- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.121
Gel gel kayısı çayı içelim :)Ben severim özellikle balkondaysak :))
Buyrun hanımefendiUyku getirir ama ben içerim :))
Aminnn sağolasın, her mesleğin kendi çapında bir zorluğu var işte. Ne yapalım..Aynen senin de eşinin de gezmeli ve zor meslekler Allah yardımcınız olsun canım:)
Ohhh mis valla bazen bana geliyor düşüncesi şöyle geç vakiite kafa dengi kız arkadaşlarımda sabahlara kadar dedikoduu çay kahveeGel gel kayısı çayı içelim :)
Sakın normal olma kuzuI love delilik
Ooo alırım bir dalİzmireee
Bence yine de iyi bir teklifffOoo alırım bir dalSenin gelecekteki ufaklığın öğretmeni olam mı ama torpil geçmezzzz
Bence yine de iyi bir teklifffEternaaLLove
Valla gel sabahlayalimOhhh mis valla bazen bana geliyor düşüncesi şöyle geç vakiite kafa dengi kız arkadaşlarımda sabahlara kadar dedikoduu çay kahvee
Ol kuzum geçmesin dedesi yeter onaOoo alırım bir dalSenin gelecekteki ufaklığın öğretmeni olam mı ama torpil geçmezzzz
Valla süper olurduuuuuValla gel sabahlayalim
Kız gitmedim gellBak bana derken kendi uyudu bir daha saçaklarımı yolmak ister o yoldurmam artık Hadi bende gittim hepinize iyi geceler dilerim. Çoook öpüyorum herkesi
İyi geceler kuzummm biz de öptükBak bana derken kendi uyudu bir daha saçaklarımı yolmak ister o yoldurmam artık Hadi bende gittim hepinize iyi geceler dilerim. Çoook öpüyorum herkesi
:) Kahveler benden goztepede bolkonda oturalım senleValla süper olurduuuuu
Kız sen çalışmalara devam dimi ne durumdasın bakiiim hadi inşallahhhh ver bize müjdeyiOl kuzum geçmesin dedesi yeter ona
Devam kuzu nerdeeee ben hamile kalsam Dünya tersine dönerKız sen çalışmalara devam dimi ne durumdasın bakiiim hadi inşallahhhh ver bize müjdeyi
İstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu:) Kahveler benden goztepede bolkonda oturalım senle
Sen ne taraftaydın canım istanbulda? :)İstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu
Ee bi gün düşerse ayagin İzmir'e beklerimİstanbulda olsaydın bu teklifin çok hoş olurdu
Dur bakalım olcak ben öyle hissediyorummmDevam kuzu nerdeeee ben hamile kalsam Dünya tersine döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?