Aksam dertlenmissin baya nasılsın kuzum
Nurunnisa az cok bikiyor sizde boran bosaldim yine dertler bitmiyor acinca burda dokuluyom ne edim ama pek umursamamaya caliscam tek derdim cocugum bu sefer bir olay birseyler cimsin agizlarin payini verc bana destek yanimda olcaniza sizin nazini kusmeleri su halde cekemem ya benmi olgumolgun olcam hep alttan al patlama olur gelirlerse daha fazla artik.

Okudum lüzum valla haklisin bebeğin için gelceklerse seni skntiya soknalarnin bi alemi yok

Okudum lüzum valla haklisin bebeğin için gelceklerse seni skntiya soknalarnin bi alemi yok
Aynen 3 gün iyiyiz sonra 1 ay veya yanyana gelene kadar kus bor yerden turetiyor yine annemden bisoler eskileri desiyor yine kusuyor bıktım artık. Yaptigi iyiligi laf edip ben yaninda oluyom sole bole nankorluk ediyom gibi diyor diyor aliniyor kendikendine kusuyor nerden buluyon birden anladim hoc surat asmam guler davraniyom evime geldiginde hastada hamilede olsa ben otuam ne kadar yardim etsede kendm yatıp ayagima hozmet yaptirmam surat asmam her kusmemizde yanyana gelince tekrar ben yanasip guler gonlumu al 4 senem bole gidiyor annemlerde karisinca sonra kizinin mutlugugu istem it or herseye karisiyor oluyor en sonda ailemdende mesafeli derdimi ufak seyimi anlatmiyom kendimle yasiyom bole

Kuzum yaa kıyamam sana üzme tatlı canını. Benim kv öyle değil ama bende hiç yatmam kimseye bi işimi yaptırmam senin gibiyim. Kimsenin işi belli olmaz yarın ben yaptım o yattı der ben çok üzülürüm. Bak annem gelecek salı günü temizliğini şimdiden bitirmeye çalışıyorum ona bile yük olmak istemiyorum

Kaynananın çok zor birisi gercekten ama yaptıklarını diğer evlatlarından ceker ben sana diyim sen aman kavga olmasın dedikce o abartiyor bırak ne olursa olsun yaa valla kimse senden önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…