- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.101
Yeriim seni bakBegendim neden begendiysem.ban yeme yahu.seni ozluyoruz sonra
Olsun birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnDur kız benim yüzümdenyeme
Öğretmenimm canım benim canım benimmm <3 Söylemeyeli yıllar oldu yaBen öğretmenim. Eşimde polis. Eğitimde ama ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yanımda değil tabi, şafak sayıyorum. Dertliyim birazSen ne işle meşgulsun kuzum ?
Konuyu takibini iptal ettim canım sinir insanlarOlsun birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnama haklısın valla bazen o kadar çok saçmalıolar ki insan ne dceğini şaşırıoo hangi konudasın merak ettm bakym bi
Allah kavuştursun kuzum tez zamandaBen öğretmenim. Eşimde polis. Eğitimde ama ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yanımda değil tabi, şafak sayıyorum. Dertliyim birazSen ne işle meşgulsun kuzum ?
Kek ye börek ye çikolata ye ama ban yeme. İlla bdv istiyorsan bak burda dertli bir brunello kardeşin var. Ayaklı bdv kıvamında. Ben seni derde boğabilirim hemde ban’sızKacmam alt tarafı ban yerim :)
Kuzucum benimmKek ye börek ye çikolata ye ama ban yeme. İlla bdv istiyorsan bak burda dertli bir brunello kardeşin var. Ayaklı bdv kıvamında. Ben seni derde boğabilirim hemde ban’sız
Aminnn sağolasınnAllah kavuştursun kuzum tez zamandaben de endüstri mühendisiyim özel bir şirkette çalışıyordum ayrıldım canım:)
Saol canım bakalım iş hayatı değişken özel sektörde özellkle:) sen ne öğretmenisin? İstanbulda mı?Aminnn sağolasınnOlsun ya ne güzel mesleğin var daha iyileri nasip olur
Sen bana konu içeriği söyle kaynana mı iş mi evlilik mi, hangi içerik daha ilgi çekici geliyorsa ben sana açarım derdimi. O içerikle ilgili derdim yoksa çevremdekilerde mutlaka vardır onlarınkini paylaşırımKuzucum benimmseni yesem olur mu ki tamam girmiyorum oraya saldır dertlerinle bana :)
Sınıf öğretmeniyim. Bursa’dayım şimdilik. İlerleyen günlerde her yerde olabilirim. Hep gezmeli bizim mesleklerSaol canım bakalım iş hayatı değişken özel sektörde özellkle:) sen ne öğretmenisin? İstanbulda mı?
Sen bana konu içeriği söyle kaynana mı iş mi evlilik mi, hangi içerik daha ilgi çekici geliyorsa ben sana açarım derdimi. O içerikle ilgili derdim yoksa çevremdekilerde mutlaka vardır onlarınkini paylaşırımYeterki bdv den uzak dur. İnsan cinnet geçirir orda. Geçen gün bana geçirttiler ordan biliyorum ahah
Yakinima gelSınıf öğretmeniyim. Bursa’dayım şimdilik. İlerleyen günlerde her yerde olabilirim. Hep gezmeli bizim meslekler
NireyeYakinima gel
Aynen senin de eşinin de gezmeli ve zor meslekler Allah yardımcınız olsun canım:)Sınıf öğretmeniyim. Bursa’dayım şimdilik. İlerleyen günlerde her yerde olabilirim. Hep gezmeli bizim meslekler
İzmireeeNireye
Ben severim özellikle balkondaysak :))Kızlar gelin bitki çayı yaptım içelim
Uyku getirir ama ben içerim :))Kızlar gelin bitki çayı yaptım içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?