- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.421
Kırk basar derler burda
40 gün düğüne ölüye gidilmez derler
Haa ben gittim :)
Gerçekliği nedir bilmem
Mesela lohusa bir kadinin herhangi biriyle veya yakiniyla tokalasmasi , kucaklasmasi da iyi degilmis bunu da dogum yapinca öğrenmistim.. O zaman da sasirmistim..Kırk basar derler burda
40 gün düğüne ölüye gidilmez derler
Haa ben gittim :)
Gerçekliği nedir bilmem
Benim kv öyle birseyden hic bahsetmedi bana..Valla ben duyduğumda çok korkmuştum ne halt yedim bile dedimkv yanlız bırakmadılar saolsunlar
Valla kuzu hiç bilmiyorum bende onların geleneği heralde diye uydum onlara hatta eşime annemler benim gozumumu korkutuyor demiştimBenim kv öyle birseyden hic bahsetmedi bana..
Iyi etmis canım samimi olmasi için seni anlayıp morel vermesi lazım hatrini sorup yanında olmasi yapmacik samimilikler ne yarar kayninda iyi etmis eltin edepsiz belli bencilKuzu eşim kimseyi ilgilendirmez bizim çocuk olayı dedi eltim ben Serraya daha samimi olmak istiyorum sadece dedi esimde gerek yok felan dedi kaynım baya laf söyledi eltime
Bende duydum fazla bole dışarı cikmamasi falan diyeKuzular sizlere birsey soracam yeni gelininde kirki olur mu? İlk kez duyuyorum..
@Eses07 T Tatlianne20 @RoSsSs
@umudu beklemek
Nerdeeee kuzu ya geceleri uyuyamıyorumUyudunuz mu kızlar.
Yok henüz degil kuzum..Uyudunuz mu kızlar.
Nerdeeee kuzu ya geceleri uyuyamıyorum
Bende annemle konuştum kızlar oyuzden geciktim biraz balkomda oturdum esimden arayip biraz rahatladim sorun yapar diye.Yok henüz degil kuzum..
Kuzum sen uyuda seher vakitlerinde uyuma!! Bol bol duâlar et!! Allah’a sığın...Nerdeeee kuzu ya geceleri uyuyamıyorum
Sen nasil güzel bir evlatsin öyle, senin evladinda senin gibi düşünceli olur inşAllah, kalbi güzel arkadasim benim..Bende annemle konuştum kızlar oyuzden geciktim biraz balkomda oturdum esimden arayip biraz rahatladim sorun yapar diye.
Aynen t bole ezana yakın okunurlen dilek kapilari acik plur 3 3 buçuk ezan civarı inşallah rabbim her şekilde duyuyor nasip eder.Kuzum sen uyuda seher vakitlerinde uyuma!! Bol bol duâlar et!! Allah’a sığın...
Seher vakti ne zaman kızKuzum sen uyuda seher vakitlerinde uyuma!! Bol bol duâlar et!! Allah’a sığın...
Kuzu benim bu anlara gotme durumu vardiya kvlerde sundi kv ben bakarim dedi annende kuslar var terasimizda cwtida babam besliyor bode rahat balamaz ben bakarim ses etmedim nese dedim olur konuşurum şimdi annen olay eder falan halbuko kendo koskanirda nese allah bilir onlar benim ailemi sorun eder sandı ama sukur anneme tatli dille anlattim annemde zaten bakarlar sana diyor bosver huyu ole dedi borazda ovdum anneme kvyi oda biliyom artik bende uzuluyom ama sanada bakar bemde gelirim hergun ordansa bura iyi dedi tek senjn icin sorun etmem dedi etmemde zaten burda olman sevindim dedi hallettim simdi kvyo yarin ararim ben annemele konuştum canimainmet bura daha iyi diyor derim esimlede hafta sonu ankaraya goderim doguma kadar ikosmde valit gecer dogumda kvde olurum tek bole olsun ne yapım.Kuzum sen uyuda seher vakitlerinde uyuma!! Bol bol duâlar et!! Allah’a sığın...
Seher vakti ne zaman kız
Gözünaydin canım herşey tatlıya bağlanıyor bak sevindim senin adına problem cikmamisKuzu benim bu anlara gotme durumu vardiya kvlerde sundi kv ben bakarim dedi annende kuslar var terasimizda cwtida babam besliyor bode rahat balamaz ben bakarim ses etmedim nese dedim olur konuşurum şimdi annen olay eder falan halbuko kendo koskanirda nese allah bilir onlar benim ailemi sorun eder sandı ama sukur anneme tatli dille anlattim annemde zaten bakarlar sana diyor bosver huyu ole dedi borazda ovdum anneme kvyi oda biliyom artik bende uzuluyom ama sanada bakar bemde gelirim hergun ordansa bura iyi dedi tek senjn icin sorun etmem dedi etmemde zaten burda olman sevindim dedi hallettim simdi kvyo yarin ararim ben annemele konuştum canimainmet bura daha iyi diyor derim esimlede hafta sonu ankaraya goderim doguma kadar ikosmde valit gecer dogumda kvde olurum tek bole olsun ne yapım.
Sabah ezaninin zamanı desene kuzucum ya :)Seher vakti imsak ile başlar, güneşin doğuşu ile biter. Sabah namazının kılınacağı vakittir.
imsak ile başlayan vakit sabah namazının başladığı vakittir ve güneş doğuncaya kadar devam eder bu vakit aralığınada seher vakti denir çok önemlidir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?