- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.821
Vayyy!! Düzelttiğin iyi oldu yoksa anlamamistim canim benim...Serranin D __Dahlia__ si oldu :)
Popi oldu nurum:)Serranin D __Dahlia__ si oldu :)
Ama prolar onemli serbest aktif popi guru neye yazar bende yazardım aslinda profile kendim ahahah
Yaz veya yazma kuzu sen bil yeterVayyy!! Düzelttiğin iyi oldu yoksa anlamamistim canim benim...
Yazayim mi ôyle kuzu ??
Kıdemlisin canim..Ama prolar onemli serbest aktif popi guru neye yazar bende yazardım aslinda profile kendim ahahah
Harbi kırmızı yazdigimiz yere yazsakda olurmus ha:)))
Popi mopi bilmem kardesim oldunuz hepiniz iştePopi oldu nurum:)
Buraliyik artik sahte deyiliz özlü sozlu:))))Kıdemlisin canim..
Canımsinn ...Yaz veya yazma kuzu sen bil yeteryansın buralar
Yakışırrrr...Buraliyik artik sahte deyiliz özlü sozlu:))))
Biz nereliyiz kız hamisssBuraliyik artik sahte deyiliz özlü sozlu:))))
Popo popo oPopi mopi bilmem kardesim oldunuz hepiniz iştepopide neymiş
Yerim seniiiii iciniCanımsinn ...
Bazi arkadaslara nedense, farkli bir sevgi hissediyorum burada, daha güzel böyle içten içe
Ahahha kiz guldurdun beni kidemli deyince aklima geldi ole birden ahahha sictim galiba soz yanlış oldu ahahha kiz guldurme adam yyancak yatakta mallastim:)))Biz nereliyiz kız hamisss
Bilmem canim hiç denemedim ama kirmizi olamazdi kizz!!Harbi kırmızı yazdigimiz yere yazsakda olurmus ha:)))
Ahahha kiz guldurdun beni kidemli deyince aklima geldi ole birden ahahha sictim galiba soz yanlış oldu ahahha kiz guldurme adam yyancak yatakta mallastim:)))
O his bendede var kuzum burda sizlerle sohbet ettigimden fazla kimselerle dertlesmeyip guvenmiyom artik.Canımsinn ...
Bazi arkadaslara nedense, farkli bir sevgi hissediyorum burada, daha güzel böyle içten içe
Bende sessizce gülüyorum buradaAhahha kiz guldurdun beni kidemli deyince aklima geldi ole birden ahahha sictim galiba soz yanlış oldu ahahha kiz guldurme adam yyancak yatakta mallastim:)))
Aslında evet herkes sahte popi der ahhaaBilmem canim hiç denemedim ama kirmizi olamazdi kizz!!
Gecti şükür adam ne oluyor dogummu basladi derdi:))Darıldım cicim sanafazla gülme fistigim sarscan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?