Cok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)
Tereyağı sür sürekli yikamanda gerekmiyor. Benim ilkinde su topladı yara oldu bildiğin kanıyordu tereyağı sürdüm surekli hemen iyi geldi

Napim kuzu bugün pazar gittim azcik bamya barbunya aldım kışlık için taze fasulye aldım canım çıktı yoruldum valla
Taze fasulye bende atmak istiyorum da. Buzluktan çıkmış sevmiyor benim herif ondan atmıyorum. Iyi yapmışsın canım eline sağlık. Bende bugün yatak odasını temizledim canım çıktı her şeyi indirip sildim tekrar yerleştirdim katladım falan çok yoruldum. Yarın da mutfağa gircem ama mutfak 1 günde zor biter gibi geliyor bana

Sakın işi bitircem diye yorma kendini

Bulaşık makinasindan dolayı buğulanmış bardak ve kaşıklara nasil çözümleriniz var kızlar. Bide benim çay bardakları sararıyor yaa ne alaka yani. Makinaya çamaşır suyu bile döküyorum her yıkamada ama yine sararıyor. Deterjanım finish powerball

Kuzu sirke koy azcik ben çay kasiklarimi normal klorakli suda bekletiyorum sabah yıkıyorum

Heyttt yine ben, açılın deli Kadir geliyorr ulenn Ay bugün pestilim çıktı. Kocasızlıktan bir salmışım evi bok götürmüş Temizlik yap canım çıktı. Birde eşimin en sevdiği tatlıdan yaptım gece gece üşenmeyip. Bir de en ufak şeyde yoruluyorum ben ya. Vitaminde kullanıyorum ama anlamadım acaba defolumuyum ki ben Şimdi sadece uyuyup uyanıp süslenip karşılamak kaldı

Oh mis kocaya hazırlık

Ne zaman gelior kız kocacığınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…