Kuzu eşim kimseyi ilgilendirmez bizim çocuk olayı dedi eltim ben Serraya daha samimi olmak istiyorum sadece dedi esimde gerek yok felan dedi kaynım baya laf söyledi eltime
Iyi etmis canım samimi olmasi için seni anlayıp morel vermesi lazım hatrini sorup yanında olmasi yapmacik samimilikler ne yarar kayninda iyi etmis eltin edepsiz belli bencil
Kuzular sizlere birsey soracam yeni gelininde kirki olur mu? İlk kez duyuyorum..
@Eses07 T Tatlianne20 @RoSsSs
@umudu beklemek
Bende duydum fazla bole dışarı cikmamasi falan diye

Anneme anlaraya gelmeyi dusunuyorum dedim dedim kv le ilgili bozde oturup konuştuk anne bende aslimda çoktan düşünüyor m dedim koslanclik olur çekişme olur diye istemedim dedim kvlerle konuştuk eger sezeryan olursam veya normalde olsa git gel sorun olur onlar babam kuş cu lizlar baya guvercin besliyor ole konuştuk mikrop lapar iltihap olur surekli hastanelik durumu olur ev yuksek falan filan annemede açtım ne tepki verir diye annem benim için böle daha iyi dedi orda kilirsin bende gelirim yakin dedi bende burda isterim dogumunu dedi senin için de ses etmem dedi ha orda ha burda enazinda 40lin cikana kadar duzelene kadar burdaki doktorlar iyi suratda assa senin için bisi demem dedi onlarda ilgileniyor benden iyi bakar bole olsun dedi hallettim şükür kvde sana yatak odasini ayarlayip rahat bakarim demisti yarin artik derim annemlede konuştum bölesi iyi diyor derim sorunsuz atlatirim insallah kizlar cocuk icinde iyi orda daha iyi tedavi görür

Kuzum sen uyuda seher vakitlerinde uyuma!! Bol bol duâlar et!! Allah’a sığın...
Kuzu benim bu anlara gotme durumu vardiya kvlerde sundi kv ben bakarim dedi annende kuslar var terasimizda cwtida babam besliyor bode rahat balamaz ben bakarim ses etmedim nese dedim olur konuşurum şimdi annen olay eder falan halbuko kendo koskanirda nese allah bilir onlar benim ailemi sorun eder sandı ama sukur anneme tatli dille anlattim annemde zaten bakarlar sana diyor bosver huyu ole dedi borazda ovdum anneme kvyi oda biliyom artik bende uzuluyom ama sanada bakar bemde gelirim hergun ordansa bura iyi dedi tek senjn icin sorun etmem dedi etmemde zaten burda olman sevindim dedi hallettim simdi kvyo yarin ararim ben annemele konuştum canimainmet bura daha iyi diyor derim esimlede hafta sonu ankaraya goderim doguma kadar ikosmde valit gecer dogumda kvde olurum tek bole olsun ne yapım.

Seher vakti ne zaman kız

Seher vakti imsak ile başlar, güneşin doğuşu ile biter. Sabah namazının kılınacağı vakittir.

imsak ile başlayan vakit sabah namazının başladığı vakittir ve güneş doğuncaya kadar devam eder bu vakit aralığınada seher vakti denir çok önemlidir ...

Gözünaydin canım herşey tatlıya bağlanıyor bak sevindim senin adına problem cikmamis

Sabah ezaninin zamanı desene kuzucum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…