Himm ..iyiymis öyleyse..
Aman sanki kötü birseyler yaziyosun hayret bisey
Ya benim en basit yakin arkadasim tanidik ozel kadin kadina bisey paylasmami izin vermez karışır karismasinin sebebi annesinin kulaga giderse kendimle konu olsa bile arada bole huylari oldugundan burayi bilse bazen onun kv haklonda paylasiyom okur diye tedirginliyim ondan:)

Ya nurum sen bilin ben gece ozellille uyuz gibi kasiniyom yatamiyom vucudumun her yeri bisi isirir gibi basta sinekler supe ettim ama ayni anda artti halen devam hamilelikte normlami arastirdim ama bukadarida fazla ya alerjik gibi.
Canim normalde olabilir baska sebepte olabilir , benimde kollarim karnim kaşinirdi ..
Doktoruna sor bakalim ne diyecek??
Duşta iyice yikasan ilik suyla belki faydasi olur..

Aman aman!! Allah korusun !!!

Canim normalde olabilir baska sebepte olabilir , benimde kollarim karnim kaşinirdi ..
Doktoruna sor bakalim ne diyecek??
Duşta iyice yikasan ilik suyla belki faydasi olur..
Yok faydasi olmuyor birgun etmesem birgun mutlaka girerim fayda yok cikar cikmaz kasinti cogaldi baya parmak uclar gobek kollar ayaka eller boyun kafa bitlenmis sanki pirelenmis sinekler oldugundan beni isiriyor bukuyor derdim ama sinek isi degil bu komsum alerjimi acep dedi dışarı cikiyom dolaniyom yok bişi eve geliyom kisa kollu pikama cekiyom hemen başlıyor

Himm anladim canim, seni kaynanan fena varya!!

Netten bak bakalim !! Neler yaziyor!!

Himm anladim canim, seni kaynanan fena varya!!
Hic sorma bayram falan guzel.gecti bendeydi kaza ettik allah razi olsun iyiliği unutma m yine borseyler buldu kusti konusmuyor dondugunden beri kulagina birseyler gitmis ben kaynanam cocugu aldir demsiim biri demis biri ogut veriyor sabredin hakkinizda bu veya genclerin yaninda okun buyuk gorev sizin hemen alınıyor ediyor sanki istemiyom gibi konusiyorlar falan diye diye bi gitti ben birine demisim esimin tarafindan oda birine demis kvye twl açıp demis esime beni sikayet ediyor gittigun esimde bu sefer savundu anne bu kiz niye desin o kiside demz artik yoruldum dedi laf sozlerden senin bize guvenmemen bu kızı sahiplenmedin hem soyluyom danisiyim diyor ama banada demis diyor vardi bellidi zaten baya olayli oldu simdi 1 haftadir tel falan açmıyor o kisiyi aradim abla kayinvalideme birseyler gitmiş ben senle dertlesmisim sende birilerine demissin bu kisilede kus zaten kvler ya Gülşah dedi allahini beni bulastia şunlara ben niye uzagim dedi dedikodulari bitmez zaten ben kimsele komuadigimdan bir kulup bulcaklar dedi kim dediysede arasin kayinvaliden beni vercegim cevaplar var kendi dedi kodu yapiyor olan sana okuyor dedi bebegini dusim boşver dedi

Aman canim dedikodularr bitmezzz!! Sende bir dahakine daha dikkatli davranirsin olur biter..
Senin bu kaynananin psikolojik sorunlari var bence..

Birde bunlari dedi dedi esimin beni kizmasi aramizin acilmasi ondan yana olmasini bekledi ama ters tepti esim agladi bende agladim cocukl i ltan zarardim eblendim yine mutlu edemedim sizi 4 sene dir bu böle ne yapim anne alip gotcem basimi o ole derken elimielini tutup bende çok agladim halen uzerine geliyor en son bana verdi kojus diye bende anne demedim kimseye niye diyim bole borsey ya dedim iyiligini unutmam zaten annende sagda solda diyor du eskileri niye aciyon dedim her seferinde falan. Bide esime yok annem geldiginde o ole derse bende bole derim ters duserlermis cocuk hakkimda annem oturursa o yemek yalarsa oazmis bunları hep tahmin ediyordum dediğim gibi çıktı simdiden esime o bole der ben bole derim olmaz kimseye hozmet etmem kizi nese dedi dedi kapattik birdahada acmadi ben yine 4 kere aradim her seferinde açmıyor

Zaten gelmek istemiyor olaylardan dolayi sogukta zaten simdi bu olay ben dogumda geliyor bilerek açmıyor bana muhtaclar diye nasil olsa esimde mecbur ailesiz yinede yapamaz oan arar zaten annemde gelcek birde bunlarin stresi var

Mahsus yapiyorr cadı, üstüme düşsünler diye..
Aynen geldiginde herseyimle ilgilenir yapar ama birseyde yüzler simdi benim annem pek herseyde yanımda olmadi hep kv hastane islerinde yattigimda bile. Annem sakrak herseye uyumlu ama asla ezdirmez lafininda altinda kalmaz şimdi barışık ama kv annemin arkasindan eskileride desip surekli konulari aciyor esimle bir diyolog kari gibi aynı tekrarlaniyor. Annem gelirse simdi onun derdine düşmüş esime bende dusunuyordum aklimi okidi diyordumya dogum stresi var diye bunlar beni üzer dediigim gibi çıktı ben gozlemliycem ben is yaparken o oturmuycak sigara icemez yemek taparken oda olcak yok ben cocuk şöle plsun oda bole der zitlasirim birimiz kalsin esimde anne senden baska ilgilenen olmaz zaten sole bole simdiden baslandi benim annem 2 veua 3 gelmistir evime isimi yapar temeode ben yaparim gelimce mecbur duaz oda arkasindan bole konusmaya basladi ne olcak bilmiyom

Abooovvvvvv şu sayfalara bakkkk ben en iyisi kaçtım bari mümkün değil bu kadar sayfayı okuyamam....kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…