- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.401
Neyse kuzu negatifleri hayatınızdan çıkardigimiza göre ozumuze dönelim
Ya kuzu bu tane daha eltim var görsen pamuk yurt dışında yaşıyorlar İzmir'e gelince kalmadan gitmez ama bu cambaz gibi anlamadım öteki eltimde diyo normal değil uzak dur diyeİyiki eltim yok dedim
Sende inşAllah minişini uyuttugun anlari yazarsin buralaraUyusun uyusun :)
Hemfikirim uzak olYa kuzu bu tane daha eltim var görsen pamuk yurt dışında yaşıyorlar İzmir'e gelince kalmadan gitmez ama bu cambaz gibi anlamadım öteki eltimde diyo normal değil uzak dur diye
İnşallah kuzucumSende inşAllah minişini uyuttugun anlari yazarsin buralara
Sende inşAllah minişini uyuttugun anlari yazarsin buralara
Himm, bak o anlamisYa kuzu bu tane daha eltim var görsen pamuk yurt dışında yaşıyorlar İzmir'e gelince kalmadan gitmez ama bu cambaz gibi anlamadım öteki eltimde diyo normal değil uzak dur diye
Hemfikirim uzak ol[/QU]
Oyleyim artık kuzu insanlık felan yapmicam bitti
Amiiinn inşAllahhh...İnşallah kuzucum
Kuzu o daha önce tanımış :)Himm, bak o anlamis
İyi uyarmis seniKuzu o daha önce tanımış :)
Oluyomus kuzu ya biz yeni evlendigimizde kv kardeşi dikkat et yeni gelinin mezarı kırk gün açık olur demişti :)Kuzular sizlere birsey soracam yeni gelininde kirki olur mu? İlk kez duyuyorum..
@umudu beklemekEses07 T Tatlianne20 @RoSsSs
Allah Allah bende bir arkadastan duydum da o da yeni evlendi de ona da kv si söylemis cok şasirdim..Oluyomus kuzu ya biz yeni evlendigimizde kv kardeşi dikkat et yeni gelinin mezarı kırk gün açık olur demişti :)
Kuzular sizlere birsey soracam yeni gelininde kirki olur mu? İlk kez duyuyorum..
Eses07 T Tatlianne20 @RoSsSs
@umudu beklemek
Allah Allah bende bir arkadastan duydum da o da yeni evlendi de ona da kv si söylemis cok şasirdim..
Valla ben duyduğumda çok korkmuştum ne halt yedim bile dedimAllah Allah bende bir arkadastan duydum da o da yeni evlendi de ona da kv si söylemis cok şasirdim..
Aynen canim bende..İlk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?