- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.521
Ha iyi bare dikkar et yaparken camasir su yap ilk pisligi gitsin diye sonra korecle arada borkac saat sonra sonrada ne edersen hepsini yapmaAçtım kuzu açtım ayran içiyorum :)
Siz ilk sıradasınız bebeğimDoğururken Serranin da olsun esesinde olsun demede girin seni :)
Sen de aklımdasın kızzz teze gelin :)
Heycanlandim ki yaSiz ilk sıradasınız bebeğim
Görüşürz kuzu ❤Heycanlandim ki yaöptüm ben kacorum
Hiç aldirmam ama goderken bazen aliyim abla derler bende ole borseyler bekliyom sabah az yedim esimle de busefer açtığımi hissettim kolay kolay bole olmam:))):) Ayy kuzum ya :) bakta aldır :)
Kolay gelsin btanemNapim kuzu temizlik günüm bu gün evi toparlayıp dışarı cikicam
Sen de aklımdasın kızzz teze gelin :)
Kocasına akil fikirnversn de :SAynen canim yazarım zaten duanızı alırım bi :) aklımda olan herkesi de tek tek anarım doğuma girerken inşallah onlar da o duyguyu yaşarsenin için ne dua edeyim kiz Allah etrafındakilere akıl fikir versin diyim mi
Aynen yaaa mecbur erken kalkiyoruz uhhuhhAmin canim ee nekadarlik şimdi yenimi gecti günün.
Gunqydin kuzummm artık okullar acilimca erken uykumu aliyon emii:)
Günaydın canimmmm nasılsın
Kozcam ha zehirlenirsin ac camlari bol su dok bokere ona bemzer yaptim bogazlara işledi resmen. Tehlikeli
Ozletme kendini ya da ben seeni çok çok ozlerm kiiiiiHeycanlandim ki yaöptüm ben kacorum
:)) acıkırsn kuzu zaten öğle oldu :)Hiç aldirmam ama goderken bazen aliyim abla derler bende ole borseyler bekliyom sabah az yedim esimle de busefer açtığımi hissettim kolay kolay bole olmam:)))
Amin canim ee nekadarlik şimdi yenimi gecti günün.
Gunqydin kuzummm artık okullar acilimca erken uykumu aliyon emii:)
Günaydın canimmmm nasılsın
Kozcam ha zehirlenirsin ac camlari bol su dok bokere ona bemzer yaptim bogazlara işledi resmen. Tehlikeli
İyiyiz sen nabiyorsjn canmmm :)Ayran ictik ayri düstük kizlar
Napiyorsunuz?
1 haftalik vardir ultrasyonda belli olmaz daha kandada bata yuksek cikarsa insallah normla gebelik. Olur buay bitiminde keseyi gorursun inşallahEvet canım yeni geçti ama testi belirgin çıktığına göre 5 6 gunluk vardır en azda doktora gittiğimde belli olur
Napim kzuum asagodan ge lk iyom boraz kapiya indim eve çıktımAyran ictik ayri düstük kizlar
Napiyorsunuz?
Mesela lohusa bir kadinin herhangi biriyle veya yakiniyla tokalasmasi , kucaklasmasi da iyi degilmis bunu da dogum yapinca öğrenmistim.. O zaman da sasirmistim..
Ben kaç defa zehirlendimSiz siz olun kireç sökücü çamaşır suyu domestos 3lusunu aynı anda tuvalette bekletmeyin ciğerim çıktı beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?