- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.461
Oo o zaman mecbur oralisin artikAnnanesi nedeniyle dicem ama anlamazsin uzun konulareşim hataylı ben buraya gelin geldim
Kolay gelsin.Ben kaçar kızlar camları siliyorum size bakmaktan elim işte gözüm oynaşta oldu iyiceeeegece görüşürz
Olsun burda kafalar uyusuyor yas sinirsiz her yas var bende evliyim 21 yaş 4 sene evliyim.
Oh masallah kzuum bende kendiminkini hazirliyom yazarim birazdan.
Tunaydin canimmm
Kolay gelsin balım
@NothappymyEses07 @umudu beklemek Oeksuez T Temmuz07 @_nurunnisa_ @Kaynanam Star ByNkoaLa N Nnuurrr gulse14 kizlar napiyonuz bakim.
Canim benim ol tabi nasil istersen buaralar yogun oldugundan ben hazirlik doguma falan herkes yogun gibi pek yoklar sih et kesat:)Evet herkes benden jucuj ama olsun dedigin gibi yasin onemi yok.ben hepinizin ablasi olurum nolucak
Galiba sonra gündüz yatiyorlar aksama kadar gece kuşları bunlar sen bi ara gorcektin sabah bir sohbet geceye sanirsan isimiz yok hic:)Herkes geceye sakliyor kendini
Cay iciyorm ıhlamur ister misin bebegm@NothappymyEses07 @umudu beklemek Oeksuez T Temmuz07 @_nurunnisa_ @Kaynanam Star ByNkoaLa N Nnuurrr gulse14 kizlar napiyonuz bakim.
Ay iyi olur bende nuye bole sersem gibiyim diyom ihlamurum eksik benim:)Cay iciyorm ıhlamur ister misin bebegm
Canim benim ol tabi nasil istersen buaralar yogun oldugundan ben hazirlik doguma falan herkes yogun gibi pek yoklar sih et kesat:)
Ay ama oyle zamanin nasil gectiginii anlamiyorsun muhabbet de guzelse.simdi bir de yazdi tatilde olanlar da vardir.ondan kimse yok sanirim.Galiba sonra gündüz yatiyorlar aksama kadar gece kuşları bunlar sen bi ara gorcektin sabah bir sohbet geceye sanirsan isimiz yok hic:)
Afiyet olsunCay iciyorm ıhlamur ister misin bebegm
Anladim allah kolaylik versin canim çocuk varmiydi unutmus olabirm.anladim.olsun guzel telaslar bunlar.ben de bu ara hastane isleriyke ugrasiyorum snnem icin.bir bugun bos.ondsn girebiliyorum susndas. Ama pazartesi sali yogundum sabahtsn sksama.persrmbe cuna da oyle gecicek.aksama dogru girerim ama.diger kizlar da musait olunca gelirler.
Nisanlanan var evlilik hazirliklari olan tatilde olan benim gibi hamislik ugrasan cocluk cocuk yogunlugu cadilar gelsinler curcuna olur :)Ay ama oyle zamanin nasil gectiginii anlamiyorsun muhabbet de guzelse.simdi bir de yazdi tatilde olanlar da vardir.ondan kimse yok sanirim.
@NothappymyEses07 @umudu beklemek Oeksuez T Temmuz07 @_nurunnisa_ @Kaynanam Star ByNkoaLa N Nnuurrr gulse14 kizlar napiyonuz bakim.
Yok canim cocugum.cocuk icin ugrasiyorum bir yandan.tedavi goruyorum.Anladim allah kolaylik versin canim çocuk varmiydi unutmus olabirm.
Nisanlanan var evlilik hazirliklari olan tatilde olan benim gibi hamislik ugrasan cocluk cocuk yogunlugu cadilar gelsinler curcuna olur :)
Oh mis afiyet olsun bende kendi cantami hazirliyom eksiler var alirim art8k islerim duruyor kalkmaya useniyorum ha kalkcam ha kalkcam halsizlik çöktü birdenAnneciğimle çay keyfi yapıyoruz
Sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?