- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.501
Kireç felan yoktan kuzu temiz olsun dedim ya içimi temizledi saolsun :)Ayy ya kuzu. Kullanma öylee ben genelde domestos ya da çamaşır suyu kullanırım öyle temizlerim kireç oluşmuşsa ertesi günü kireç sökücü dökerim sadece .
Temizlik rutinim de gece dökerim çamaşır suyunu uyumadan önce. sabah yıkarım
:) delii :) dikkat et yapma bak bi daha :)Kireç felan yoktan kuzu temiz olsun dedim ya içimi temizledi saolsun :)
Hayırlısı kuzum yaa bakalım elleri kulağında geliyorlar kızlar :) ben kendimi pazartesiye hazırlıyorum bakalım pazartesi olmazsa sonraki hafta artık :)Canlarim benim iyiki varsiniz kuşum
Dogsun kiz sasirmam valla ogretcem onada ama hastasi olmasin terli toplu duzenli olsun ayaklari uzerine basinca baslatirim heral ahahhaa
Bende ev topla komşuları cagirdim kaoodalardi kahve yapim gelin dedim sonra yemek falan derken yattik ama ben darlandim kalktim bizimkode uyudu ellerine sağlık buarada kuzum.
Aman nazar degmezin fistigima maşallah kzuuma.
Kuzum bubhabere çok. Sevindim ya baj allahim nasip etti imsallah saglikla tu tu tutunur ve dikkat et yemege icmene yorma kendini sağlıklı beslen darısı @Eses07EternaaLLove
Ya inşallah guzel sağlıklı haberle gelirsin diokat et ozaman yorma fazla.kendini bakarsin pazartesi yatirirlar bende persembe gitcem nedicek bakalim riskler devamsa sezeryanda derse ankaraya gitcem karar verdim.
Aynen canim yazarım zaten duanızı alırım bi :) aklımda olan herkesi de tek tek anarım doğuma girerken inşallah onlar da o duyguyu yaşarDogumunu da haber verbak catlariz burada
Amin canim ee nekadarlik şimdi yenimi gecti günün.Sağol canım benm inşallah normal gebeliktir. Darısı herkesin başına
Gunqydin kuzummm artık okullar acilimca erken uykumu aliyon emii:)Gunaydinnnn kizlarrrr
Günaydın canimmmm nasılsınGünaydın kuzularimmm
Kozcam ha zehirlenirsin ac camlari bol su dok bokere ona bemzer yaptim bogazlara işledi resmen. TehlikeliSiz siz olun kireç sökücü çamaşır suyu domestos 3lusunu aynı anda tuvalette bekletmeyin ciğerim çıktı beee
:) öpüyorum Kuzumm görüşürüz dikkat et kendineKuzularim ben bu iki daha topluyim su evi bici bici yapım arada görüşürüz ozleyin beni
Banada saglikli hayırlı sofa versin dua et kuzumAynen canim yazarım zaten duanızı alırım bi :) aklımda olan herkesi de tek tek anarım doğuma girerken inşallah onlar da o duyguyu yaşarsenin için ne dua edeyim kiz Allah etrafındakilere akıl fikir versin diyim mi
:)))Aynen canim yazarım zaten duanızı alırım bi :) aklımda olan herkesi de tek tek anarım doğuma girerken inşallah onlar da o duyguyu yaşarsenin için ne dua edeyim kiz Allah etrafındakilere akıl fikir versin diyim mi
Deli hadi kolay gelsin bacim.Kuzularim ben bu iki daha topluyim su evi bici bici yapım arada görüşürüz ozleyin beni
Günaydın hanımlarGünaydın kuzu
Açtım kuzu açtım ayran içiyorum :)Amin canim ee nekadarlik şimdi yenimi gecti günün.
Gunqydin kuzummm artık okullar acilimca erken uykumu aliyon emii:)
Günaydın canimmmm nasılsın
Kozcam ha zehirlenirsin ac camlari bol su dok bokere ona bemzer yaptim bogazlara işledi resmen. Tehlikeli
Günaydın :)Günaydın hanımlar
Saol minigimDeli hadi kolay gelsin bacim.
Hosbulduk kuzum uyandim aciktim ekmek bitti almaya useniyom açıktim almaya ciksam mi cikmasammi dusuncelerdeyim çocuk gorsem aldirsam diyom:))T Tatlianne20 Hoşgeldin balım :)
Günaydın canımGünaydın hanımlar
:) Ayy kuzum ya :) bakta aldır :)Hosbulduk kuzum uyandim aciktim ekmek bitti almaya useniyom açıktim almaya ciksam mi cikmasammi dusuncelerdeyim çocuk gorsem aldirsam diyom:))
Doğururken Serranin da olsun esesinde olsun demede girin seni :)Aynen canim yazarım zaten duanızı alırım bi :) aklımda olan herkesi de tek tek anarım doğuma girerken inşallah onlar da o duyguyu yaşarsenin için ne dua edeyim kiz Allah etrafındakilere akıl fikir versin diyim mi
Sende hep aklımdasın kuzum inşallah sağlıklı doğar minik boncuğum hiç bi sıkıntı olmaz inşallah. Sana da dua ederim canım benim ❤❤❤Banada saglikli hayırlı sofa versin dua et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?