- 28 Ocak 2009
- 34.628
- 58.620
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.601
Aynen ya yanıyor daha akdeniz akşam yatarken çarsaf bile örtülmüyor üstte bu ayda böyle olur.Ne yapalım Türkiye'nin en sıcak 2 şehrinde yaşıyoruz ikimizde.Hayırlı akşamlar kızlar
Gününüz nasıl geçti
Benim güzel yoğun geçti
Çay keyfi yapıyorum şimdi de
Sizler nasılsınız
Havalar yanıyor
Aynen ya yanıyor daha akdeniz akşam yatarken çarsaf bile örtülmüyor üstte bu ayda böyle olur.Ne yapalım Türkiye'nin en sıcak 2 şehrinde yaşıyoruz ikimizde.
Bu kış soğuk geçecek gibime geliyor nedense geçen sene kış soğuk olmamıştı.Aynen kuzum yanıyor alev topu
Şeker olsak erirdik yeminle
Napalim rabbim yazı sıcak
Kışı soğuk vermiş
Ki yazın meyve olsun
Kışın mikroplar kırılsın diye
☺
Bu kış soğuk geçecek gibime geliyor nedense geçen sene kış soğuk olmamıştı.
CaniiiimmmmN Nnuurrr nişanin hayirli olsun kuzum nişanliğini göstercektin hani bize..
Oeksuez tatil güzeli ortalarda yok nerdesin kuzum??
EternaaLLove seroşum kuzum
gulse14 kuzum
@RoSsSs um canım
Zeytintanem güzel haberler yok mu?
Selam kusumm@RoSsSs neşe kaynagimgulse14 kuşum @_nurunnisa_ kuzuu Zeytintanem canım A Aveline canım N Nnuurrr um Oeksuez zilli nerdesiniz T Tatlianne20 hamisim Kmsl Hnd yeni anne
Geldim gidiyom yapma kız :)Selam kusumm
Bütün gündür evde yokum yeni geldim daha
Cok yorgunum. Seninle de son zamanda hic denk gelmedik dogru dürüst :)
Yarin görüsürüz insallah kizlar
Yok hayatta kabullenmem ben hataylı olmayı izmirli geldik izmirli gideriz bizOo o zaman mecbur oralisin artik
Canimsinnnnn ❤❤❤❤N Nnuurrr nişanin hayirli olsun kuzum nişanliğini göstercektin hani bize..
Oeksuez tatil güzeli ortalarda yok nerdesin kuzum??
EternaaLLove seroşum kuzum
gulse14 kuzum
@RoSsSs um canım
Zeytintanem güzel haberler yok mu?
Kız sen hangi konuda banlandinYok hayatta kabullenmem ben hataylı olmayı izmirli geldik izmirli gideriz bizoğlumu bile komşular izmirli diye seviyorlar
Geldim beybisi naber :)@RoSsSs neşe kaynagimgulse14 kuşum @_nurunnisa_ kuzuu Zeytintanem canım A Aveline canım N Nnuurrr um Oeksuez zilli nerdesiniz T Tatlianne20 hamisim Kmsl Hnd yeni anne
"HATA YAPTIM" gerçekten ben de o konuya yazarak hata yaptımKız sen hangi konuda banlandin
Oyy bdv kuzuma çarpmış"HATA YAPTIM" gerçekten ben de o konuya yazarak hata yaptımkız normalde bdvye pek takılmam o gün de canım sıkıldı takıldım biraz dalga geçince olanlar oldu
Asıl bu sene ılık geçsin kış yaaa bizim bebisler olacak kuzum :)Bu kış soğuk geçecek gibime geliyor nedense geçen sene kış soğuk olmamıştı.
Konuyu kapatmışlar zaten benden sonraOyy bdv kuzuma çarpmış
Olan sana olmuş kuzu :)Konuyu kapatmışlar zaten benden sonra
Neyse artık ne yapalım :) sen napıyorsun cınımmmOlan sana olmuş kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?