- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.561
Ne alayımLansinoh mu alsın? @tatlıanne
Allah bağislasin canim, benimde 21 aylik kizim var!!3 aylık oğlum var .
Ben hiç birşeyin yararını görmedim 2-3 hafta sonra zaten nasırlaşıyor acı falan kalmıyor :) ben ilk kopcak zannetim cok acıyordu. Lansinoh silinmiyor bi çok kişide tercih ediyor ondan alabilrsin cnmNe alayım
Tamm canım iciyorum arqda aslında icerim birde yuruyum az hemen giriyor kramp bel agrisi oturamiyom ayaktada pek duramiyom yimede dolaniyom şimdi sonra bizimki kapida bende iner kapıda biraz yururum:)Kramp bnde cok oluyor gerneşemiyordum :) maden suyu içeblrsb
Alir denerim yine ben ayva cekirdegi duydum dun komsudan cekirdekleri bir kaba koy kendiliginden eriyip jel oluyor dedi o cok faydali dedi.Ben hiç birşeyin yararını görmedim 2-3 hafta sonra zaten nasırlaşıyor acı falan kalmıyor :) ben ilk kopcak zannetim cok acıyordu. Lansinoh silinmiyor bi çok kişide tercih ediyor ondan alabilrsin cnm
Canim sende varis felan olmadi değil mi?Tamm canım iciyorum arqda aslında icerim birde yuruyum az hemen giriyor kramp bel agrisi oturamiyom ayaktada pek duramiyom yimede dolaniyom şimdi sonra bizimki kapida bende iner kapıda biraz yururum:)
3 aylık oğlum var .
Masallah ikinizde rabbim saglilla buyutsun.Allah bağislasin canim, benimde 21 aylik kizim var!!
SaolunAllah bağislasin canim, benimde 21 aylik kizim var!!
Saol cnm senünkinide Allah bağışlasın :)Aaa!! Bir de hamile hamile trip mi yapiyor sana!!
Pess doğrusu
Öyleyi bende duymustum canim ama hiç denemedim..Alir denerim yine ben ayva cekirdegi duydum dun komsudan cekirdekleri bir kaba koy kendiliginden eriyip jel oluyor dedi o cok faydali dedi.
Amin canim..Saolun
Saol cnm senünkinide Allah bağışlasın :)
Yok kuzum norml kilodayim sislik az var ole varis yok ama yirtilmada yoktu son anda oldu oda gobekte bacaklardada bi yirtilma var mor mor bole catlak catlak .Canim sende varis felan olmadi değil mi?
Bende duydum hiç denemedim amaAlir denerim yine ben ayva cekirdegi duydum dun komsudan cekirdekleri bir kaba koy kendiliginden eriyip jel oluyor dedi o cok faydali dedi.
Aman iyi kuzum, benimde catlaklar olmustu.,Yok kuzum norml kilodayim sislik az var ole varis yok ama yirtilmada yoktu son anda oldu oda gobekte bacaklardada bi yirtilma var mor mor bole catlak catlak .
Amin cnmMasallah ikinizde rabbim saglilla buyutsun.
Yanlis oldugunu zannetmiyorum kuzum. Sabah esim kalkti hemen eli karnima gitti dedim hic heveslenme test yaptim negatif cikti. Testi gösterdim "sakaci seniii hani pozitif test nerede" dedi.
Tabiki daha ilk deneyimiz :)Kuzumm hayırlısı olsun inşallah. Sıkma canını olur hayırlısıyla
Sabah test yaptim negatif cikti@Nnuurrr nişanin hayirli olsun kuzum nişanliğini göstercektin hani bize..
@Oeksuez tatil güzeli ortalarda yok nerdesin kuzum??
@umudu beklemek seroşum kuzum
@gulse14 kuzum
ByNkoaLa um canım
Zeytintanem güzel haberler yok mu?
Aslında aklimdayken komsunun bahcesi ayvalar var derim olmadi alirim derim faydasi olursa paylasirim ayni bole kopacak gibi yara kapladi diyordu emziremiyordum bunu yapip faydasini görmüş.Bende duydum hiç denemedim ama
Canimmmmmmmm nisamm@Nnuurrr nişanin hayirli olsun kuzum nişanliğini göstercektin hani bize..
@Oeksuez tatil güzeli ortalarda yok nerdesin kuzum??
@umudu beklemek seroşum kuzum
@gulse14 kuzum
ByNkoaLa um canım
Zeytintanem güzel haberler yok mu?
İsmi ne olucak minnoşun:)Yok kuzum norml kilodayim sislik az var ole varis yok ama yirtilmada yoktu son anda oldu oda gobekte bacaklardada bi yirtilma var mor mor bole catlak catlak .
Cok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)Aslında aklimdayken komsunun bahcesi ayvalar var derim olmadi alirim derim faydasi olursa paylasirim ayni bole kopacak gibi yara kapladi diyordu emziremiyordum bunu yapip faydasini görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?