Kız doğurunca bebek mevlütindede adımızı unutma
Unutmam canim eger ankarada yaparsam orda hocaya citlatirim bide burda kendim mahallede özel yaparım derim kuzum.
Onun gibi birsey canim, bogazim aciyor cok kötü sagol kuzum.
Hasta olacan sen olmadan tedavini gör soğuk setler içme yeme artık ilik süt bal yap nane limon taylot tedavi et kendine kzuum usenme bakim.

Oy saol balim

Bir şeyler yedim napim tatlı annem şimdi de canım tatlı bi şeyler çekiyor. :// sen nasılsın?
Afiyet olsun senin ogunler gece :))) yarasin balıma aslinda tatli deyince bayador yapmiyorum bişiler y A rin düşünmek lazım :) bende uyku tutmadi kaltim yatakdan iceri geçtim yine aynı seyi tekrar yapiyom yatarim saniyom geri kalkiyom adami uyutuyom ahaha oda alıştı yoksa asla kızardı eger hamis olmazsam beni uyutup kalkiyon yatma der birkere oldu uyku tutmuyordu yaa evimde istedigim kalkar yatarim falan tartışması simdi ses etmiyor:))))

Vayyyy!!! Harika olmustur ne güzel
Bende şaşırdım kuzu :) azcik mutlu olmadım değil bu gün neler oldu bu bilsen eşime eltimlerle olan herşeyi anlattım neden daha önce söylemedin diye çok kızdı akşam kaynimlarla yemeğe gittik olaylar olaylar

Himm.. iyi anlatmissin canim bilmesi lazim sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…