- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.621
Napim kuzu bugün pazar gittim azcik bamya barbunya aldım kışlık için taze fasulye aldım canım çıktı yoruldum vallaNeyse artık ne yapalım :) sen napıyorsun cınımmm
Tereyağı sür sürekli yikamanda gerekmiyor. Benim ilkinde su topladı yara oldu bildiğin kanıyordu tereyağı sürdüm surekli hemen iyi geldiCok acıyor emzirmek istemiyorun evet ama bazen hiç birşry fayda etmiyor doktor bana modecassol yazdı o iyi geldi biraz ama onuda silmek lazım zaten sonra yara falan kalmıyor :)
Taze fasulye bende atmak istiyorum da. Buzluktan çıkmış sevmiyor benim herif ondan atmıyorum. Iyi yapmışsın canım eline sağlık. Bende bugün yatak odasını temizledim canım çıktı her şeyi indirip sildim tekrar yerleştirdim katladım falan çok yoruldum. Yarın da mutfağa gircem ama mutfak 1 günde zor biter gibi geliyor banaNapim kuzu bugün pazar gittim azcik bamya barbunya aldım kışlık için taze fasulye aldım canım çıktı yoruldum valla
Sakın işi bitircem diye yorma kendiniTaze fasulye bende atmak istiyorum da. Buzluktan çıkmış sevmiyor benim herif ondan atmıyorum. Iyi yapmışsın canım eline sağlık. Bende bugün yatak odasını temizledim canım çıktı her şeyi indirip sildim tekrar yerleştirdim katladım falan çok yoruldum. Yarın da mutfağa gircem ama mutfak 1 günde zor biter gibi geliyor bana
Yok kuzum yavaş yapıyorum yoksa bugün yatak odasını çabucak bitirip mutfağa girerdim de yormadan yapıyorum işteSakın işi bitircem diye yorma kendini
Oldu şimdiYok kuzum yavaş yapıyorum yoksa bugün yatak odasını çabucak bitirip mutfağa girerdim de yormadan yapıyorum işte
Ahh bir masaj yapan olsaaaaOldu şimdi
Kuzu sirke koy azcik ben çay kasiklarimi normal klorakli suda bekletiyorum sabah yıkıyorumBulaşık makinasindan dolayı buğulanmış bardak ve kaşıklara nasil çözümleriniz var kızlar. Bide benim çay bardakları sararıyor yaa ne alaka yani. Makinaya çamaşır suyu bile döküyorum her yıkamada ama yine sararıyor. Deterjanım finish powerball
Gel gel yapıimAhh bir masaj yapan olsaaaa
Bende şimdi koycam canım bardakları beklesin sabaha kadar zaten yarın bütün dolabı indirip makinaya atarim. Kaşıkları da koyayım bakalım. Sağol canısıKuzu sirke koy azcik ben çay kasiklarimi normal klorakli suda bekletiyorum sabah yıkıyorum
Ayy yapmaz miyim kuzum sen yeterki isteee ❤❤❤Gel gel yapıimşimdi ben yapım ben hamile kalınca da sen yaparsın
Oh mis kocaya hazırlıkHeyttt yine ben, açılın deli Kadir geliyorr ulennAy bugün pestilim çıktı. Kocasızlıktan bir salmışım evi bok götürmüş Temizlik yap canım çıktı. Birde eşimin en sevdiği tatlıdan yaptım gece gece üşenmeyip. Bir de en ufak şeyde yoruluyorum ben ya. Vitaminde kullanıyorum ama anlamadım acaba defolumuyum ki ben Şimdi sadece uyuyup uyanıp süslenip karşılamak kaldı
Dur bı hamiş kalıyim ilk sana masaj yapalım geliyorummmAyy yapmaz miyim kuzum sen yeterki isteee ❤❤❤
Masaj yağımı hazırladım bekliyorum şekerimDur bı hamiş kalıyim ilk sana masaj yapalım geliyorummm
Bebek haberine gelinin topik arkadaşı deli Brunello’dan da bir adet masajDur bı hamiş kalıyim ilk sana masaj yapalım geliyorummm
Ne zaman gelior kız kocacığınnn :)Heyttt yine ben, açılın deli Kadir geliyorr ulennAy bugün pestilim çıktı. Kocasızlıktan bir salmışım evi bok götürmüş Temizlik yap canım çıktı. Birde eşimin en sevdiği tatlıdan yaptım gece gece üşenmeyip. Bir de en ufak şeyde yoruluyorum ben ya. Vitaminde kullanıyorum ama anlamadım acaba defolumuyum ki ben Şimdi sadece uyuyup uyanıp süslenip karşılamak kaldı
O ne gi :)Bebek haberine gelinin topik arkadaşı deli Brunello’dan da bir adet masaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?