Gözünaydin canım herşey tatlıya bağlanıyor bak sevindim senin adına problem cikmamis
Aynen ya kv bi ara annen baksın o gelir iki kişi ne etcez git geller yasiyorduk kendi kendine kuserken neseki çözdük simdi ilk isim yarın arayıp derim rahatlarim esimede derim dogum normal olursa iki tarafdada vakit gecer hastane gelisi kvde olurum yakinlar zaten birbirlerine 5 dakka yürüme mesafesi var.

Kuzum senin annengil, kayinvalidengil ayni sehirde mi oturuyorlar ??
Mecbur bakacak kuzum, acemi olacaksin sonuçta..iyi yaparsin gitmekle oda da hazirliyacakmis ne güzell..

Valla çok sevindim kuzum senin adına o en güzel günlerinde bari stres yaşamazsın

Sen nasil güzel bir evlatsin öyle, senin evladinda senin gibi düşünceli olur inşAllah, kalbi güzel arkadasim benim..
Amin canım benim artık takmak istemiyo annemede sorunlu bor aile anlatmak değil çünki çözüm bulmayip kapıları hep acik bana ve bir sinirle bitiyor her iki tarafin huyunada gitmiyom birbirlerinin ortasi oluyom artik bole esimlede yavas yavas düzeliyor ne kadarda ailemin arkasinda atsalarda tin tin artık.

Kuzum senin annengil, kayinvalidengil ayni sehirde mi oturuyorlar ??

Mecbur bakacak kuzum, acemi olacaksin sonuçta..iyi yaparsin gitmekle oda da hazirliyacakmis ne güzell..
Kuzum kayinvalidem kapi komsumuzdular ankarda ev alinca 5 dakka bir mesafeye taşındı arabayla 3 dakka düşün yakın birbirilerine oyuzden sorun ya annemde kalsam sorun kvde kalsam gitmiyordum tekde annnede ayni komşular bode laf söz birbirine hep olaylı geçiyor du anlayacağın. Ayni komsulari aynı yerde olunca bende orda isterdim dedim annem ben bakarim der kvde kiskanir belli bisi annemin yanina bile gitmiyorum düşün evde tek ayakda durup kendi isimi yapıp kimseye muhtac olmamak icin annem ev iki kwtli cwtimizda guvercin v A r babm sürekli işten gelip ihaleler annemde tek ilgilenemez yaparda artik nediyelim ole dusunuyom kbde tecrubeli artik hayırlısı gidince normlade olursa iki tarafda gidip gelirim doguma kvde okurum annemide hallettim hicde bisi demedi bole benim için daha iyi dedi ne etsede senin ocoiçin bişi demem tek sağlıkla gelsin orda kal dedi ben gelirim yanına dedi .

Aynen demistin canim.. kv nicin annenden kiskanir anlamis degilim ..
Olan sana oluyor kuzum arada sen kaliyorsun böyle..

Aynen demistin canim.. kv nicin annenden kiskanir anlamis degilim ..
Olan sana oluyor kuzum arada sen kaliyorsun böyle..
Ya oncelerde yaşanmış tartismalar normal olarakda huyu bar biraz beni herseyden kislanir mesela koyde kwyinbabama Günaydın dedim kvyi gormedim sonra kafami saga çevirdim aa anne sendemi uyamdin semaver yakiyor esimlede kayinperder arabayla banamlarda gelmisti yatiyorlardi komusmadi.

Sebebi neymis onlara Günaydın dedim ona demedim ben bakiyim birden tavirli annlerde var belli etmesemde kendi kendime dedim yine bir bok oldu al8ndi birseye ne cikcak acaba annemlerdei artik hersey aklima gelir oldu laf atiyom ses yoo en sonda kalktım bulasik sofra ortaligo topla ailem kalti minnet etmedim yalnız kalimca ne oldu anne dedim yine neye alındın yoi bsii niye konuşmuyon neymis gunaydin demedim omu gordugim halde ya anne allahini dedim sana karezimmi var kafami yana cevirip aa anne sendme8 uyamdin naoiyondedim ses yok sabahin 7 si nole bole surdu yok duymamsim da sole yimede aldik gönlünü annemler gittiler taa ankardan benim ayagoma geldiler koye gittik benim için gidince odada ağladım artık

Yuzune dedim anne kötu ahkalaksiz olsam sana karsi gelsem borsey yapsam mese bume ya dedim hoc suçum yok neymis babama gunwydin dedim ya senide sinradan gorul naoiyon dedimses yok duymadim yalnis anlamasiim konusmadi biraz sonra bisey yok gibi konu aca aca konuştuk artik koluna girip alıştım kzuzm huy u na çözdüm onu.

Çok teşekkür ederim çok iyi yaptın kimseyi tanımadığım için biseyde yazmadım
Alisirsin canim alisincada ayrilaman bagimli yapar:) cok gusel eglenceli kizkiza güzel dosluklar paylasimlar bukunuyoz burada sohbet ozel alan aciyon kendine geyik sohbeti arkadaslarla aktif olarak kokusuyoruz cok cesit alan var çabuk kavrarsin kuzum ee evlu bekar neler yaparsin bizim kizlar uyudu bende hamislikten uyku tuuoyr sonlardayiz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…