- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.561
Kaç yaşındasın kuzu senYa bak benim gibi bir terazi buldumm yehuuuçok hızlı karar degistiriyorum kararsızlık çok var bak bir keresinde sevgilimle alışverişe çıktık bir şey alcaz alamadık ben o mu bu mu derken Ban a döndü dediki sen benimle olmaya nasıl karar verdin ben şok tabi ne alakası var duygularımla bunun bak aklıma geldi yine sinir oldum
Ahhahahah bende oyleymdir en son eşim der ki ikisini al ben giderim ikisini de almam alakasız şeyi alirm sen ne psikopatsn ya derYa bak benim gibi bir terazi buldumm yehuuuçok hızlı karar degistiriyorum kararsızlık çok var bak bir keresinde sevgilimle alışverişe çıktık bir şey alcaz alamadık ben o mu bu mu derken Ban a döndü dediki sen benimle olmaya nasıl karar verdin ben şok tabi ne alakası var duygularımla bunun bak aklıma geldi yine sinir oldum
Ahhahaha kazene kadar gidecekti konu nerdeyse sende iyiki cikmissin balimmmKuzucum benim iykide çıkmışsınız karşıma heeokadar alışmışım ki yazını okuyamıyorum diye meclise gitcektim az daha :)
Kuzu 26 yımKaç yaşındasın kuzu sen
Bdvye konunu actigimi düşünseneAhhahaha kazene kadar gidecekti konu nerdeyse sende iyiki cikmissin balimmm
Valla bende de alışkanlık yaptı ya
Kuzu 26 yım
Ahahha valla çıldırtıyoruz hakketten bazen hae,Ahhahahah bende oyleymdir en son eşim der ki ikisini al ben giderim ikisini de almam alakasız şeyi alirm sen ne psikopatsn ya derya da hiçbirşey alman
Ayy ona da karar veremedm karambole geldn desydin
İyi geceler Gülom rüyanda beni gör emiKızlar ben yatiyorm optm hepinizi
Ay çok edepsizmissiniz ben ne kadar uysal bu kadinmisim yanınızdaAhahha valla çıldırtıyoruz hakketten bazen hae,valla nasıl oldu bende anlamadığım ,cidden ha bir karambolde geldi sankim düşününce şaka bir yana güzel insanlarız vesselam
İnan benden çok trip yaoiyor ben kızım ama o daha Tripli , bende anlamadım ki bu işi erkeğin trip atanın hiç sevmezdim kız ne sevmesiysem başıma geliyor , bide küs kalmayı sevmem ondan yüz mü buluyor nedir, ahh ahh sen hayat baharı diyosunfa hayatımın içine çok ediyor Allah'ım sabır diliyorum siz güzel hanımlaraHayatımın baharı diyorsun yap valla tavrı tribi
Kuzu kaçan kovalari uygulaİnan benden çok trip yaoiyor ben kızım ama o daha Tripli , bende anlamadım ki bu işi erkeğin trip atanın hiç sevmezdim kız ne sevmesiysem başıma geliyor , bide küs kalmayı sevmem ondan yüz mü buluyor nedir, ahh ahh sen hayat baharı diyosunfa hayatımın içine çok ediyor Allah'ım sabır diliyorum siz güzel hanımlara
Kararsızlık yönünden dedim canım ben onu yoksa kötü bir huyumuz yok , her seyin nir dengesi vardır asırisi iyi degil öyle valla gücendim dediğineAy çok edepsizmissiniz ben ne kadar uysal bu kadinmisim yanınızda
Öyle öyle valla bende korku oluyor yani gözü kara değilim bu konularda azicikta kaçmak lazım evetKuzu kaçan kovalari uygulabenim en sevdiğim olay denendi onaylandı bu kere korusun :))
Kız gücenme o anlamda demedim benim tek tribim vardır takıldımKararsızlık yönünden dedim canım ben onu yoksa kötü bir huyumuz yok , her seyin nir dengesi vardır asırisi iyi degil öyle valla gücendim dediğine
Arada parliycan ama baktın ileri gidiyor konu u yapÖyle öyle valla bende korku oluyor yani gözü kara değilim bu konularda azicikta kaçmak lazım evet
Kız gücenme o anlamda demedim benim tek tribim vardır takıldım
Canın sağolsun , ilk tanışmamizin serefine olsunBak yeni tanıştık ama tribimi yapamadan geccemiycem
Sanada canım güya erken uyucaktim bende :)Canın sağolsun , ilk tanışmamizin serefine olsunuyuyayım artık iyi uykular size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?