- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.861
Ya benim en basit yakin arkadasim tanidik ozel kadin kadina bisey paylasmami izin vermez karışır karismasinin sebebi annesinin kulaga giderse kendimle konu olsa bile arada bole huylari oldugundan burayi bilse bazen onun kv haklonda paylasiyom okur diye tedirginliyim ondan:)Himm ..iyiymis öyleyse..
Aman sanki kötü birseyler yaziyosun hayret bisey
Canim normalde olabilir baska sebepte olabilir , benimde kollarim karnim kaşinirdi ..Ya nurum sen bilin ben gece ozellille uyuz gibi kasiniyom yatamiyom vucudumun her yeri bisi isirir gibi basta sinekler supe ettim ama ayni anda artti halen devam hamilelikte normlami arastirdim ama bukadarida fazla ya alerjik gibi.
Aman aman!! Allah korusun !!!Ay kiz o ogrense vallaha uye okur usenmez okur benim paylasimlari kople bosanma yoluna kadar gider o derece burayi bilse ufak seyden alingan demedigim etmedigim halde diyomya kiyamet kopar. Esimide doldurur bir güzel kesin ipler kopar o sayede suclu ben olurum kulup bulur
Yok faydasi olmuyor birgun etmesem birgun mutlaka girerim fayda yok cikar cikmaz kasinti cogaldi baya parmak uclar gobek kollar ayaka eller boyun kafa bitlenmis sanki pirelenmis sinekler oldugundan beni isiriyor bukuyor derdim ama sinek isi degil bu komsum alerjimi acep dedi dışarı cikiyom dolaniyom yok bişi eve geliyom kisa kollu pikama cekiyom hemen başlıyorCanim normalde olabilir baska sebepte olabilir , benimde kollarim karnim kaşinirdi ..
Doktoruna sor bakalim ne diyecek??
Duşta iyice yikasan ilik suyla belki faydasi olur..
Himm anladim canim, seni kaynanan fena varya!!Ya benim en basit yakin arkadasim tanidik ozel kadin kadina bisey paylasmami izin vermez karışır karismasinin sebebi annesinin kulaga giderse kendimle konu olsa bile arada bole huylari oldugundan burayi bilse bazen onun kv haklonda paylasiyom okur diye tedirginliyim ondan:)
Netten bak bakalim !! Neler yaziyor!!Yok faydasi olmuyor birgun etmesem birgun mutlaka girerim fayda yok cikar cikmaz kasinti cogaldi baya parmak uclar gobek kollar ayaka eller boyun kafa bitlenmis sanki pirelenmis sinekler oldugundan beni isiriyor bukuyor derdim ama sinek isi degil bu komsum alerjimi acep dedi dışarı cikiyom dolaniyom yok bişi eve geliyom kisa kollu pikama cekiyom hemen başlıyor
Aynen oyuzden kimseye demem burayi uyeligimide kendi annem bikir oda tel falN anlamaz anne burda kafami dagitiyom kimselen isim olmuyor diyom iyi der hep ogut verir kötü ter kötü site aman der derim kadinlar var sade.Aman aman!! Allah korusun !!!
Baktim hamilelikte sık raslanan bu göbek kasintisi duydum ama bazen ciddi bir rasizlik oluyor dedi eger rasiz edici ise doktora bas vurin diyor alerji veya bir hastaligin habercisi her cesit yazıyor.Netten bak bakalim !! Neler yaziyor!!
Himm.. anladim canim zaten kötü olsa bende yazmam zaten..Aynen oyuzden kimseye demem burayi uyeligimide kendi annem bikir oda tel falN anlamaz anne burda kafami dagitiyom kimselen isim olmuyor diyom iyi der hep ogut verir kötü ter kötü site aman der derim kadinlar var sade.
