Arkadaslar ben de araniza yeni katildim @umudu beklemek arkadasim sayesinde.o davet etti beni saolsun.daha dun aksamdan beri burdayim ama cok samimi ve eglenceli bir ortam oldugu ilk andan itibaren anlasiliyir.cok kisi var bu topikte hepinizi hemen tanimam mumkun gibi gorunmese de ogrenirim hemencik.sizleri yavas yavas taniycam umarim.beni de araniza aldiginiz icin tesekkurler.

Aramiza hosgeldin cnm
Burasi gercekten cok eglenceli oluyor hele de geceleri
Kendini tanitirmisin.

Kizlar test yaptim negatif
Aramiza hosgeldin cnm
Burasi gercekten cok eglenceli oluyor hele de geceleri
Kendini tanitirmisin.

Tanitayim canim yasim 36 evliyim.izmirdeyim.aslinda yurtdisinda yasiyorum.cocuk yok olmasini cok istiyorum.bunun icinde tedavi goruyorum.o yuzdrn esimden uzaklarda buralarda ugrasip duruyorun iste.sen neredesin neler yspiyirsun.test yapmissin herhalde az oncd.uzulme sakin insallah bir gun biz de kavusuruz bebislerimize..sen de ben gibi hamile kalmaya calisanlardansin sanirim

Baska ne anli atayim bilemedim ama sen sor ben soyliyim

Memnun oldum insallah en kisa zamanda bebis haberi alirsiniz cnm

Bende 1,5 yildir evliyim, 29 yasindayim. Bu ay yeni basladik bebis isine olursa olur olmazsa hayirlisi böyleymis diyoruz..

Günaydııııııın ❤
Ağlakmakdaş güzelmiş sevdim bunu , ben biraz sulugözlüyümdür
Günaydın ablam nasılsın bayadir konuşmadık♥
Hmm geçmiş olsun canım önemli bi şey değildir inşallah
Insallah balım
Kuzum hayırlı olsun. Ama ilk sır diye ben bilmiyordum pişman oldum kendine de iç çalışırım dan tut elbise götür havlu orda duş yeri var temiz olursun ter kokmazsin.
Aynen canim kendikkendim icinde hazir sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum.
Hosbulduk canim.gunaydin
Günaydın canım nasilsin neler yaoiyon bakalım.
Saglicakla kucagina al canim insallah bebisini.
Amin canim benik dariso isteyen arkadaşlarıma.
Hayirli sabahlar minnoslar
Nasilsiniz?
Yeni kalktim kahvalti edecwm sen balım.
Kizlar test yaptim negatif
Saglik olsun balm yolun basimdasin insallah gelir bebeisimiz.

Çok şükür ablacım yuvarlanıp gidiyorum işte :) sen nasılsın ?

Selam canım hoşgeldin

Ayni abla bende hazirliihazırlık yapiyorum artık sonlardayiz.

Oh iyi bare sevindim bende gittin sandım kuzum
Habersiz gitmem öyle kuzum şikayet etmişler galiba anlamadım bende konuşma üslubum site kurallarına aykırıymış ondan 1 günlük ceza verdiler

Anladim kuzum naptin bebek hazirligi yaptinmi ne koydun cantaya kac adet falan.
Herşey hazır canım bi tek bebek bezi alcam o kadar.
Çantaya 2 çitli badi
3 adet zıbın takımı
2 tane çorap
Islak mendil
Emzik
Biberon
Sut sağma pompasi
Alt açacağı
Ağız bezi
Kundak
Yüz örtüsü koydum
Kendime de 2 tane iç çamaşırı
2 tane pijama takimi
Ceket
Çorap
Ped
Kapalı olduğum için tülbent toka
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı koydum. Pet bardak şeker sallama çay hurma zemzem falan aldım bide yanıma. Kahve makinami koycam bide. Odalarda piriz oluyor ya iyi oluyor sürekli yanımızda sıcak su kullanıyoruz

Evliyim canim 36 yasindayim.izmirliyim.muhtemelen bircogunuzdan baya buyugum oyle hissettim nedense.sen kac yasindasin.
Aynen ablamızsın ben 25 yaşındayım veeee bende izmirliyimmmm bi hemşeri daha buldum kendime :) ama maalesef izmirde yaşamıyorum ben ailem orda ben hataydayim eşim sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…