Aman diyim Allah düşürmesin , bir süre sonra artık umursamamaya başladım bak bana çok iyi gelmişti bende takıntılıyim mesela , hemen affedenlerdenim bide
Sende koç burcusun o zaman
Valla artik takmiyorm benden çıkaramadı çocuklardan çıkarıyor sinirini ona çok kiziyorm gücü yeten yetene. Dedm sen uyu ben bakarm sakin ol diyorum anlamıyor

Ya öyle şey mi olur sen kendin isteyerek vermiyorsn vakti saati gelmemiştir henüz keşke herşey bizim elimizde olsa kuzummm
Doğru minigim sabır diycez gulom benim yanarım yanarım da burdayken gelemedim yanına ona yanarım şöyle bı omuzunda salya sümük ağlamak vardi

Sende koç burcusun o zaman
Valla artik takmiyorm benden çıkaramadı çocuklardan çıkarıyor sinirini ona çok kiziyorm gücü yeten yetene. Dedm sen uyu ben bakarm sakin ol diyorum anlamıyor
Yok kuzu ben teraziyim , uyumsuzluk olmayacak işte yani bir pürüz oldunuz rahat edemiyorum bende de bu sıkıntı var , ama yukselenim koç olabilir bak onu bilmiyorum

Doğru minigim sabır diycez gulom benim yanarım yanarım da burdayken gelemedim yanına ona yanarım şöyle bı omuzunda salya sümük ağlamak vardi
Valla heee nasıl kuzu çocuğun okulu acilmasaydi daha ordaydm da mecbur geldik artik seneye yazın inş yine aynı yerdeyiz görüşürüz kız
Hem ağlamak için değil gülmek için gel yamacima

Yok kuzu ben teraziyim , uyumsuzluk olmayacak işte yani bir pürüz oldunuz rahat edemiyorum bende de bu sıkıntı var , ama yukselenim koç olabilir bak onu bilmiyorum
Benim yukselenim terazi ondan galiba
Bazen dengesizlikleri oluyor hayir diyip tamam tamam deyip hayır Dediklerim adam da hakli oyuncağa ceviriyorm

Kuzu bı bebek veremiyorum ne şansı adamın çabalarına bak bide bana bak
Üzülme , Allah sabredenlerle beraberdir inşallah , tam detaylı bilmiyorumm ama , hayat mucizelerle dolu , bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu ayrıldı sonra başka evlendi Allah işte ikiz çocuğu oldu , boşandığı kişide evlendi onu da çocuğu var , her şeyin bir zamanı var , vaktinden önce hiç çiçek açar mı Allah'a sığın bol bol dua et ,ümitsiz olma

Etmezmiyim hiç rabbim büyük

Benim yukselenim terazi ondan galiba
Bazen dengesizlikleri oluyor hayir diyip tamam tamam deyip hayır Dediklerim adam da hakli oyuncağa ceviriyorm
Ya bak benim gibi bir terazi buldumm yehuuu çok hızlı karar degistiriyorum kararsızlık çok var bak bir keresinde sevgilimle alışverişe çıktık bir şey alcaz alamadık ben o mu bu mu derken Ban a döndü dediki sen benimle olmaya nasıl karar verdin ben şok tabi ne alakası var duygularımla bunun bak aklıma geldi yine sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…