Aynen canim insan öyle hissediyorr..
Ben esim varken takilmadigimdan misafir kayinvalidem kimsenin yaninda tel diye birsey almamdigimdan ara ara boşluk iyi oluyor bazilarimiz fazla vakit geciriyoz diye veya goze carpip gidiyor buda beni uzuyor egerki esim bilse burayi bukadar yazamaz ve goze batar kapatirdi veya tartisirdik eminim:)

Aynen canim , böyle iyi gidiyorrr..!!
Dikkatli olursan bisey olmaz canim benim..

Aynen canim , böyle iyi gidiyorrr..!!
Dikkatli olursan bisey olmaz canim benim..
Bazen gorurse hamilelik bisi bakiyim diyom yine kafani kurcalama bole yerlerde der bazen sorular falan paylasiyor okuyom ona bak kadinlar nedemis gebelik ile ilgili olunca anlamasin diye arada bakarsam.

Tartismamiki aceoacep birileri tartisiyor olabilir kari koca inslalah hayira döner bisi olmaz.

Ya nurum sen bilin ben gece ozellille uyuz gibi kasiniyom yatamiyom vucudumun her yeri bisi isirir gibi basta sinekler supe ettim ama ayni anda artti halen devam hamilelikte normlami arastirdim ama bukadarida fazla ya alerjik gibi.

Aman canim kaynanan felan öğrenmesinde cadi T Tatlianne20
Ay kiz o ogrense vallaha uye okur usenmez okur benim paylasimlari kople bosanma yoluna kadar gider o derece burayi bilse ufak seyden alingan demedigim etmedigim halde diyomya kiyamet kopar. Esimide doldurur bir güzel kesin ipler kopar o sayede suclu ben olurum kulup bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…