Kiz güzel bir sofra yap sik karsila hazirlan hadi guzel vakit tatli sohbetli gecer inşallah balım
Annem bende kalıyor ya eşimin yokluğunda, o yüzden çok şık karşılayamam malesef yoksa ben bilirdim yapacağımı Ama var tabi planlarım

Annem bende kalıyor ya eşimin yokluğunda, o yüzden çok şık karşılayamam malesef yoksa ben bilirdim yapacağımı Ama var tabi planlarım
Kuzum annen evi cok uzak degilse baban fLN kardes yakinsa temekyemek ev isleri yardım edecek gibi ise ilkgun bas basa kalın bence. Ayip olmazsa eğer tabi.

Günü gelmeden olmaz inş canm ama bazen sürpriz yapıyorlar herşeyi hazırladı temizlik de kalsin artik :)
Bir el atsam gelirde senin duan tuttu ellam :))) aynen ya napim kalsin iyi hossedersem kalkarim eccukda durayim keyfimi bozamam suan sen napiyon bebeler nasil:)

Anneyi yolla hemen

Kuzum annen evi cok uzak degilse baban fLN kardes yakinsa temekyemek ev isleri yardım edecek gibi ise ilkgun bas basa kalın bence. Ayip olmazsa eğer tabi.
Şehir dışından geldi ya yoksa yollamaz mıydım, ahh be kaderimi seveyim Olsun napalım artık eldeki imkanlarla ben bilirim yapacağımı, bir Brunello asla pes etmez

Bir el atsam gelirde senin duan tuttu ellam :))) aynen ya napim kalsin iyi hossedersem kalkarim eccukda durayim keyfimi bozamam suan sen napiyon bebeler nasil:)
Napim kitap okuyordum kuzu bebeisler oyun oynuyor birazdan denize gidicez cumartesi eve donucez artık pazartesi okuldan çağırdılar bakalım
Ben hissederm yapma diyorsan vardır bir bildiğim

Olsun kız odanız ayrı sonuçta
Evet pes etmek yok :)
Odamızda ayrı, katımızda ayrı. Bizim oda üst katta, annemin kaldığı oda alt katta Belki şık karşılayamacağım ama diğer şıklıklar bendeee, iş Brunello ablanızda rahat olunnn

Şehir dışından geldi ya yoksa yollamaz mıydım, ahh be kaderimi seveyim Olsun napalım artık eldeki imkanlarla ben bilirim yapacağımı, bir Brunello asla pes etmez
Olsun canım birsey olmaz ozaman odaniz ayri guzel hos karsiladinmi beraber disari cikarsiniz biryerlere gidersiniz 4 gunu degerlendirirsin inşallah.

Odamızda ayrı, katımızda ayrı. Bizim oda üst katta, annemin kaldığı oda alt katta Belki şık karşılayamacağım ama diğer şıklıklar bendeee, iş Brunello ablanızda rahat olunnn
O zaman sıfır sıkıntı
Ay valla çok sevndm senin adına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…