- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.561
Al benden de o kadar:) oluyo bazen aman hep çalışkan mı olucaz :))
Arıyorumm kuzu yok ki. Boş durmiyim bari diyorumİş aramiyor musun?
Ah kuzum!! Uyumadan önce bir duş al öyle uyu!!Ohh otur otur ben oldum bugün vallatatilden çıkıp bu tempoya ayaknuydirmak zor geldi :S
İyi yaparsin kuzum benim..Arıyorumm kuzu yok ki. Boş durmiyim bari diyorum
Düşünmek istemiyorum en azından kuzumİyi yaparsin kuzum benim..
Aynen kafan dağılır..Düşünmek istemiyorum en azından kuzum
Evet canımm oldu. Nişan kına ile düğün arasında oldu işte tam :))Aynen kafan dağılır..
Abinin düğünü olmus muydu?
Anladim canim..iyi seninle üst üste gelmemisEvet canımm oldu. Nişan kına ile düğün arasında oldu işte tam :))
Kısmete bak çok zor olmuştur ya :) ama işte kısmet :)Anladim canim..iyi seninle üst üste gelmemis
bnim abim önce evlenmisti iki hafta arayla da bizm düğün olmustu ..
Aynen canim cok zordu , iste kismet dediğin gibi..Kısmete bak çok zor olmuştur ya :) ama işte kısmet :)
Annen belki hazirlik yapmistir sana ceyizlik biseyler..Kısmete bak çok zor olmuştur ya :) ama işte kısmet :)
Aksam şerifleriniz hayirli olsun kuzum , sen geldin ben gidiyorum sonra yine gelirim..Hayırlı aksamlar kızlar.
Kuzu dantel falan yapmış eskiden. Kullanmam ama yapmış işte :) patik yazma lif olur var biraz ama Ablamda olduğu için biraz böyle boş oturacağıma onlarla uğraşırım diyorum. Yavaş yavaşta mutfak eşyalarına başlarız inşallah :) onlar yok hiç :))Annen belki hazirlik yapmistir sana ceyizlik biseyler..
Hayırlı aksamlar kızlar.
Ana ben yeni gördüm :) hayırlı olsun @umudu beklemek :))Gözümden kaçmadi kuzum nihayet popüler olmişsun hayirli olsun@umudu beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?