- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.361
Kız doğurunca bebek mevlütindede adımızı unutmaCok geçmiş olsun kzuum ya usuttunmu gribmi oldun .
Bende seni yerummm bal
Onun gibi birsey canim, bogazim aciyor cok kötüCok geçmiş olsun kzuum ya usuttunmu gribmi oldun .
Bende seni yerummm bal
İşte o anlarda ben seve seve bakarım arkadaşım anaokulu açtı arada gidiyorum beraber kapattigimiz oluyo vallaAhh!! Kuzum inan ki bazen sabrimi zorluyor sabir cekiyorum sürekli..
Bir şeyler yedim napim tatlı annem şimdi de canım tatlı bi şeyler çekiyor. :// sen nasılsın?Benim fustuk nasilmis naoiyor bakem.
Aynen unutma! Tatlis anneKız doğurunca bebek mevlütindede adımızı unutma
Sen benim neyim olduğunu çok iyi biliyon demiAynen unutma! Tatlis anne
Unutmam canim eger ankarada yaparsam orda hocaya citlatirim bide burda kendim mahallede özel yaparım derim kuzum.Kız doğurunca bebek mevlütindede adımızı unutma
Hasta olacan sen olmadan tedavini gör soğuk setler içme yeme artık ilik süt bal yap nane limon taylot tedavi et kendine kzuum usenme bakim.Onun gibi birsey canim, bogazim aciyor cok kötüsagol kuzum.
Ne güzell birsey canim.. senin adina mutlu oldum..İşte o anlarda ben seve seve bakarım arkadaşım anaokulu açtı arada gidiyorum beraber kapattigimiz oluyo valla
Oy saol balimUnutmam canim eger ankarada yaparsam orda hocaya citlatirim bide burda kendim mahallede özel yaparım derim kuzum.
Hasta olacan sen olmadan tedavini gör soğuk setler içme yeme artık ilik süt bal yap nane limon taylot tedavi et kendine kzuum usenme bakim.
Aynen canim, uyguluyorum onlari ..Unutmam canim eger ankarada yaparsam orda hocaya citlatirim bide burda kendim mahallede özel yaparım derim kuzum.
Hasta olacan sen olmadan tedavini gör soğuk setler içme yeme artık ilik süt bal yap nane limon taylot tedavi et kendine kzuum usenme bakim.
Arabanın torpudosuna ismimlerimizi yazdırmış kuzuNe güzell birsey canim.. senin adina mutlu oldum..
Kuzum diğer sürpriz neydi esinin? Sanki öyle birsey okudum..?
Vayyyy!!!Arabanın torpudosuna ismimlerimizi yazdırmış kuzu
Afiyet olsun senin ogunler gece :))) yarasin balıma aslinda tatli deyince bayador yapmiyorum bişiler y A rin düşünmek lazım :) bende uyku tutmadi kaltim yatakdan iceri geçtim yine aynı seyi tekrar yapiyom yatarim saniyom geri kalkiyom adami uyutuyom ahaha oda alıştı yoksa asla kızardı eger hamis olmazsam beni uyutup kalkiyon yatma der birkere oldu uyku tutmuyordu yaa evimde istedigim kalkar yatarim falan tartışması simdi ses etmiyor:))))Bir şeyler yedim napim tatlı annem şimdi de canım tatlı bi şeyler çekiyor. :// sen nasılsın?
Bende şaşırdım kuzu :) azcik mutlu olmadım değil bu gün neler oldu bu bilsen eşime eltimlerle olan herşeyi anlattım neden daha önce söylemedin diye çok kızdı akşam kaynimlarla yemeğe gittik olaylar olaylarVayyyy!!!Harika olmustur ne güzel
Kuzum elti işi ne oldu balımArabanın torpudosuna ismimlerimizi yazdırmış kuzu
Kuzu herşeyi anlattım biraz laf yedim neden geç anlatıyorsun diye yemeğe gittik benim ki rahat durmadı açtı konuyuKuzum elti işi ne oldu balım
Himm.. iyi anlatmissin canim bilmesi lazim sonuctaBende şaşırdım kuzu :) azcik mutlu olmadım değil bu gün neler oldu bu bilsen eşime eltimlerle olan herşeyi anlattım neden daha önce söylemedin diye çok kızdı akşam kaynimlarla yemeğe gittik olaylar olaylar
Kuzum siz ayni binada mi oturuyorsunuz??Kuzu herşeyi anlattım biraz laf yedim neden geç anlatıyorsun diye yemeğe gittik benim ki rahat durmadı açtı konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?