canim oturuyorum sen napiyorsun nasilsin

He valla görüşemiyoruz ben misafirlikteyim babamlardayım yarın döneceğim evime Allah in izniyle. Sen nasilsin ne yapiyon

Kuzu pazara gitmiştim bı sıcak anlatamam
Aynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.
Şükür cnm iyiym sen ❤

şükür canım.bizde ayni herşey.seni sormalı asıl nasılsın? ne durumdasin?
Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.

Aynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.

Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.
iyi yapmışsın canım.az kalmış artık her an hazırlıklı ol:) sağlıkla al kucağına insallh canim❤benimkiler okuldan geldi.ödev yaptılar, yemek yedikler.balkonda biraz su tabancasıyla oynadılar.balkon hazır islanmisken sildiler bir güzel:)) şimdi çizgi film izliyorlar.
:)

Tatli kuzularim benim:) aynen ya bebis durmuyor heran tetogim bende olcak gibi geliyor:)

Canim tam yazacaktim telefonum kapandi ya!!
Bizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
Ooo masallah teyzesi sevsin cicilerini
Kuzum iç zıbın aldin mi pamuklulardan?? Onlar cok iyi oluyor...

Ne yapayim kizla uğrasiyorumm.. sen napiosun??

hamileliklerin çoğunluğu 38+ da gerçekleşir.
çok az kalmış:)
zaman ne çabuk geçiyor ya şaka gibi:)
Demi kiz daha gecenlerde hamileyim veya nezan gun beklerdim simdi gelmesini bekliyom biras çabuk gecti biraz stresttende anladim pek bu son aylarda hamilelik ne onu anladim.

Aynen balim beyaz olanlardan..
Aynen belki sezaryen olurum diye
4 takim koydum bitanede ole koyafet tarzi takim 5 kiyafet
3 tane uzun kollu zibin koydum
3 tane sifor atlet tarzi zibin
Bitane kundak
Orgu Yelek ince yelek patik 4 corab 4 eldivem
Emzik ic zibin 2 adet
12 adet bez ıslak mendil simdilik bukadar galiba

Demi kiz daha gecenlerde hamileyim veya nezan gun beklerdim simdi gelmesini bekliyom biras çabuk gecti biraz stresttende anladim pek bu son aylarda hamilelik ne onu anladim.
aynen .daha dün gibi hatirliyorum müjde verdiğini:)
evet son aylar çok heycanli olur.saatleri sayarsin.yalancı doğum sancıları girer , her gün o ani onu düşünmekten stres olursun:))inşallah sonundaki güzellik saglikla kucaginda olduğunda herşeye değer.Allah tüm hamilelere kolay doğumlar , sağlıklı bebekler nasip etsin .seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz insallh canım.❤

Aynen suan dedigiklerini yaşıyorum amin canım benimm aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…