- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.381
Kuzu eşim kimseyi ilgilendirmez bizim çocuk olayı dedi eltim ben Serraya daha samimi olmak istiyorum sadece dedi esimde gerek yok felan dedi kaynım baya laf söyledi eltime
Yok kuzucum ayni semtteyiz amaKuzum siz ayni binada mi oturuyorsunuz??
Aman iyi!! O yönden sevindim..Yok kuzucum ayni semtteyiz ama
Aynı binada durmam kuzu ilk evlenicegin zaman kp söyledi dedem kabul etmediAman iyi!! O yönden sevindim..
O dedenin ellerinden öperimAynı binada durmam kuzu ilk evlenicegin zaman kp söyledi dedem kabul etmedi
İşine gelmiyo kuzum neden olucak bunu bende sorguluyorum ama yok cevap yokNe mi yoruyor insani en çok? Samimiyetsiz samimiyetler... insanoğlu neden karsindakini anlamak istemez !!EternaaLLove
Herşeyimdi o benim hiç sorgulamadim biliyomusun hiç karşı çıkmadım ona dedem diyorsa vardir bişey diyodum Allah rahmet etsin hiç bir zaman onu dinledim pişman oldum demedim kuzuO dedenin ellerinden öperim
Kuzum bak! Senin cocuğun olsaydi emin ol baska birsey bulurdu!İşine gelmiyo kuzum neden olucak bunu bende sorguluyorum ama yok cevap yok
Aileler konuşmadı kuzuu ama inşallah bu ay işe başlarsa Allahın izniyle Nisan gibi düşünüyoruz biz
Uzak duruyorum kuzucum artık kararım kesin ananem bu olanları duysaydi varya kıyamet kopardı çok doğru söylüyorsun minigim huylu huyundan her konuda vazgeçmezKuzum bak! Senin cocuğun olsaydi emin ol baska birsey bulurdu!
Gizli kiskanclik seziyorumm!!
Büyükler daha tecrübeli oluyorlar ya! O gelecegi bilmistir emin ol!!Herşeyimdi o benim hiç sorgulamadim biliyomusun hiç karşı çıkmadım ona dedem diyorsa vardir bişey diyodum Allah rahmet etsin hiç bir zaman onu dinledim pişman oldum demedim kuzu
Saol kuzum benimBüyükler daha tecrübeli oluyorlar ya! O gelecegi bilmistir emin ol!!
Allah rahmet eylesin, nurlar icinde yatsin..
Aynen iyi yaparsin, iyi niyetini suistimal ediyor!!Uzak duruyorum kuzucum artık kararım kesin ananem bu olanları duysaydi varya kıyamet kopardı çok doğru söylüyorsun minigim huylu huyundan her konuda vazgeçmez
Neyse kuzu negatifleri hayatınızdan çıkardigimiza göre ozumuze dönelimAynen iyi yaparsin, iyi niyetini suistimal ediyor!!
Aynen kış kış diyelimmmNeyse kuzu negatifleri hayatınızdan çıkardigimiza göre ozumuze dönelim
Uyudu mu minikAynen kış kış diyelimmm
Salliyorum usul usul uyur inşAllah..Uyudu mu minik
Uyusun uyusun :)Salliyorum usul usul uyur inşAllah..
Uyusun uyusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?