- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.461
Bende 21 yasindayim 4 yil evliyim ilk çocuk canim 38 olcaz nasip edersek canımCanım bende evliyim 31 yaşında 1 çocuk annesiyim ev Hanımıyım sen kaç aylık hamilesin başka çocuk var mı
Duamı ediyim uyuycam kuzum :)EternaaLLove kzuum nasılsın uyuyamadinmi
Canim ya canini yerim namazini kil allah kabul etsin Rabbim nasip etsin duysun ezana çok var saat ayarla birdakine uyursan ♡♥♥Duamı edecek uyuycam kuzum :)
Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende 21 yasindayim 4 yil evliyim ilk çocuk canim 38 olcaz nasip edersek canım
Kurdum kuzum nolur nolmaz diyeCanim ya canini yerim namazini kil allah kabul etsin Rabbim nasip etsin duysun ezana çok var saat ayarla birdakine uyursan ♡♥♥
İnşallah canım birde sorularıma cevap bulsam
Hoşgeldin aramıza :)Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hosbuldukk canımHoşgeldin aramıza :)
Sorunların ne kiHosbuldukk canım
Teşekkür ederim canim aminHadi hayırlısı inşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Iyi etmissin canım rahat ferahlik geldi bana bole konuşunca hayırlısı.Kurdum kuzum nolur nolmaz diyekuzum benim
Ne derdin var canim hayırdır kuzum.İnşallah canım birde sorularıma cevap bulsam
Hayırlı geceler cnmKızlar sizlere iyi geceler diler ben kaçar sabah kan vermeye gidicem uyumaya çalışayım inşallah tekrar sohbet etme fırsatımız olur
Hayırlı geceler olsun balımR4bi4 hayırlı geceler kzuu
Sağol canım sabahliycaz heral baksana bemde uyku yok gozler cam gibi son zamanlar basladi bole dayanikliyim oncedende ama duzelmisti simdi heuecai desem bide gunler yaklasti ondan mi desem :) sen napiyon nasılsın bakalımHayırlı geceler olsun balım
Doğrudur balım günün gelmiş neredeyse maşaallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)) uykusuz gecelere alıştır kkendini :) Ben de iyiyim şükür tatlımSağol canım sabahliycaz heral baksana bemde uyku yok gozler cam gibi son zamanlar basladi bole dayanikliyim oncedende ama duzelmisti simdi heuecai desem bide gunler yaklasti ondan mi desem :) sen napiyon nasılsın bakalım
Sağol canım benm inşallah normal gebeliktir. Darısı herkesin başınaCanlarim benim iyiki varsiniz kuşum
Dogsun kiz sasirmam valla ogretcem onada ama hastasi olmasin terli toplu duzenli olsun ayaklari uzerine basinca baslatirim heral ahahhaa
Bende ev topla komşuları cagirdim kaoodalardi kahve yapim gelin dedim sonra yemek falan derken yattik ama ben darlandim kalktim bizimkode uyudu ellerine sağlık buarada kuzum.
Aman nazar degmezin fistigima maşallah kzuuma.
Kuzum bubhabere çok. Sevindim ya baj allahim nasip etti imsallah saglikla tu tu tutunur ve dikkat et yemege icmene yorma kendini sağlıklı beslen darısı @Eses07EternaaLLove
Ya inşallah guzel sağlıklı haberle gelirsin diokat et ozaman yorma fazla.kendini bakarsin pazartesi yatirirlar bende persembe gitcem nedicek bakalim riskler devamsa sezeryanda derse ankaraya gitcem karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?