Aynen bak allah var yapiyor yanyana geliyor agliyor bile benle aci cek8nce ilgileniyor ama bor kiskansin bir kinlensin düşman resmen ben 1 numara dusmanin kendi kendine kuruyor sonra guzelce gonulumu alip konusuyom beni deniyor gibi cildirttiyor yine pek kirmiyom kalbini bi kapatiyor teli acmiyor pesinde gonlumu alana kadar yanina gelince gülüp konusana kadar ama ogluylada olsa konu bana yine kuser sonra konusurlar ogluylan benlen tovne bir araya gelene kadar yada arayip duadan gonlunu etcen eskiso gibi olmadigimdan borde gidince mesafede olunca biz ona muhtac gibi böle ediyor annemede oda yapar ama eşim bile annesinin kiskancligini biliyor bende laf olcak diye kimseyede islerimi yaptirmak istemiyom artik gelirken nasil olur bilmiyom.
Kaynananın çok zor birisi gercekten ama yaptıklarını diğer evlatlarından ceker ben sana diyim sen aman kavga olmasın dedikce o abartiyor bırak ne olursa olsun yaa valla kimse senden önemli degil
Busefer belki duzelir gibi sonra ne olur bilmem ama bi kus gibi gelsin surat assin annemin arkasindan konussun cekisme olsun dicemi biliyom benim ne olcak belli değil zaten belli ankaraya sevkeder hersey olur

Oğlunu bu kadar kiskanani da görmedim ya ne ilginç kadın bu. Benim de oğlum var ama inşallah öyle kaynana olmam yani. Sen sıkma şimdiden canını bak bakalım gelince ne yapacak

Oğlunu bu kadar kiskanani da görmedim ya ne ilginç kadın bu. Benim de oğlum var ama inşallah öyle kaynana olmam yani. Sen sıkma şimdiden canını bak bakalım gelince ne yapacak
Aynen guzel vakit gecirdik kaza yaparken bile agladi uzuldu bakti bana yanimda kaldi gitti yine bir kusluk oldu bole suruyor bisefer ne olcak bakalım.

Sen strest yapma balım herşey olacagibyere varır ama şöyle yani içinde kalmasın bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…