Ben öğretmenim. Eşimde polis. Eğitimde ama ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yanımda değil tabi, şafak sayıyorum. Dertliyim biraz Sen ne işle meşgulsun kuzum ?
Allah kavuştursun kuzum tez zamanda ben de endüstri mühendisiyim özel bir şirkette çalışıyordum ayrıldım canım:)

Kacmam alt tarafı ban yerim :)
Kek ye börek ye çikolata ye ama ban yeme. İlla bdv istiyorsan bak burda dertli bir brunello kardeşin var. Ayaklı bdv kıvamında. Ben seni derde boğabilirim hemde ban’sız

Kek ye börek ye çikolata ye ama ban yeme. İlla bdv istiyorsan bak burda dertli bir brunello kardeşin var. Ayaklı bdv kıvamında. Ben seni derde boğabilirim hemde ban’sız
Kuzucum benimm seni yesem olur mu ki tamam girmiyorum oraya saldır dertlerinle bana :)

Allah kavuştursun kuzum tez zamanda ben de endüstri mühendisiyim özel bir şirkette çalışıyordum ayrıldım canım:)
Aminnn sağolasınn Olsun ya ne güzel mesleğin var daha iyileri nasip olur

Kuzucum benimm seni yesem olur mu ki tamam girmiyorum oraya saldır dertlerinle bana :)
Sen bana konu içeriği söyle kaynana mı iş mi evlilik mi, hangi içerik daha ilgi çekici geliyorsa ben sana açarım derdimi. O içerikle ilgili derdim yoksa çevremdekilerde mutlaka vardır onlarınkini paylaşırım Yeterki bdv den uzak dur. İnsan cinnet geçirir orda. Geçen gün bana geçirttiler ordan biliyorum ahah

Saol canım bakalım iş hayatı değişken özel sektörde özellkle:) sen ne öğretmenisin? İstanbulda mı?
Sınıf öğretmeniyim. Bursa’dayım şimdilik. İlerleyen günlerde her yerde olabilirim. Hep gezmeli bizim meslekler

delisin biliyosun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…