- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.441
Aynen ya kv bi ara annen baksın o gelir iki kişi ne etcez git geller yasiyorduk kendi kendine kuserken neseki çözdük simdi ilk isim yarın arayıp derim rahatlarim esimede derim dogum normal olursa iki tarafdada vakit gecer hastane gelisi kvde olurum yakinlar zaten birbirlerine 5 dakka yürüme mesafesi var.Gözünaydin canım herşey tatlıya bağlanıyor bak sevindim senin adına problem cikmamis
Kuzum senin annengil, kayinvalidengil ayni sehirde mi oturuyorlar ??Anneme anlaraya gelmeyi dusunuyorum dedim dedim kv le ilgili bozde oturup konuştuk anne bende aslimda çoktan düşünüyor m dedim koslanclik olur çekişme olur diye istemedim dedim kvlerle konuştuk eger sezeryan olursam veya normalde olsa git gel sorun olur onlar babam kuş cu lizlar baya guvercin besliyor ole konuştuk mikrop lapar iltihap olur surekli hastanelik durumu olur ev yuksek falan filan annemede açtım ne tepki verir diye annem benim için böle daha iyi dedi orda kilirsin bende gelirim yakin dedi bende burda isterim dogumunu dedi senin için de ses etmem dedi ha orda ha burda enazinda 40lin cikana kadar duzelene kadar burdaki doktorlar iyi suratda assa senin için bisi demem dedi onlarda ilgileniyor benden iyi bakar bole olsun dedi hallettim şükür kvde sana yatak odasini ayarlayip rahat bakarim demisti yarin artik derim annemlede konuştum bölesi iyi diyor derim sorunsuz atlatirim insallah kizlar cocuk icinde iyi orda daha iyi tedavi görür
Mecbur bakacak kuzum, acemi olacaksin sonuçta..iyi yaparsin gitmekle oda da hazirliyacakmis ne güzell..Kuzu benim bu anlara gotme durumu vardiya kvlerde sundi kv ben bakarim dedi annende kuslar var terasimizda cwtida babam besliyor bode rahat balamaz ben bakarim ses etmedim nese dedim olur konuşurum şimdi annen olay eder falan halbuko kendo koskanirda nese allah bilir onlar benim ailemi sorun eder sandı ama sukur anneme tatli dille anlattim annemde zaten bakarlar sana diyor bosver huyu ole dedi borazda ovdum anneme kvyi oda biliyom artik bende uzuluyom ama sanada bakar bemde gelirim hergun ordansa bura iyi dedi tek senjn icin sorun etmem dedi etmemde zaten burda olman sevindim dedi hallettim simdi kvyo yarin ararim ben annemele konuştum canimainmet bura daha iyi diyor derim esimlede hafta sonu ankaraya goderim doguma kadar ikosmde valit gecer dogumda kvde olurum tek bole olsun ne yapım.
Valla çok sevindim kuzum senin adına o en güzel günlerinde bari stres yaşamazsınAynen ya kv bi ara annen baksın o gelir iki kişi ne etcez git geller yasiyorduk kendi kendine kuserken neseki çözdük simdi ilk isim yarın arayıp derim rahatlarim esimede derim dogum normal olursa iki tarafdada vakit gecer hastane gelisi kvde olurum yakinlar zaten birbirlerine 5 dakka yürüme mesafesi var.
Olsun öyle yazacaktim da ayrintili olsun istedim..Sabah ezaninin zamanı desene kuzucum ya :)
Amin canım benim artık takmak istemiyo annemede sorunlu bor aile anlatmak değil çünki çözüm bulmayip kapıları hep acik bana ve bir sinirle bitiyor her iki tarafin huyunada gitmiyom birbirlerinin ortasi oluyom artik bole esimlede yavas yavas düzeliyor ne kadarda ailemin arkasinda atsalarda tin tin artık.Sen nasil güzel bir evlatsin öyle, senin evladinda senin gibi düşünceli olur inşAllah, kalbi güzel arkadasim benim..
Saol kuzum ezan sesini bekliyim ozaman gerçi her saatimi duysun rabbim yaOlsun öyle yazacaktim da ayrintili olsun istedim..
