- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.881
Gunaydinnn cabnmmmGünaydın hatunlar:)
Biz iyiyiz siz nabiyorsunhz minik cadiylaAbooovvvvvv şu sayfalara bakkkk ben en iyisi kaçtım bari mümkün değil bu kadar sayfayı okuyamam....kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
İyiyiz canım emişip duruyozBiz iyiyiz siz nabiyorsunhz minik cadiyla
Ohh karnını doyursun minikİyiyiz canım emişip duruyoz
Laf bitmiyor bizlerde:)Abooovvvvvv şu sayfalara bakkkk ben en iyisi kaçtım bari mümkün değil bu kadar sayfayı okuyamam....kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Nasilsin balim.Günaydınnnnn
Gunaydim kuşumGunaydinnn cabnmmm
Biz iyiyiz siz nabiyorsunhz minik cadiyla
Dogum yaptinmi kizİyiyiz canım emişip duruyoz
İyiyim tatlım hastanediyiz bebeğin topuk kanını filan aldılar sonucunu bekliyoruzLaf bitmiyor bizlerde:)
Nasilsin balim.
Gunaydim kuşum
Aksam dertlenmissin baya nasılsın kuzumLaf bitmiyor bizlerde:)
Nasilsin balim.
Gunaydim kuşum
Tabisi de kız bugün 6. GünDogum yaptinmi kiz
Nurunnisa az cok bikiyor sizde boran bosaldim yine dertler bitmiyor acinca burda dokuluyom ne edim ama pek umursamamaya caliscam tek derdim cocugum bu sefer bir olay birseyler cimsin agizlarin payini verc bana destek yanimda olcaniza sizin nazini kusmeleri su halde cekemem ya benmi olgumolgun olcam hep alttan al patlama olur gelirlerse daha fazla artik.Aksam dertlenmissin baya nasılsın kuzum
Okudum lüzum valla haklisin bebeğin için gelceklerse seni skntiya soknalarnin bi alemi yokNurunnisa az cok bikiyor sizde boran bosaldim yine dertler bitmiyor acinca burda dokuluyom ne edim ama pek umursamamaya caliscam tek derdim cocugum bu sefer bir olay birseyler cimsin agizlarin payini verc bana destek yanimda olcaniza sizin nazini kusmeleri su halde cekemem ya benmi olgumolgun olcam hep alttan al patlama olur gelirlerse daha fazla artik.
Kız hayırlı olsun balım ya ben umuttum dogum ettigini takvimi gorunce bode devam gibi nasil minigimiz iyidir inşallah miss kokul7m ya bir cennet daha geldi dünyaya.İyiyim tatlım hastanediyiz bebeğin topuk kanını filan aldılar sonucunu bekliyoruz
Aynen 3 gün iyiyiz sonra 1 ay veya yanyana gelene kadar kus bor yerden turetiyor yine annemden bisoler eskileri desiyor yine kusuyor bıktım artık. Yaptigi iyiligi laf edip ben yaninda oluyom sole bole nankorluk ediyom gibi diyor diyor aliniyor kendikendine kusuyor nerden buluyon birden anladim hoc surat asmam guler davraniyom evime geldiginde hastada hamilede olsa ben otuam ne kadar yardim etsede kendm yatıp ayagima hozmet yaptirmam surat asmam her kusmemizde yanyana gelince tekrar ben yanasip guler gonlumu al 4 senem bole gidiyor annemlerde karisinca sonra kizinin mutlugugu istem it or herseye karisiyor oluyor en sonda ailemdende mesafeli derdimi ufak seyimi anlatmiyom kendimle yasiyom boleOkudum lüzum valla haklisin bebeğin için gelceklerse seni skntiya soknalarnin bi alemi yok
Sen gel de yeter biliyorsun atlar gelirizKıyıdan köşeden buluyoruz dördüncüydü
Aman da benim btanemeeee yaa yirimSen gel de yeter biliyorsun atlar geliriz
Kuzum yaa kıyamam sana üzme tatlı canını. Benim kv öyle değil ama bende hiç yatmam kimseye bi işimi yaptırmam senin gibiyim. Kimsenin işi belli olmaz yarın ben yaptım o yattı der ben çok üzülürüm. Bak annem gelecek salı günü temizliğini şimdiden bitirmeye çalışıyorum ona bile yük olmak istemiyorumAynen 3 gün iyiyiz sonra 1 ay veya yanyana gelene kadar kus bor yerden turetiyor yine annemden bisoler eskileri desiyor yine kusuyor bıktım artık. Yaptigi iyiligi laf edip ben yaninda oluyom sole bole nankorluk ediyom gibi diyor diyor aliniyor kendikendine kusuyor nerden buluyon birden anladim hoc surat asmam guler davraniyom evime geldiginde hastada hamilede olsa ben otuam ne kadar yardim etsede kendm yatıp ayagima hozmet yaptirmam surat asmam her kusmemizde yanyana gelince tekrar ben yanasip guler gonlumu al 4 senem bole gidiyor annemlerde karisinca sonra kizinin mutlugugu istem it or herseye karisiyor oluyor en sonda ailemdende mesafeli derdimi ufak seyimi anlatmiyom kendimle yasiyom bole
Göbüşümden başlaAman da benim btanemeeee yaa yirim
Kaynananın çok zor birisi gercekten ama yaptıklarını diğer evlatlarından ceker ben sana diyim sen aman kavga olmasın dedikce o abartiyor bırak ne olursa olsun yaa valla kimse senden önemli degilAynen 3 gün iyiyiz sonra 1 ay veya yanyana gelene kadar kus bor yerden turetiyor yine annemden bisoler eskileri desiyor yine kusuyor bıktım artık. Yaptigi iyiligi laf edip ben yaninda oluyom sole bole nankorluk ediyom gibi diyor diyor aliniyor kendikendine kusuyor nerden buluyon birden anladim hoc surat asmam guler davraniyom evime geldiginde hastada hamilede olsa ben otuam ne kadar yardim etsede kendm yatıp ayagima hozmet yaptirmam surat asmam her kusmemizde yanyana gelince tekrar ben yanasip guler gonlumu al 4 senem bole gidiyor annemlerde karisinca sonra kizinin mutlugugu istem it or herseye karisiyor oluyor en sonda ailemdende mesafeli derdimi ufak seyimi anlatmiyom kendimle yasiyom bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?