- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.581
O krem on numaraLansinoh mu alsın? @tatlıanne
Hayirlisi olsun kuzum , o zaman yumurtlama günlerini takip et..Yanlis oldugunu zannetmiyorum kuzum. Sabah esim kalkti hemen eli karnima gitti dedim hic heveslenme test yaptim negatif cikti. Testi gösterdim "sakaci seniii hani pozitif test nerede" dedi.
"Baska yok bitane yaptim" dedim
"Yooo ozaman sen yanlis yapmissindir testi bitane daha yapbu sefer ben cisine tutucam testi" diyor zor inandirdim... kahvaltidan sonra da tutturdu hadi calismalara baslayalim demeye
Tabiki daha ilk deneyimiz :)
Hayirlisi nezamansa ozaman ggelsin
Sabah test yaptim negatif ciktihayirlisi bakalim
Hahahahah hayırlısı olsun bitanem sayariz ayları sknti yokYanlis oldugunu zannetmiyorum kuzum. Sabah esim kalkti hemen eli karnima gitti dedim hic heveslenme test yaptim negatif cikti. Testi gösterdim "sakaci seniii hani pozitif test nerede" dedi.
"Baska yok bitane yaptim" dedim
"Yooo ozaman sen yanlis yapmissindir testi bitane daha yapbu sefer ben cisine tutucam testi" diyor zor inandirdim... kahvaltidan sonra da tutturdu hadi calismalara baslayalim demeye
Tabiki daha ilk deneyimiz :)
Hayirlisi nezamansa ozaman ggelsin
Sabah test yaptim negatif ciktihayirlisi bakalim
Nasip ederse ikra nur olsun diyom eylul falan bole yeni nesil isimler istiyom ama bziimkilere yabanci geliyor esimde ols7n dedi cok guzel sevdigim isimler hep kuzenlerde esimdede bendede hira nisa almina zeynep elif yaren cok nasip ederse ikra ilk olsun diyom hoşuma gitti.İsmi ne olucak minnoşun:)
Aynen valla ya!!Cok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)
Kuzum bilmiyorum zaten bir soğukluk var ama kaynanamin yüzünden oldu. Durup dururken laf söylüyor hakaret ediyor.benim evim ayrı hicbirseyimiz ic içe değil niye ki bir bayram temizliği yaptım hamileyim Ve düşük riskim var gittim. Ne yapayım ne edeyim hamilesin gibisinden zaten söylemeye meraklı değilim. Diğer düşugumde bile 3 gün kaldı 2 ay bitecek 3 cü ayıma girecem denicem dedim 4. 5 aylık olmayana kadar eşim söyledi. Bende buna tavır aldım. Bende madem böyle bende gitmek istemiyorum. Eşime diyorum sen konuş anne niye eşime böyle davranıyorsun ne yaptı da böyle kinci konusuyorsun. Oda yok ne ben konuşacam ne sen küfür etse de pişkin yüzsüz gibi git gül onun yüzüne Tabi kabul etmeyince. Ne halim varsa gör diyor iki gün ağır iş yaptırdım şikayet etti git bilmem baban baksın sana bu dönemi atlatama kadar hiç sorumluluk sahibi değil. Böyle değildi yada ben göremedim anlamadım busefer yemek yap elbisem nedeniye makinaya atmadın bunu ser inan kalbim hızlı atıyor simdiden6nefes almakta bile zorlaniyorum. Baba olmaya hazır değilsin niye çocuk da çocuk tuttirdun inanki geçen seneye kadar asla çocuk istemiyorum dedim ama son 10 aydır uğraştık bildiğim gibi 3 ay önce dusuk yaptım ve şimdi bu acımasız davranıyor bende ben yapamıyorum oda kabul etmiyor ayrılmak istemiyor ben ya halledelim dedim yada bu böyle gitmez. Konuşmak yerine dışarı çıktı şimdi ben ne yapim artik o çabalasın istiyorum gerçekten bıktım ben fedakar olmaktan heleki bu hassas dönemim de bide ben mi onu pohpohlim.Ya hamileyken neden eslerini strese sokarlarki ilk bizlerdede yasandi. Duzelir umarim anlatmak istersen dinleriz kuzum rahatla umarim cozulur neden bole oldu.
Inşallah olmaz ama olcak gibi herkesde oluyor galiba bazilarda.Cok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)
Genelde oluyor cünkü ilk sadrce ucunu emiyor :)Inşallah olmaz ama olcak gibi herkesde oluyor galiba bazilarda.
Bencede ikra güzel bende kizima düsünmüstum..Nasip ederse ikra nur olsun diyom eylul falan bole yeni nesil isimler istiyom ama bziimkilere yabanci geliyor esimde ols7n dedi cok guzel sevdigim isimler hep kuzenlerde esimdede bendede hira nisa almina zeynep elif yaren cok nasip ederse ikra ilk olsun diyom hoşuma gitti.
Tatlım ben tatlianneyi alıntılayıp detayını anlattım uzun dur sen ordam okuAaa!! Bir de hamile hamile trip mi yapiyor sana!!
Pess doğrusu
Tatlım ben tatlianneyi alıntılayıp detayını anlattım uzun dur sen ordam okuAaa!! Bir de hamile hamile trip mi yapiyor sana!!
Pess doğrusu
Cok güzel isim❤Nasip ederse ikra nur olsun diyom eylul falan bole yeni nesil isimler istiyom ama bziimkilere yabanci geliyor esimde ols7n dedi cok guzel sevdigim isimler hep kuzenlerde esimdede bendede hira nisa almina zeynep elif yaren cok nasip ederse ikra ilk olsun diyom hoşuma gitti.
Trazon dayim cnm Allah nasip ederse pazar istanbul dayimLoya-Kiana Eses07 @umudu beklemek @Oeksuez @Temmuz07 D __Dahlia__ @Kaynanam Star ByNkoaLa @Nnuurrr @gulse14 kizlar napiyonuz bakim.
Yoğunum canım sen nasılsın
Oh mis afiyet olsun bende kendi cantami hazirliyom eksiler var alirim art8k islerim duruyor kalkmaya useniyorum ha kalkcam ha kalkcam halsizlik çöktü birden
Hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alirsin insallah bebişini. Benim kuzu masallah bi gülüşü var omre bedel.Aynen ya hoc ceklmez ben iki adim yere inemiyom sicakta n anlıyorum seni.
Iyi yi m kizlar bende cok sukur cantami hazırladım yavastan işleri yapiyom artik bekliyom sziin fistiklar nasil.
Kalp kalbe karşı ♡♡♡iyi geceler kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?