- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.441
İzmirlilerin arasında kayboldum aksamAynen ablamızsınben 25 yaşındayım veeee bende izmirliyimmmm bi hemşeri daha buldum kendime :) ama maalesef izmirde yaşamıyorum ben ailem orda ben hataydayim eşim sağolsun
Aa harika hemseriyiz ha.isi nedeniyle mi hataydasiniz.Aynen ablamızsınben 25 yaşındayım veeee bende izmirliyimmmm bi hemşeri daha buldum kendime :) ama maalesef izmirde yaşamıyorum ben ailem orda ben hataydayim eşim sağolsun
Daha ne istiyorsun işte ne güzelİzmirlilerin arasında kayboldum aksam
Çok şey istiyorumDaha ne istiyorsun işte ne güzel
Annanesi nedeniyle dicem ama anlamazsin uzun konularAa harika hemseriyiz ha.isi nedeniyle mi hataydasiniz.
MeselaaaaaaÇok şey istiyorum
Şimdi istekleri yazarsan bu sayfa sayısından fazla olurMeselaaaaaa
Sen ozlenmez misin mavism yaaaaGiderim bende özleyen yoksaa
Ayy canım gülommm beni de düşünürŞimdi istekleri yazarsan bu sayfa sayısından fazla oluryorulur minik gözlerin hamis hamis kiyamam
Çok güzel dusunurmAyy canım gülommm beni de düşünür
Bekletme gece gel illaBen kaçar kızlar camları siliyorum size bakmaktan elim işte gözüm oynaşta oldu iyiceeeegece görüşürz
Kuzumm hayırlısı olsun inşallah. Sıkma canını olur hayırlısıylaKizlar test yaptim negatif
Tanırsın yavaş yavaş :) ne demek hoşgeldin :)Arkadaslar ben de araniza yeni katildimEternaaLLove arkadasim sayesinde.o davet etti beni saolsun.daha dun aksamdan beri burdayim ama cok samimi ve eglenceli bir ortam oldugu ilk andan itibaren anlasiliyir.cok kisi var bu topikte hepinizi hemen tanimam mumkun gibi gorunmese de ogrenirim hemencik.sizleri yavas yavas taniycam umarim.beni de araniza aldiginiz icin tesekkurler.
Olsun burda kafalar uyusuyor yas sinirsiz her yas var bende evliyim 21 yaş 4 sene evliyim.Evliyim canim 36 yasindayim.izmirliyim.muhtemelen bircogunuzdan baya buyugum oyle hissettim nedense.sen kac yasindasin.
Oh masallah kzuum bende kendiminkini hazirliyom yazarim birazdan.Herşey hazır canım bi tek bebek bezi alcam o kadar.
Çantaya 2 çitli badi
3 adet zıbın takımı
2 tane çorap
Islak mendil
Emzik
Biberon
Sut sağma pompasi
Alt açacağı
Ağız bezi
Kundak
Yüz örtüsü koydum
Kendime de 2 tane iç çamaşırı
2 tane pijama takimi
Ceket
Çorap
Ped
Kapalı olduğum için tülbent toka
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kalkanı koydum. Pet bardak şeker sallama çay hurma zemzem falan aldım bide yanıma. Kahve makinami koycam bide. Odalarda piriz oluyor ya iyi oluyor sürekli yanımızda sıcak su kullanıyoruz
Tunaydin canimmmBu arada günaydın yahu herkese
Kolay gelsin balımBen kaçar kızlar camları siliyorum size bakmaktan elim işte gözüm oynaşta oldu iyiceeeegece görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?