Ben hiç birşeyin yararını görmedim 2-3 hafta sonra zaten nasırlaşıyor acı falan kalmıyor :) ben ilk kopcak zannetim cok acıyordu. Lansinoh silinmiyor bi çok kişide tercih ediyor ondan alabilrsin cnm
Alir denerim yine ben ayva cekirdegi duydum dun komsudan cekirdekleri bir kaba koy kendiliginden eriyip jel oluyor dedi o cok faydali dedi.

Zeytintanem o test yanlis bak şen kesin hamilesin
Yanlis oldugunu zannetmiyorum kuzum. Sabah esim kalkti hemen eli karnima gitti dedim hic heveslenme test yaptim negatif cikti. Testi gösterdim "sakaci seniii hani pozitif test nerede" dedi.
"Baska yok bitane yaptim" dedim
"Yooo ozaman sen yanlis yapmissindir testi bitane daha yap bu sefer ben cisine tutucam testi" diyor zor inandirdim... kahvaltidan sonra da tutturdu hadi calismalara baslayalim demeye

Kuzumm hayırlısı olsun inşallah. Sıkma canını olur hayırlısıyla
Tabiki daha ilk deneyimiz :)
Hayirlisi nezamansa ozaman ggelsin
Sabah test yaptim negatif cikti hayirlisi bakalim

Aslında aklimdayken komsunun bahcesi ayvalar var derim olmadi alirim derim faydasi olursa paylasirim ayni bole kopacak gibi yara kapladi diyordu emziremiyordum bunu yapip faydasini görmüş.
Cok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…