- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.841
Aynen canim insan öyle hissediyorr..O his bendede var kuzum burda sizlerle sohbet ettigimden fazla kimselerle dertlesmeyip guvenmiyom artik.
Ben esim varken takilmadigimdan misafir kayinvalidem kimsenin yaninda tel diye birsey almamdigimdan ara ara boşluk iyi oluyor bazilarimiz fazla vakit geciriyoz diye veya goze carpip gidiyor buda beni uzuyor egerki esim bilse burayi bukadar yazamaz ve goze batar kapatirdi veya tartisirdik eminim:)Aynen canim insan öyle hissediyorr..
Her zaman canim benim iyi geceler..Ahhahahhahah gece gece kuzularimi guldurim dedim gorevimii tamamladımiyi geceler fistiklarim dua edin bana
Ne oldu canımOfff kızlar çok kötü bişey oldu
Aynen canim , böyle iyi gidiyorrr..!!Ben esim varken takilmadigimdan misafir kayinvalidem kimsenin yaninda tel diye birsey almamdigimdan ara ara boşluk iyi oluyor bazilarimiz fazla vakit geciriyoz diye veya goze carpip gidiyor buda beni uzuyor egerki esim bilse burayi bukadar yazamaz ve goze batar kapatirdi veya tartisirdik eminim:)
Ne oldu gece gece.??Offf kızlar çok kötü bişey oldu
Bazen gorurse hamilelik bisi bakiyim diyom yine kafani kurcalama bole yerlerde der bazen sorular falan paylasiyor okuyom ona bak kadinlar nedemis gebelik ile ilgili olunca anlamasin diye arada bakarsam.Aynen canim , böyle iyi gidiyorrr..!!
Dikkatli olursan bisey olmaz canim benim..
Tartismamiki aceoacep birileri tartisiyor olabilir kari koca inslalah hayira döner bisi olmaz.Uzanırken birden bı kadın çığlığı duydum Allah belanızı versin diye bağırıyordu balkona çıktım ses nereden geliyor diye adamın birinin bagirmasindan sonra kesildi kadının çığlığı
İnşallah ya içim çiz etti kadına yakindanda gelmiyodur ki yakından gelse arardım polisiTartismamiki aceoacep birileri tartisiyor olabilir kari koca inslalah hayira döner bisi olmaz.
Kari kocamiydi acaba?? Ne olduysa artik neyse canim sabah ola hayrola !!Uzanırken birden bı kadın çığlığı duydum Allah belanızı versin diye bağırıyordu balkona çıktım ses nereden geliyor diye adamın birinin bagirmasindan sonra kesildi kadının çığlığı
Himm.. anladim canim.. iyi idare ediyorsun o zaman..Bazen gorurse hamilelik bisi bakiyim diyom yine kafani kurcalama bole yerlerde der bazen sorular falan paylasiyor okuyom ona bak kadinlar nedemis gebelik ile ilgili olunca anlamasin diye arada bakarsam.
AminHersey olabilir kimse eger rabbim tez hayir wtsin yardim etson.
Tabu uyelik olarak girmiyorum o ayri normal arastirma olursa bakiyom kadinlar kulubu bolune onun yaninda oda ole bikiyor :))Himm.. anladim canim.. iyi idare ediyorsun o zaman..
Himm ..iyiymis öyleyse..Tabu uyelik olarak girmiyorum o ayri normal arastirma olursa bakiyom kadinlar kulubu bolune onun yaninda oda ole bikiyor :))
Ay kiz o ogrense vallaha uye okur usenmez okur benim paylasimlari kople bosanma yoluna kadar gider o derece burayi bilse ufak seyden alingan demedigim etmedigim halde diyomya kiyamet kopar. Esimide doldurur bir güzel kesin ipler kopar o sayede suclu ben olurum kulup bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?