- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.481
Günaydın kuzuGunaydinnnn kizlarrrr
Nabiyosun canmmmGünaydın kuzu
Napim kuzu temizlik günüm bu gün evi toparlayıp dışarı cikicamNabiyosun canmmm
Geçmiş olsun canımm aklımdaydın görünmüyo diye düşünmüştüm :)Biraz iyiyim kuzum ictim nane limonumu yarin daha iyi olurum inşAllah..
Amin canımm.Hayırlısı olsun kuzum
Hoşgeldin :)Canım bende evliyim 31 yaşında 1 çocuk annesiyim ev Hanımıyım sen kaç aylık hamilesin başka çocuk var mı
TatlimmM....Hoşgeldin :)
BalıımmTatlimmM....
Çamaşır suyu yüzey temizleyici ile flört yaşıyorum :) sen napiyon kuzuBalıımm
Günaydın nasılsın napiyosunnn
:) flörtümü sonlandırdım oturuyorum kuzum :)) duş alıcam. Sonra lif modelleri bakıyorum lif yapıcam:)Çamaşır suyu yüzey temizleyici ile flört yaşıyorum :) sen napiyon kuzu
Ayy kuzum deli misinn.Siz siz olun kireç sökücü çamaşır suyu domestos 3lusunu aynı anda tuvalette bekletmeyin ciğerim çıktı beee
Benimde az kaldı işimi bitirip dışarı cikacam:) flörtümü sonlandırdım oturuyorum kuzum :)) duş alıcam. Sonra lif modelleri bakıyorum lif yapıcam:)
Napıcaksın Kuzumm :)Benimde az kaldı işimi bitirip dışarı cikacam
Napim kuzu temiz olsun dedim fırçaladim sifonu çekerken nefes alamadım içim içidi ayran yapım bu kendime geliyimAyy kuzum deli misinn.
Yapma öyle Allah korusun ölüme götürüyo soluk borusunu yakıyo kuzu
Bizim kızlarla buluşalım dedik kuzucumNapıcaksın Kuzumm :)
Ayy ya kuzu. Kullanma öylee ben genelde domestos ya da çamaşır suyu kullanırım öyle temizlerim kireç oluşmuşsa ertesi günü kireç sökücü dökerim sadece .Napim kuzu temiz olsun dedim fırçaladim sifonu çekerken nefes alamadım içim içidi ayran yapım bu kendime geliyim
Oh iyi olur kuşumm.Bizim kızlarla buluşalım dedik kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?