- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.381
İnşallah kirada zor ödediğin boşa gidiyor. İstanbulda hayat zor kısacası:)Valla bilmiyorum eşim güzel bir yerden alak öderiz diyor. Çok uçmadan ortalama bir semtten alırız herhalde.
Valla bence de olan vatandaşa oluyor. Maşşallah milletvekilleri yedi yuttu ülkeyii
Aynen tl pul oldu bitti paramız çok değersizFakirleştik gittik bböylece
TL battı gitti
Canım eşimin evi var ama ben orada oturmak istemiyorum. Evlenmeden önce almış. Tuzlada. O taraflarda pek oturmak istemiyorum. Eşimin işide uzak kalıyor. Biz yaklaşık 1500 TL'ye oturuyoruz kirada oranın kirası 750 TL...İnşallah kirada zor ödediğin boşa gidiyor. İstanbulda hayat zor kısacası:)
Aynen tl pul oldu bitti paramız çok değersiz
Evet hep iktisat yapmak zorundayız düşünerek harcamak zorundayız. Yediğimizden bile kısmak zorundayızCepte kuruş kalmıyor artık
Evet hep iktisat yapmak zorundayız düşünerek harcamak zorundayız. Yediğimizden bile kısmak zorundayız
Aynen valla niye böyle oldu anlamıyorum markete fiyat güpürü bile asmıyorlar artık onlar da yetişemiyorlarMarket pazar herşey pahalı
Elektrik su yakıt Tüp herşeyyyy
Günaydın iyi ki varlarımm ; @umudu beklemekByNkoaLa T Tatlianne20 N Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez @gulse14 @Aveline @melankolimm Kmsl Hnd Eses07 @Temmuz07
Kızlar T Tatlianne20 den haber var mı?
Aynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
Ama T Tatlianne20 firsat bulsaydi gelirdi demek ki pek firsat bulamiyor diye düsünüyorumm..
@Oeksuez arkadasimiz da inşAllah gelir diye umuyorumm..
T Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu bizi
@_nurunnisa_
@Aveline
@umudu beklemek
Finrod Felagund
N Nnuurrr
T Tatlianne20
Unuttuklarım varsa nerdesiniz
T Tatlianne20 nerdesin canım nasıl durumun
Bu T Tatlianne20 nin kimsede numarası yada birşeyi yok mu kızlar ya=( çok merakta kaldım
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Günaydın iyi ki varlarımm ; @umudu beklemekByNkoaLa T Tatlianne20 N Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez @gulse14 @Aveline @melankolimm Kmsl Hnd Eses07 @Temmuz07
Kızlar T Tatlianne20 den haber var mı?
Aynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
Ama T Tatlianne20 firsat bulsaydi gelirdi demek ki pek firsat bulamiyor diye düsünüyorumm..
@Oeksuez arkadasimiz da inşAllah gelir diye umuyorumm..
T Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu bizi
@_nurunnisa_
@Aveline
@umudu beklemek
Finrod Felagund
N Nnuurrr
T Tatlianne20
Unuttuklarım varsa nerdesiniz
T Tatlianne20 nerdesin canım nasıl durumun
Bu T Tatlianne20 nin kimsede numarası yada birşeyi yok mu kızlar ya=( çok merakta kaldım
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Yaaaaa çok sevindim Doğum yapmana rabbim analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebeğinizi evinize getirmeyi nasip eder canım inşallah dualarım seninleKizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Tebrikler canım. Umarım bir an önce alıp evinize geçersiniz, herkes özledi seni :)Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Hosgeldin cnim allah razi olsun bende cok ozledim sizleri.Tebrikler canım. Umarım bir an önce alıp evinize geçersiniz, herkes özledi seni :)
Günaydın bu arada ^^
Allahrazi olsun kuzumYaaaaa çok sevindim Doğum yapmana rabbim analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebeğinizi evinize getirmeyi nasip eder canım inşallah dualarım seninle
Aa Allah kolaylık versin canım sabır versin ikinize de.Evliyim, 3 yıl olacak ocakta... Ben öğretmenim, eşim polis ama eğitimde. Şafak sayıyorum kavuşmak için. Ocak ayında gelecek, ocağa kadar ayrıyız. Pek konuşamıyoruzda çok ağır bir eğitimleri var telefon falan yasak. Baya bildiğin bunalım modundayım, burada kafa dağıtıyorum anca edindiğim dostlar sayesinde işte. Senin düğünün ne zaman Allah tamamına erdirsin inşallahÇalışıyor musun ?
Gel masaj yapayımmm:))
Hissetmişim herhalde hiç hazırlık yapmamıştım valla kahve kek falan çıkaracaktım sadece.. Hisli insanım hisliiiSizlerde ne var ne yok ?? ByNkoaLa geziyo galiba düğün düğün, diğerleri ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?