- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.541
Kuzu bı bebek veremiyorum ne şansı adamın çabalarına bak bide bana bakEvet ama geceleri de düşünme zaten geceler mahvediyor bizi uyu bi güzel eşine sarıl bak seni seven senin için mücadele eden esin var çok sanslisin ya
Kuzu bı bebek veremiyorum ne şansı adamın çabalarına bak bide bana bak
Sende koç burcusun o zamanAman diyim Allah düşürmesin , bir süre sonra artık umursamamaya başladım bak bana çok iyi gelmişti bende takıntılıyim mesela , hemen affedenlerdenim bide
İyi geceler kuzucum seviliyosun unutma dertdasimİyi geceler canım
Ya öyle şey mi olur sen kendin isteyerek vermiyorsn vakti saati gelmemiştir henüz keşke herşey bizim elimizde olsa kuzummmKuzu bı bebek veremiyorum ne şansı adamın çabalarına bak bide bana bak
Sağol kader ortağım ❤İyi geceler kuzucum seviliyosun unutma dertdasim
Doğru minigim sabır diycez gulom benim yanarım yanarım da burdayken gelemedim yanına ona yanarım şöyle bı omuzunda salya sümük ağlamak vardiYa öyle şey mi olur sen kendin isteyerek vermiyorsn vakti saati gelmemiştir henüz keşke herşey bizim elimizde olsa kuzummm
Sağol kader ortağım ❤
Yok kuzu ben teraziyim , uyumsuzluk olmayacak işte yani bir pürüz oldunuz rahat edemiyorum bende de bu sıkıntı var , ama yukselenim koç olabilir bak onu bilmiyorumSende koç burcusun o zaman
Valla artik takmiyorm benden çıkaramadı çocuklardan çıkarıyor sinirini ona çok kiziyorm gücü yeten yetene. Dedm sen uyu ben bakarm sakin ol diyorum anlamıyor
Valla heee nasıl kuzu çocuğun okulu acilmasaydi daha ordaydm da mecbur geldik artikDoğru minigim sabır diycez gulom benim yanarım yanarım da burdayken gelemedim yanına ona yanarım şöyle bı omuzunda salya sümük ağlamak vardi
Benim yukselenim terazi ondan galibaYok kuzu ben teraziyim , uyumsuzluk olmayacak işte yani bir pürüz oldunuz rahat edemiyorum bende de bu sıkıntı var , ama yukselenim koç olabilir bak onu bilmiyorum
o bebekler bu gobuslere gelicek !! Unutma
Üzülme , Allah sabredenlerle beraberdir inşallah , tam detaylı bilmiyorumm ama , hayat mucizelerle dolu , bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu ayrıldı sonra başka evlendi Allah işte ikiz çocuğu oldu , boşandığı kişide evlendi onu da çocuğu var , her şeyin bir zamanı var , vaktinden önce hiç çiçek açar mı Allah'a sığın bol bol dua et ,ümitsiz olmaKuzu bı bebek veremiyorum ne şansı adamın çabalarına bak bide bana bak
Bende o işValla heee nasıl kuzu çocuğun okulu acilmasaydi daha ordaydm da mecbur geldik artikseneye yazın inş yine aynı yerdeyiz görüşürüz kız
Hem ağlamak için değil gülmek için gel yamacima
Etmezmiyim hiç rabbim büyükÜzülme , Allah sabredenlerle beraberdir inşallah , tam detaylı bilmiyorumm ama , hayat mucizelerle dolu , bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu ayrıldı sonra başka evlendi Allah işte ikiz çocuğu oldu , boşandığı kişide evlendi onu da çocuğu var , her şeyin bir zamanı var , vaktinden önce hiç çiçek açar mı Allah'a sığın bol bol dua et ,ümitsiz olma
Ağlamaya da gelebilirsin canm hic sknti değil vallaBende o iş
Yerimmmm senii senin yanında ağlamak mumkun mu küçük cem yilmazim benim :)Ağlamaya da gelebilirsin canm hic sknti değil vallazaten ben seni guldurcegim için
Hahhahahaha deli yaaaaYerimmmm senii senin yanında ağlamak mumkun mu küçük cem yilmazim benim :)
Kuzucum benim iykide çıkmışsınız karşıma heeHahhahahaha deli yaaaa
Cem yılmaz taklidi de yaparm saba sen yeter ki gül mavism
Ya bak benim gibi bir terazi buldumm yehuuuBenim yukselenim terazi ondan galiba
Bazen dengesizlikleri oluyor hayir diyip tamam tamam deyip hayır Dediklerimadam da hakli oyuncağa ceviriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?