- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.581
Burdakikerimi birazini okudum.bir yerde oldugunu anladim evinde olmadogini ama ben gelmeden onceki sayfalari okuyanadigim icin bilmiyorum detsyiniRosss tatildeyim kuzu evine donuyorda sen rossssun paylaşımlarını okuyabiliyomusun
Kızzzzzz ev ne alemde savaştan çıkmış gibi mi yoksaEvime geldm kizlar optmmmmm
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar.gerci ben dogru durust uyumadim.dun acildeydik dedim ya ajsam da tatirdilar hastaneye.orda kaldim.hala da hastanedeyiz bu gece de.ama tabi ben giremedim hic gece buraya.kotu bir geceydi.annem cok rahatsizlandi ama suan dahs iyi sukur.arada girip bakmaya calisicam.
Savaştan bile az hasarla çıkar yavrmKızzzzzz ev ne alemde savaştan çıkmış gibi mi yoksa
Gunaydn hosgeldnGünaydın hanımlar
HoşbuldukGunaydn hosgeldn
Eeeeeee kolay gelsin tatlım o zamanSavaştan bile az hasarla çıkar yavrm
Berbat halde berbar
Pek kolay geçmeyecek galibaEeeeeee kolay gelsin tatlım o zaman
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Güle güle kazasız belasiz kullan bitanemmKızlar arabam artık benimleee
Saol kuzum benim immmahGüle güle kazasız belasiz kullan bitanemm
Sen mutlu ol da kuzum amin kalbi güzel arkadasim benimSaol kuzum benim immmahdaha iyileri size inşallah dolardan biraz yandık ama :)
Yerimmmm seni gulom şimdi yanımda olacaktın ayakları uzatcaktin bende soğuk buzlu bu kahve yapicaksim yaSen mutlu ol da kuzum amin kalbi güzel arkadasim benim
Ahh ne iyi giderdi sabah ayrılabilmek için soğuk düş aldm belki kabustur diyeYerimmmm seni gulom şimdi yanımda olacaktın ayakları uzatcaktin bende soğuk buzlu bu kahve yapicaksim ya
Ben sana dedim bırak o adamı kac bana diye anlamadınAhh ne iyi giderdi sabah ayrılabilmek için soğuk düş aldm belki kabustur diye
Ama giyinirken farkettm ki herşey gerçek ev gerçek ben burdayim
Possst arabanla kaç gel kacır beniBen sana dedim bırak o adamı kac bana diye anlamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?