- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.481
:))):)) gelsinker gelsinler.curcunayi severim
Inşallah diliyorum allahim nasip etsin essesime umudum sana tum anne adaylarina kuzum sabir selmaet inşallah.Yok canim cocugum.cocuk icin ugrasiyorum bir yandan.tedavi goruyorum.
:)))
Inşallah diliyorum allahim nasip etsin essesime umudum sana tum anne adaylarina kuzum sabir selmaet inşallah.
Çok mutluyum avare gibi oldum hepten
İhlamurun olayimAy iyi olur bende nuye bole sersem gibiyim diyom ihlamurum eksik benim:)
Kiz güzel bir sofra yap sik karsila hazirlan hadi guzel vakit tatli sohbetli gecer inşallah balımÇok mutluyum avare gibi oldum heptenBirazdan kalkıp temizlik yapacağım tatlış hatunlar. Ev ev olmaktan çıktı adam böyle görmesin evi
Vay helal sana icerim bende bir güzel daha tadlyuy:))İhlamurun olayim
Saol canımAfiyet olsun
Annem bende kalıyor ya eşimin yokluğunda, o yüzden çok şık karşılayamam malesef yoksa ben bilirdim yapacağımıKiz güzel bir sofra yap sik karsila hazirlan hadi guzel vakit tatli sohbetli gecer inşallah balım
Anneyi yolla hemenAnnem bende kalıyor ya eşimin yokluğunda, o yüzden çok şık karşılayamam malesef yoksa ben bilirdim yapacağımıAma var tabi planlarım
Ben dah kalkmadim ya kendime gelemedim sanki dogum yalcak gibi halsizim icimden hosler var isler duruy
Günü gelmeden olmaz inş canm ama bazen sürpriz yapıyorlar herşeyi hazırladı temizlik de kalsin artik :)Ben dah kalkmadim ya kendime gelemedim sanki dogum yalcak gibi halsizim icimden hosler var isler duruy
Kuzum annen evi cok uzak degilse baban fLN kardes yakinsa temekyemek ev isleri yardım edecek gibi ise ilkgun bas basa kalın bence. Ayip olmazsa eğer tabi.Annem bende kalıyor ya eşimin yokluğunda, o yüzden çok şık karşılayamam malesef yoksa ben bilirdim yapacağımıAma var tabi planlarım
Bir el atsam gelirde senin duan tuttu ellam :))) aynen ya napim kalsin iyi hossedersem kalkarim eccukda durayim keyfimi bozamam suan sen napiyon bebeler nasil:)Günü gelmeden olmaz inş canm ama bazen sürpriz yapıyorlar herşeyi hazırladı temizlik de kalsin artik :)
Anneyi yolla hemen
Şehir dışından geldi ya yoksa yollamaz mıydım, ahh be kaderimi seveyimKuzum annen evi cok uzak degilse baban fLN kardes yakinsa temekyemek ev isleri yardım edecek gibi ise ilkgun bas basa kalın bence. Ayip olmazsa eğer tabi.
Napim kitap okuyordum kuzu bebeisler oyun oynuyorBir el atsam gelirde senin duan tuttu ellam :))) aynen ya napim kalsin iyi hossedersem kalkarim eccukda durayim keyfimi bozamam suan sen napiyon bebeler nasil:)
Olsun kız odanız ayrı sonuçtaŞehir dışından geldi ya yoksa yollamaz mıydım, ahh be kaderimi seveyimOlsun napalım artık eldeki imkanlarla ben bilirim yapacağımı, bir Brunello asla pes etmez
Odamızda ayrı, katımızda ayrı. Bizim oda üst katta, annemin kaldığı oda alt kattaOlsun kız odanız ayrı sonuçta
Evet pes etmek yok :)
Olsun canım birsey olmaz ozaman odaniz ayri guzel hos karsiladinmi beraber disari cikarsiniz biryerlere gidersiniz 4 gunu degerlendirirsin inşallah.Şehir dışından geldi ya yoksa yollamaz mıydım, ahh be kaderimi seveyimOlsun napalım artık eldeki imkanlarla ben bilirim yapacağımı, bir Brunello asla pes etmez
O zaman sıfır sıkıntıOdamızda ayrı, katımızda ayrı. Bizim oda üst katta, annemin kaldığı oda alt kattaBelki şık karşılayamacağım ama diğer şıklıklar bendeee, iş Brunello ablanızda rahat olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?