- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.341
Oh dinlen canım güzelceNapim kuzucum anca boşa çıktım :) klimayı açtım öle tembellik yapıyorum
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ciddenBenim günüm iyi başlamıştı kötü gidiyor şuan.hastanedeyiz acilde annemi getirdik.kardeşim yanında şuan ben bekliyorum dışarda.moralin bozuk birazcık.sizlere bakayım bir dedim.mesajını gördüm.
Aminn canım saolasın.iyi gibiydi çeşmeye gitmiştik.gitmemizle dönmemiz bir oldu.Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ciddenrabbim şifasını versin
Yapabilicegim bişey varmıOh dinlen canım güzelce
Kıyamam ya doktor nediyor pekiAminn canım saolasın.iyi gibiydi çeşmeye gitmiştik.gitmemizle dönmemiz bir oldu.
Saolasın canım yok şuanda bekliyoruz işte.kardiyolog anjiyodaymış o çıkınca gelip bakıcakYapabilicegim bişey varmı
Şuan daha bekletiyorlar öylece.doktoru bekliyoruzKıyamam ya doktor nediyor peki
Çok geçmiş olsun kuzum yaŞuan daha bekletiyorlar öylece.doktoru bekliyoruz
Çok saol canım.şimdi kardeşim bakıp geldi.biraz daha iyiymiş.espri de yapmış güldürmüş kardeşimi.biraz mutlu oldum.Çok geçmiş olsun kuzum ya
Olsun kuzu anne iyi olsun önemli değilSizi de üzüyorum hep geldiğimden beri.çok pardon.biraz iyi olsun annem geceleri de katılcam muhabbetlerinize inşallah.dün baya kimse uyumamış
Oy pamuk iyi olsun annen kuzum her zaman muhabbet ederiz sende iyi ol rabbim büyük şifasını verirÇok saol canım.şimdi kardeşim bakıp geldi.biraz daha iyiymiş.espri de yapmış güldürmüş kardeşimi.biraz mutlu oldum.
Insallah canim saolasin.Oy pamuk iyi olsun annen kuzum her zaman muhabbet ederiz sende iyi ol rabbim büyük şifasını verir
Yoldayiz tatlım az kaldı yoruldum vallaA AvelineByNkoaLa @Oeksuez yoksun ama yazıyim @Nnuurrr @_nurunnisa_ @Zeytintanem T Tatlianne20 @Kmsl Hnd @Eses07 @melankolimm nerdesiniz gece oldu cikinnn
Eve mi kuzuYoldayiz tatlım az kaldı yoruldum valla
Evet bebegmE
Eve mi kuzu
Nerdeydinki canim sen?E
Eve mi kuzu
Rosss tatildeyim kuzu evine donuyorda sen rossssun paylaşımlarını okuyabiliyomusunNerdeydinki canim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?