Hic sorma bayram falan guzel.gecti bendeydi kaza ettik allah razi olsun iyiliği unutma m yine borseyler buldu kusti konusmuyor dondugunden beri kulagina birseyler gitmis ben kaynanam cocugu aldir demsiim biri demis biri ogut veriyor sabredin hakkinizda bu veya genclerin yaninda okun buyuk gorev sizin hemen alınıyor ediyor sanki istemiyom gibi konusiyorlar falan diye diye bi gitti ben birine demisim esimin tarafindan oda birine demis kvye twl açıp demis esime beni sikayet ediyor gittigun esimde bu sefer savundu anne bu kiz niye desin o kiside demz artik yoruldum dedi laf sozlerden senin bize guvenmemen bu kızı sahiplenmedin hem soyluyom danisiyim diyor ama banada demis diyor vardi bellidi zaten baya olayli oldu simdi 1 haftadir tel falan açmıyor o kisiyi aradim abla kayinvalideme birseyler gitmiş ben senle dertlesmisim sende birilerine demissin bu kisilede kus zaten kvler ya Gülşah dedi allahini beni bulastia şunlara ben niye uzagim dedi dedikodulari bitmez zaten ben kimsele komuadigimdan bir kulup bulcaklar dedi kim dediysede arasin kayinvaliden beni vercegim cevaplar var kendi dedi kodu yapiyor olan sana okuyor dedi bebegini dusim boşver dediHimm anladim canim, seni kaynanan fena varya!!
Aman canim dedikodularr bitmezzz!! Sende bir dahakine daha dikkatli davranirsin olur biter..Hic sorma bayram falan guzel.gecti bendeydi kaza ettik allah razi olsun iyiliği unutma m yine borseyler buldu kusti konusmuyor dondugunden beri kulagina birseyler gitmis ben kaynanam cocugu aldir demsiim biri demis biri ogut veriyor sabredin hakkinizda bu veya genclerin yaninda okun buyuk gorev sizin hemen alınıyor ediyor sanki istemiyom gibi konusiyorlar falan diye diye bi gitti ben birine demisim esimin tarafindan oda birine demis kvye twl açıp demis esime beni sikayet ediyor gittigun esimde bu sefer savundu anne bu kiz niye desin o kiside demz artik yoruldum dedi laf sozlerden senin bize guvenmemen bu kızı sahiplenmedin hem soyluyom danisiyim diyor ama banada demis diyor vardi bellidi zaten baya olayli oldu simdi 1 haftadir tel falan açmıyor o kisiyi aradim abla kayinvalideme birseyler gitmiş ben senle dertlesmisim sende birilerine demissin bu kisilede kus zaten kvler ya Gülşah dedi allahini beni bulastia şunlara ben niye uzagim dedi dedikodulari bitmez zaten ben kimsele komuadigimdan bir kulup bulcaklar dedi kim dediysede arasin kayinvaliden beni vercegim cevaplar var kendi dedi kodu yapiyor olan sana okuyor dedi bebegini dusim boşver dedi
Mahsus yapiyorr cadı, üstüme düşsünler diye..Zaten gelmek istemiyor olaylardan dolayi sogukta zaten simdi bu olay ben dogumda geliyor bilerek açmıyor bana muhtaclar diye nasil olsa esimde mecbur ailesiz yinede yapamaz oan arar zaten annemde gelcek birde bunlarin stresi var
Aynen geldiginde herseyimle ilgilenir yapar ama birseyde yüzler simdi benim annem pek herseyde yanımda olmadi hep kv hastane islerinde yattigimda bile. Annem sakrak herseye uyumlu ama asla ezdirmez lafininda altinda kalmaz şimdi barışık ama kv annemin arkasindan eskileride desip surekli konulari aciyor esimle bir diyolog kari gibi aynı tekrarlaniyor. Annem gelirse simdi onun derdine düşmüş esime bende dusunuyordum aklimi okidi diyordumya dogum stresi var diye bunlar beni üzer dediigim gibi çıktı ben gozlemliycem ben is yaparken o oturmuycak sigara icemez yemek taparken oda olcak yok ben cocuk şöle plsun oda bole der zitlasirim birimiz kalsin esimde anne senden baska ilgilenen olmaz zaten sole bole simdiden baslandi benim annem 2 veua 3 gelmistir evime isimi yapar temeode ben yaparim gelimce mecbur duaz oda arkasindan bole konusmaya basladi ne olcak bilmiyomMahsus yapiyorr cadı, üstüme düşsünler diye..
Tamam kuzum bende yatarım birazdan öptüm hayırlı geceler kuzum.Canim grsrz iyi geceler..
GünaydınnnnnGünaydın hatunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?