- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.521
şükür canım.bizde ayni herşey.seni sormalı asıl nasılsın? ne durumdasin?
canim oturuyorum sen napiyorsun nasilsin
He valla görüşemiyoruz ben misafirlikteyim babamlardayım yarın döneceğim evime Allah in izniyle. Sen nasilsin ne yapiyon
Aynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.Kuzu pazara gitmiştim bı sıcak anlatamam
Şükür cnm iyiym sen ❤
Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.şükür canım.bizde ayni herşey.seni sormalı asıl nasılsın? ne durumdasin?
iyi yapmışsın canım.az kalmış artık her an hazırlıklı ol:) sağlıkla al kucağına insallh canim❤benimkiler okuldan geldi.ödev yaptılar, yemek yedikler.balkonda biraz su tabancasıyla oynadılar.balkon hazır islanmisken sildiler bir güzel:)) şimdi çizgi film izliyorlar.Aynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.
Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.
Tatli kuzularim benim:) aynen ya bebis durmuyor heran tetogim bende olcak gibi geliyor:)iyi yapmışsın canım.az kalmış artık her an hazırlıklı ol:) sağlıkla al kucağına insallh canim❤benimkiler okuldan geldi.ödev yaptılar, yemek yedikler.balkonda biraz su tabancasıyla oynadılar.balkon hazır islanmisken sildiler bir güzel:)) şimdi çizgi film izliyorlar.
:)
Canim tam yazacaktim telefonum kapandi ya!!Eki Görüntüle 2185770 @Kmsl Hnd @umudu beklemek @RoSsSs @Eses07 N NnuurrrOeksuez Zeytintanem D __Dahlia__ @melankolimm @Temmuz07 huhu nerdesiniz ya artık gitmek yok gelin bakalim kahverler hazır
Ooo masallah teyzesi sevsin cicileriniBizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
Ne yapayim kizla uğrasiyorumm.. sen napiosun??@Nothappymy @Eses07 @umudu beklemekOeksuez @Temmuz07 D __Dahlia__ @Kaynanam Star @RoSsSs N Nnuurrr gulse14 kizlar napiyonuz bakim.
Ic zibin su beyaz ici olanmi ondan aldim omu acabaCanim tam yazacaktim telefonum kapandi ya!!
Ooo masallah teyzesi sevsin cicilerini
Kuzum iç zıbın aldin mi pamuklulardan?? Onlar cok iyi oluyor...
Ne yapayim kizla uğrasiyorumm.. sen napiosun??
hamileliklerin çoğunluğu 38+ da gerçekleşir.Tatli kuzularim benim:) aynen ya bebis durmuyor heran tetogim bende olcak gibi geliyor:)
Demistin canım bende yime yaptim ama ortmem heral yedekte durur yine Sağol balim sen nasılsın neler yapiyonKuzum bu arada bende yüz örtüsü yapmistim doktor örtmeme izin vermemisti T Tatlianne20
Aynen balim beyaz olanlardan..Ic zibin su beyaz ici olanmi ondan aldim omu acaba
Demi kiz daha gecenlerde hamileyim veya nezan gun beklerdim simdi gelmesini bekliyom biras çabuk gecti biraz stresttende anladim pek bu son aylarda hamilelik ne onu anladim.hamileliklerin çoğunluğu 38+ da gerçekleşir.
çok az kalmış:)
zaman ne çabuk geçiyor ya şaka gibi:)
Demismiydim unutmusum balim..Demistin canım bende yime yaptim ama ortmem heral yedekte durur yine Sağol balim sen nasılsın neler yapiyon
Kuzum haberler de bir kadin kamyonette doğum yapmis izledin mi??Demi kiz daha gecenlerde hamileyim veya nezan gun beklerdim simdi gelmesini bekliyom biras çabuk gecti biraz stresttende anladim pek bu son aylarda hamilelik ne onu anladim.
Aynen belki sezaryen olurum diyeAynen balim beyaz olanlardan..
Yok bu ara izlemedim haber hiç valla sasirmadim ya bebeğin nezaman gelcegi belli olmuyor dundenberi karnimda bebeis gece cok kimildadi tepik atar gibi asagi doner gibi drgisik bir seydi.Kuzum haberler de bir kadin kamyonette doğum yapmis izledin mi??
aynen .daha dün gibi hatirliyorum müjde verdiğini:)Demi kiz daha gecenlerde hamileyim veya nezan gun beklerdim simdi gelmesini bekliyom biras çabuk gecti biraz stresttende anladim pek bu son aylarda hamilelik ne onu anladim.
Aynen suan dedigiklerini yaşıyorum amin canım benimm aminn.aynen .daha dün gibi hatirliyorum müjde verdiğini:)
evet son aylar çok heycanli olur.saatleri sayarsin.yalancı doğum sancıları girer , her gün o ani onu düşünmekten stres olursun:))inşallah sonundaki güzellik saglikla kucaginda olduğunda herşeye değer.Allah tüm hamilelere kolay doğumlar , sağlıklı bebekler nasip etsin .seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz insallh canım.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?