- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.921
Bugun biraz gorunelim dedim Sağol kuzum sizde çok sirin tatli cansiniz.Benn seni yerimmmm ne kadar tatlısını oyle
evet öyle oluyo.Ama ben ona dayanamıyorum.. Duygusala bağlıyorumKizlar nazli cicili bicili olur :)
Cok guzel bir duygu Rabbim çocuklarını sana bagislasin saglikla buyusunler hayırlı evlat olsunlar canim neler yaparsin gunluk rutongevet öyle oluyo.Ama ben ona dayanamıyorum.. Duygusala bağlıyorum
iki çocuk annesi evli bi kadın .kv yaşıyorum.küçük ni bakkalımız var orada duruyorum.Cok guzel bir duygu Rabbim çocuklarını sana bagislasin saglikla buyusunler hayırlı evlat olsunlar canim neler yaparsin gunluk rutong
Geliyim konuşuruz gulomMoraller düşmüş neyin var mavisim
Masallah canim mutlulugunuz hiç bozulmasın insallah bemde 4 senelik evliyim dünyaya nasip ederse gelcek bir funduk inşallah ev hanimiyim.iki çocuk annesi evli bi kadın .kv yaşıyorum.küçük ni bakkalımız var orada duruyorum.
BekliyorumGeliyim konuşuruz gulom
Saol kuzummmBugun biraz gorunelim dedim Sağol kuzum sizde çok sirin tatli cansiniz.
Burdayim canimm
İyiyim canm sen nasılsın neler yapıyorsunBurdayim canimm
Kayinvalidemler kahvaltiya geldi yeni topladim mutfagi
Napiyorsun nasilsin
Iyim kuzucum esimi ise göndericem bende hazirlanip gezmeye gidicemİyiyim canm sen nasılsın neler yapıyorsun
Ohhh gez sefan olsun vallaIyim kuzucum esimi ise göndericem bende hazirlanip gezmeye gidicem
Dün evde yoktum bugün evde yokum allah sonumu hayir etsin
Nasil oldun? Hersey yolundami?
Tisikkir edirim canimmOhhh gez sefan olsun valla
Bizde herşey ayni daha değişen birşey yok bakalım o hiçbirşey olmamış gbi davranıyor ben sürdürüyorum bu sefer
Hayırlı günler tatlim ne yapiyonHayırlı geceler canım.
Temizliiiiikk çoook isim var çoookEternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 Eses07 Oeksuez N Nnuurrr gulse14 kimi unuttuysam affetsin hepiniz neler yapiyorsunuz kizlar
Oturuyom kuzum kvlen konuştuk 2 saat acti teli şükür:)EternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 Eses07 Oeksuez N Nnuurrr gulse14 kimi unuttuysam affetsin hepiniz neler yapiyorsunuz kizlar
Oturdum bugün sonra bir dus alıp mutfaga gececem.yemek yapcam sen napiyon canımHayırlı günler tatlim ne yapiyon
Galiba s o nlara iyibbir firladi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?