C
İnşallah kirada zor ödediğin boşa gidiyor. İstanbulda hayat zor kısacası:)
Canım eşimin evi var ama ben orada oturmak istemiyorum. Evlenmeden önce almış. Tuzlada. O taraflarda pek oturmak istemiyorum. Eşimin işide uzak kalıyor. Biz yaklaşık 1500 TL'ye oturuyoruz kirada oranın kirası 750 TL...

T Tatlianne20
Topiği duman ettik anniş
Ne yapıyorsun

Kızlar T Tatlianne20 den haber var mı?

Aynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
Ama T Tatlianne20 firsat bulsaydi gelirdi demek ki pek firsat bulamiyor diye düsünüyorumm..
@Oeksuez arkadasimiz da inşAllah gelir diye umuyorumm..

T Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu bizi

T Tatlianne20 nerdesin canım nasıl durumun

Bu T Tatlianne20 nin kimsede numarası yada birşeyi yok mu kızlar ya=( çok merakta kaldım

T Tatlianne20 nerdesin cok merak ettim seni umarim iyisinizdir
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun

T Tatlianne20
Topiği duman ettik anniş
Ne yapıyorsun

Kızlar T Tatlianne20 den haber var mı?

Aynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
Ama T Tatlianne20 firsat bulsaydi gelirdi demek ki pek firsat bulamiyor diye düsünüyorumm..
@Oeksuez arkadasimiz da inşAllah gelir diye umuyorumm..

T Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu bizi

T Tatlianne20 nerdesin canım nasıl durumun

Bu T Tatlianne20 nin kimsede numarası yada birşeyi yok mu kızlar ya=( çok merakta kaldım

T Tatlianne20 nerdesin cok merak ettim seni umarim iyisinizdir
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun

Son düzenleme:
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Yaaaaa çok sevindim Doğum yapmana rabbim analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebeğinizi evinize getirmeyi nasip eder canım inşallah dualarım seninle

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Tebrikler canım. Umarım bir an önce alıp evinize geçersiniz, herkes özledi seni :)

Günaydın bu arada ^^

Aa Allah kolaylık versin canım sabır versin ikinize de.

Net değil canım düğün Nisan mayıs diyoruz kısmet hayırlısı olsun inşallah :)
Çalışmıyorum kuzum tekrar hazırlanıcam kpss ye. Iktisat mezunuyum. Evlendikten sonra bulunduğum ilde bankalara falan başvuru yaparım inşallah. Öyle kuzu işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…