- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.541
☺Aynen canim bende..
YeriiiimmmmOzletme kendini ya da ben seeni çok çok ozlerm kiiiii
Hoşgeldin bitanemmmmmm mavisimmm gozlermi gördün mu yollardaYeriiiimmmm
Gördüm kuzucumHoşgeldin bitanemmmmmm mavisimmm gozlermi gördün mu yollarda
Aleyküm selam uyumusum kuzum boraz yorgun hossediyordum yattim sen napiyon kuzumSelam kizlar napiyorsunuz?@umudu beklemek canim nsptin sen zehirli er aman haa.ben sade camasir suyundan bayilan insanim.bir de ucunu dusunmiyorum
Napıyosun canım nasılsın :)Ayran ictik ayri düstük kizlar
Napiyorsunuz?
Yerm kiGördüm kuzucumaldimda geldim
Yemek de son rutuslar canm senNapıyosunuz canlarımm
Naptin kız o kadar bugün bende çok Yoruldum valla 10/da uyumazsam iyidirGünaydin deyip bıraktım ahh kızlar sabahtir , disarida oradan oraya koşturmaca. Ancak işim bitti yaa çok yoruldum ama
Kolay gelsin canımm. Afiyet olsun :)Yemek de son rutuslar canm sen
Ohh otur otur ben oldum bugün vallaKolay gelsin canımm. Afiyet olsun :)
Bende oturuyorum ya napiym haber falan :)
:) ne güzel tatilden geldim diyebiliyosun bakOhh otur otur ben oldum bugün vallatatilden çıkıp bu tempoya ayaknuydirmak zor geldi :S
Nefret ettiğim insan tipi sebepsiz yere küsen insanYa oncelerde yaşanmış tartismalar normal olarakda huyu bar biraz beni herseyden kislanir mesela koyde kwyinbabama Günaydın dedim kvyi gormedim sonra kafami saga çevirdim aa anne sendemi uyamdin semaver yakiyor esimlede kayinperder arabayla banamlarda gelmisti yatiyorlardi komusmadi.
Hoşgeldin aramizaİnşallah canım birde sorularıma cevap bulsam
Hayirli olsun canim benim.. gözün aydınnSağol canım benm inşallah normal gebeliktir. Darısı herkesin başına
Kuzu sen ne yaptin ya!! İyi ki acillik olmadinSiz siz olun kireç sökücü çamaşır suyu domestos 3lusunu aynı anda tuvalette bekletmeyin ciğerim çıktı beee
Bizim gelin çeyiz hazirliklarina baslamiş bile oleeyy!!:) flörtümü sonlandırdım oturuyorum kuzum :)) duş alıcam. Sonra lif modelleri bakıyorum lif yapıcam:)
Hadi inşAllah sağlikla gelsin minik AslımızHayırlısı kuzum yaa bakalım elleri kulağında geliyorlar kızlar :) ben kendimi pazartesiye hazırlıyorum bakalım pazartesi olmazsa sonraki hafta artık :)
Bulasiklari yikamam lazim bende tembellik yapiyomNapıyosunuz canlarımm
:)) başlicam kuzu ya ip alırsam patik örücem bide :lNefret ettiğim insan tipi sebepsiz yere küsen insansende evliya sabrı var kuzum valla iyi dayaniyorsun
Hoşgeldin aramizane gibi sorularin varsa yardimci oluruz inşAllah..
Hayirli olsun canim benim.. gözün aydınn
Kuzu sen ne yaptin ya!! İyi ki acillik olmadin
Kimyasal ürünlerin üstünde yazar baska ürünle beraber kullanmayin diye ... daha dikkatli kullan kuzum..
Bizim gelin çeyiz hazirliklarina baslamiş bile oleeyy!!
Hadi inşAllah sağlikla gelsin minik Aslımız
:) oluyo bazen aman hep çalışkan mı olucaz :))Bulasiklari yikamam lazim bende tembellik yapiyom
İş aramiyor musun?:)) başlicam kuzu ya ip alırsam patik örücem bide :l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?