile burçdaşım,EternaaLLove ile şehirdaşım, Hannaz ile ağlamakdaşım. Daha ne isterim kadınlar klübünden, seviyorum heppuniziiiii
Hmm geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallahBende şükür iyyim adam ise gitti yatağa geçtim az bir dinlenis sinra kalkarim bebek artik uyutmuyor beni birde tum vücut igne sinek isirigi hissedercedine hep kasiniyor ilk beni yiyolar dedim ama cogaldi duş alsamda geçmiyor alerji gibi ayni gobek etrafi falan olsa anlarimda tum vücut uyutmuyor buda beni doktora sorcam bakalim normalmi acep.
Kuzumm bende uyumuşum tekrar şimdi uyandım :)Kıyamam saaaaa dinlen kuzucum ayağın nasıl oldu hamarat gelinim benim
Kuzum hayırlı olsun. Ama ilk sır diye ben bilmiyordum pişman oldum kendine de iç çalışırım dan tut elbise götür havlu orda duş yeri var temiz olursun ter kokmazsin.Bizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
Hosbulduk canim.gunaydinHoşgeldin canım aramıza
Gunaydin sana da canimHerkese musmutlusundan gunaydiiiiin
GunaydinGünaydın kızlar:)
Hoşgeldin günaydın :)Hosbulduk canim.gunaydin
Günaydın balim erken uyumussunuz bizimkide 2 yi geçti yatmasi gec oldu gelmem zaten 5 bucuk gibi kalak bir acil işi vardi gitti geldi asansör işi s o nra simdi gitti bende yataga uzandim benim fistik dunden huysuzlasti donmeyemi basladi ne teoiniyor baya biran dogum olcak tedirginindeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?