- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.541
Şükür benımkisi iyi cnm. Seninde az kaldı inşAllahAynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.
Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.
Aynen bende az kaldi heranujdeli haber verebilirim size.Şükür benımkisi iyi cnm. Seninde az kaldı inşAllah
Yeterli canim, örgü yeleğe simdilik ihtiyac olmaz soguklarda giydirirsin.. kundağa sarilir ya gerek olmaz..Aynen belki sezaryen olurum diye
4 takim koydum bitanede ole koyafet tarzi takim 5 kiyafet
3 tane uzun kollu zibin koydum
3 tane sifor atlet tarzi zibin
Bitane kundak
Orgu Yelek ince yelek patik 4 corab 4 eldivem
Emzik ic zibin 2 adet
12 adet bez ıslak mendil simdilik bukadar galiba
Birtane koydum yeni dogan usur diye yazarsam kiyafetin uzerine giydiririm diye. :)Yeterli canim, örgü yeleğe simdilik ihtiyac olmaz soguklarda giydirirsin.. kundağa sarilir ya gerek olmaz..
Aynen bende az kaldi heranujdeli haber verebilirim size.
Persembe kontrol var galiba doktor demenden kendi gelcek heral:) karnimda baya asagi indi. Belki gittigimde direk yatirir 38 hafta oluyoz komtrole gidince.İnşAllah cnm normal doğummu?
Aynen ara ara akiyor neden acaba uclari catlamis hep kremi hatirlattin iyi oldu onu nasil surcem emince bisi olmazmi.Kuzum hemen sütün gelir inşAllah, birde meme ucu kremini unutma!! T Tatlianne20
Kuzum pek giremiyorum. Tükenmişlik sendromundayım ne zaman kader yüzüme gülecek bilmiyorum eşimle pek iyi gitmiyor uzlaşamıyoruz. Konuşmak istemiyor bende bıktım
Benım karnım inmemişti hiç ya :) agrıların var mıPersembe kontrol var galiba doktor demenden kendi gelcek heral:) karnimda baya asagi indi. Belki gittigimde direk yatirir 38 hafta oluyoz komtrole gidince.
Ya hamileyken neden eslerini strese sokarlarki ilk bizlerdede yasandi. Duzelir umarim anlatmak istersen dinleriz kuzum rahatla umarim cozulur neden bole oldu.Kuzum pek giremiyorum. Tükenmişlik sendromundayım ne zaman kader yüzüme gülecek bilmiyorum eşimle pek iyi gitmiyor uzlaşamıyoruz. Konuşmak istemiyor bende bıktım
Onlar zaten özel silmene gerek yok emzirebilirsnAynen ara ara akiyor neden acaba uclari catlamis hep kremi hatirlattin iyi oldu onu nasil surcem emince bisi olmazmi.
Yok canim bebek emse dahi bisey olmuyor , ucuna az az sür çok degil ..Aynen ara ara akiyor neden acaba uclari catlamis hep kremi hatirlattin iyi oldu onu nasil surcem emince bisi olmazmi.
Canim senin bebek ne kadarlik?? Kiz mi erkek mi?Onlar zaten özel silmene gerek yok emzirebilirsn
Ara ara kramp oluyor yatarken gece uyku tutmuyor bi sag bi sol kasinti başladı. Dun çok garib bisi oldu karnimi baya tepikledi dolandi asagi dogru değişik bişi di.Benım karnım inmemişti hiç ya :) agrıların var mı
3 aylık oğlum var .Canim senin bebek ne kadarlik?? Kiz mi erkek mi?
Aaa!! Bir de hamile hamile trip mi yapiyor sana!!Kuzum pek giremiyorum. Tükenmişlik sendromundayım ne zaman kader yüzüme gülecek bilmiyorum eşimle pek iyi gitmiyor uzlaşamıyoruz. Konuşmak istemiyor bende bıktım
Sağol canım benim.Onlar zaten özel silmene gerek yok emzirebilirsn
Kramp bnde cok oluyor gerneşemiyordum :) maden suyu içeblrsbAra ara kramp oluyor yatarken gece uyku tutmuyor bi sag bi sol kasinti başladı. Dun çok garib bisi oldu karnimi baya tepikledi dolandi asagi dogru değişik bişi di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?