Amiinn amiinn, tatli annede birsey yazmisti onu da oku!!Saol kuzum ezan sesini bekliyim ozaman gerçi her saatimi duysun rabbim ya
Amiinn inşAllah..Aynen t bole ezana yakın okunurlen dilek kapilari acik plur 3 3 buçuk ezan civarı inşallah rabbim her şekilde duyuyor nasip eder.
Aynen t bole ezana yakın okunurlen dilek kapilari acik plur 3 3 buçuk ezan civarı inşallah rabbim her şekilde duyuyor nasip eder.
Kuzum kayinvalidem kapi komsumuzdular ankarda ev alinca 5 dakka bir mesafeye taşındı arabayla 3 dakka düşün yakın birbirilerine oyuzden sorun ya annemde kalsam sorun kvde kalsam gitmiyordum tekde annnede ayni komşular bode laf söz birbirine hep olaylı geçiyor du anlayacağın. Ayni komsulari aynı yerde olunca bende orda isterdim dedim annem ben bakarim der kvde kiskanir belli bisi annemin yanina bile gitmiyorum düşün evde tek ayakda durup kendi isimi yapıp kimseye muhtac olmamak icin annem ev iki kwtli cwtimizda guvercin v A r babm sürekli işten gelip ihaleler annemde tek ilgilenemez yaparda artik nediyelim ole dusunuyom kbde tecrubeli artik hayırlısı gidince normlade olursa iki tarafda gidip gelirim doguma kvde okurum annemide hallettim hicde bisi demedi bole benim için daha iyi dedi ne etsede senin ocoiçin bişi demem tek sağlıkla gelsin orda kal dedi ben gelirim yanına dedi .Kuzum senin annengil, kayinvalidengil ayni sehirde mi oturuyorlar ??
Mecbur bakacak kuzum, acemi olacaksin sonuçta..iyi yaparsin gitmekle oda da hazirliyacakmis ne güzell..
Aynen demistin canim.. kv nicin annenden kiskanir anlamis degilim ..Kuzum kayinvalidem kapi komsumuzdular ankarda ev alinca 5 dakka bir mesafeye taşındı arabayla 3 dakka düşün yakın birbirilerine oyuzden sorun ya annemde kalsam sorun kvde kalsam gitmiyordum tekde annnede ayni komşular bode laf söz birbirine hep olaylı geçiyor du anlayacağın. Ayni komsulari aynı yerde olunca bende orda isterdim dedim annem ben bakarim der kvde kiskanir belli bisi annemin yanina bile gitmiyorum düşün evde tek ayakda durup kendi isimi yapıp kimseye muhtac olmamak icin annem ev iki kwtli cwtimizda guvercin v A r babm sürekli işten gelip ihaleler annemde tek ilgilenemez yaparda artik nediyelim ole dusunuyom kbde tecrubeli artik hayırlısı gidince normlade olursa iki tarafda gidip gelirim doguma kvde okurum annemide hallettim hicde bisi demedi bole benim için daha iyi dedi ne etsede senin ocoiçin bişi demem tek sağlıkla gelsin orda kal dedi ben gelirim yanına dedi .
Ya oncelerde yaşanmış tartismalar normal olarakda huyu bar biraz beni herseyden kislanir mesela koyde kwyinbabama Günaydın dedim kvyi gormedim sonra kafami saga çevirdim aa anne sendemi uyamdin semaver yakiyor esimlede kayinperder arabayla banamlarda gelmisti yatiyorlardi komusmadi.Aynen demistin canim.. kv nicin annenden kiskanir anlamis degilim ..
Olan sana oluyor kuzum arada sen kaliyorsun böyle..
Hosbuldukk canım
Yeni gelince birde ben davet ederim bole tanisma pasi olsun dedim.Hosbuldukk tatlianne
Çok teşekkür ederim çok iyi yaptın kimseyi tanımadığım için biseyde yazmadımYeni gelince birde ben davet ederim bole tanisma pasi olsun dedim.
Alisirsin canim alisincada ayrilaman bagimli yapar:) cok gusel eglenceli kizkiza güzel dosluklar paylasimlar bukunuyoz burada sohbet ozel alan aciyon kendine geyik sohbeti arkadaslarla aktif olarak kokusuyoruz cok cesit alan var çabuk kavrarsin kuzum ee evlu bekar neler yaparsin bizim kizlar uyudu bende hamislikten uyku tuuoyr sonlardayiz.:)Çok teşekkür ederim çok iyi yaptın kimseyi tanımadığım için biseyde yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?