Kaç yaşındasın kuzu sen

Ahhahahah bende oyleymdir en son eşim der ki ikisini al ben giderim ikisini de almam alakasız şeyi alirm sen ne psikopatsn ya der ya da hiçbirşey alman
Ayy ona da karar veremedm karambole geldn desydin

Ahhahahah bende oyleymdir en son eşim der ki ikisini al ben giderim ikisini de almam alakasız şeyi alirm sen ne psikopatsn ya der ya da hiçbirşey alman
Ayy ona da karar veremedm karambole geldn desydin
Ahahha valla çıldırtıyoruz hakketten bazen hae, valla nasıl oldu bende anlamadığım ,cidden ha bir karambolde geldi sankim düşününce şaka bir yana güzel insanlarız vesselam

Hayatımın baharı diyorsun yap valla tavrı tribi
İnan benden çok trip yaoiyor ben kızım ama o daha Tripli , bende anlamadım ki bu işi erkeğin trip atanın hiç sevmezdim kız ne sevmesiysem başıma geliyor , bide küs kalmayı sevmem ondan yüz mü buluyor nedir, ahh ahh sen hayat baharı diyosunfa hayatımın içine çok ediyor Allah'ım sabır diliyorum siz güzel hanımlara

Kuzu kaçan kovalari uygula benim en sevdiğim olay denendi onaylandı bu kere korusun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…