- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.501
Şeytan diyor kalk :))))Napim kitap okuyordum kuzu bebeisler oyun oynuyorbirazdan denize gidicez cumartesi eve donucez artık pazartesi okuldan çağırdılar bakalım
Ben hissederm yapma diyorsan vardır bir bildiğim
Bende biraz yalnız kendimle kalsam sakin ozlem ceksem kiymet bikirmi gerci suan sıkıntı yok ama arada yoklarsa isterim bunlari zaten yaljisim uzaklardannn kafami agritan oluyor. :))))O zaman sıfır sıkıntı
Ay valla çok sevndm senin adına yaa
Kalkma otur oturduğun yereŞeytan diyor kalk :))))
Gene noldu kızFon cektiripte yağmura yakalanin inşallah
Burada banlanmak yok bdv değil burasıSağolun bacılar hadi ben kaçtım, banlanmadan efendiliğimle gideyimbelki akşam yine buralarda olurum. Seviyorum hepinizi
Ooo iyiymiş niye daha önce söylemedinizBurada banlanmak yok bdv değil burası
Bizde seni seviyoruzzzz görüşürüz canmmm
Hiç beni ozlememosiniz Serra Serra dememisinizGene noldu kız
Amiiinnnn inş
Hakkımı yeme lütfenHiç beni ozlememosiniz Serra Serra dememisinizsen demişsin orası ayrı
Seni ayırdım kuzumHakkımı yeme lütfen
Tosokkorlor movosomSeni ayırdım kuzum
Hiç beni ozlememosiniz Serra Serra dememisinizsen demişsin orası ayrı
Ne oldu kuzumFon cektiripte yağmura yakalanin inşallah
Bende kalktim sarj bitince :))) aman gelmesin ozaman seni uzcekse :)Kalkma otur oturduğun yere
Valla lüzum biz on beş gündür ayriyiz iste sonic kavga gürültü izlem çekeceğine dalasiyor adam
Bizde öptük görüşürüz kuzum kolay gelsin sana:)Sağolun bacılar hadi ben kaçtım, banlanmadan efendiliğimle gideyimbelki akşam yine buralarda olurum. Seviyorum hepinizi
Kiz etiket yapayom surekli arada ben zatinnnn sen nire kayboluyon bole ik8 yazipSeni ayırdım kuzum
canim oturuyorum sen napiyorsun nasilsin
He valla görüşemiyoruz ben misafirlikteyim babamlardayım yarın döneceğim evime Allah in izniyle. Sen nasilsin ne yapiyon
Pazara felan gittim kuzu giremedim hiç sorma çok sıcak yaOzlemezmiyiz ya nerelerdesin sen.isin vardir diye yazmadim ben.
Kuzu pazara gitmiştim bı sıcak anlatamamKiz etiket yapayom surekli arada ben zatinnnn sen nire kayboluyon bole ik8 yazip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?