- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.421
Aramiza hosgeldin cnmArkadaslar ben de araniza yeni katildim @umudu beklemek arkadasim sayesinde.o davet etti beni saolsun.daha dun aksamdan beri burdayim ama cok samimi ve eglenceli bir ortam oldugu ilk andan itibaren anlasiliyir.cok kisi var bu topikte hepinizi hemen tanimam mumkun gibi gorunmese de ogrenirim hemencik.sizleri yavas yavas taniycam umarim.beni de araniza aldiginiz icin tesekkurler.
Kizlar test yaptim negatif
Aramiza hosgeldin cnm
Burasi gercekten cok eglenceli oluyor hele de geceleri
Kendini tanitirmisin.
Baska ne anli atayim bilemedim ama sen sor ben soyliyimTanitayim canim yasim 36 evliyim.izmirdeyim.aslinda yurtdisinda yasiyorum.cocuk yok olmasini cok istiyorum.bunun icinde tedavi goruyorum.o yuzdrn esimden uzaklarda buralarda ugrasip duruyorun iste.sen neredesin neler yspiyirsun.test yapmissin herhalde az oncd.uzulme sakin insallah bir gun biz de kavusuruz bebislerimize..sen de ben gibi hamile kalmaya calisanlardansin sanirim
Memnun oldumTanitayim canim yasim 36 evliyim.izmirdeyim.aslinda yurtdisinda yasiyorum.cocuk yok olmasini cok istiyorum.bunun icinde tedavi goruyorum.o yuzdrn esimden uzaklarda buralarda ugrasip duruyorun iste.sen neredesin neler yspiyirsun.test yapmissin herhalde az oncd.uzulme sakin insallah bir gun biz de kavusuruz bebislerimize..sen de ben gibi hamile kalmaya calisanlardansin sanirim
Daha yeni evliymissin sen canim.olur tabi niye olmasin hayirlisyla insallahMemnun olduminsallah en kisa zamanda bebis haberi alirsiniz cnm
Bende 1,5 yildir evliyim, 29 yasindayim. Bu ay yeni basladik bebis isineolursa olur olmazsa hayirlisi böyleymis diyoruz..
Günaydın ablam nasılsın bayadir konuşmadık♥Günaydııııııın ❤
Ağlakmakdaş güzelmiş sevdim bunu , ben biraz sulugözlüyümdür
Insallah balımHmm geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallah
Aynen canim kendikkendim icinde hazir sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum.Kuzum hayırlı olsun. Ama ilk sır diye ben bilmiyordum pişman oldum kendine de iç çalışırım dan tut elbise götür havlu orda duş yeri var temiz olursun ter kokmazsin.
Günaydın canım nasilsin neler yaoiyon bakalım.Hosbulduk canim.gunaydin
Amin canim benik dariso isteyen arkadaşlarıma.Saglicakla kucagina al canim insallah bebisini.
Yeni kalktim kahvalti edecwm sen balım.Hayirli sabahlar minnoslar
Nasilsiniz?
Saglik olsun balm yolun basimdasin insallah gelir bebeisimiz.Kizlar test yaptim negatif
Çok şükür ablacım yuvarlanıp gidiyorum işte :) sen nasılsın ?Günaydın ablam nasılsın bayadir konuşmadık♥
Insallah balım
Aynen canim kendikkendim icinde hazir sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum.
Günaydın canım nasilsin neler yaoiyon bakalım.
Amin canim benik dariso isteyen arkadaşlarıma.
Yeni kalktim kahvalti edecwm sen balım.
Saglik olsun balm yolun basimdasin insallah gelir bebeisimiz.
Yok canım 1 gün ceza verdiler giremedimKuzum sen kapattinmi Üzgün yaziyordu profilde gittiin sandim.
Selam canım hoşgeldinArkadaslar ben de araniza yeni katildim @umudu beklemek arkadasim sayesinde.o davet etti beni saolsun.daha dun aksamdan beri burdayim ama cok samimi ve eglenceli bir ortam oldugu ilk andan itibaren anlasiliyir.cok kisi var bu topikte hepinizi hemen tanimam mumkun gibi gorunmese de ogrenirim hemencik.sizleri yavas yavas taniycam umarim.beni de araniza aldiginiz icin tesekkurler.
Ayni abla bende hazirliihazırlık yapiyorum artık sonlardayiz.Çok şükür ablacım yuvarlanıp gidiyorum işte :) sen nasılsın ?
Oh iyi bare sevindim bende gittin sandım kuzumYok canım 1 gün ceza verdiler giremedim
Habersiz gitmem öyle kuzumAyni abla bende hazirliihazırlık yapiyorum artık sonlardayiz.
Oh iyi bare sevindim bende gittin sandım kuzum
Selamm hosbuldumm canim.Selam canım hoşgeldin
Anladim kuzum naptin bebek hazirligi yaptinmi ne koydun cantaya kac adet falan.Habersiz gitmem öyle kuzumşikayet etmişler galiba anlamadım bende konuşma üslubum site kurallarına aykırıymış ondan 1 günlük ceza verdiler
Canim evlimisin bekarmi calsiirmisin neler yaparsin nasil.goder hayat ac kendini kuzum.Selamm hosbuldumm canim.
Canim evlimisin bekarmi calsiirmisin neler yaparsin nasil.goder hayat ac kendini kuzum.
Herşey hazır canım bi tek bebek bezi alcam o kadar.Anladim kuzum naptin bebek hazirligi yaptinmi ne koydun cantaya kac adet falan.
Aynen ablamızsınEvliyim canim 36 yasindayim.izmirliyim.muhtemelen bircogunuzdan baya buyugum oyle hissettim nedense.sen kac yasindasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?