- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.361
Marketten geldik kuzum eşyaları yerleştiriyorum ya herşey ne kadar pahalı
Kız naapcaz ben de bilemiyorum. Domates 7 tl, Muz 12 tl, biber 5 tl en basitinden yaa valla çok fena kriz varrr kemerleri sıkalım kızlarMarket pazar herşey pahalı
Elektrik su yakıt Tüp herşeyyyy
Ne oldu hayırdır esescimmm ??Niye Aksilik hep üst üste gelirrgelirrrr
Kız naapcaz ben de bilemiyorum. Domates 7 tl, Muz 12 tl, biber 5 tl en basitinden yaa valla çok fena kriz varrr kemerleri sıkalım kızlar
Ne oldu hayırdır esescimmm ??
Hadi yaaTelefonsuz kaldım
Daha yeniydi
Garanti kapsamıyor su
Geçmiş olsun canım yaTelefonsuz kaldım
Daha yeniydi
Garanti kapsamıyor su
Bizim burada 6 aydır 1,25 tl ekmekkPazarda 10 TL'den aşağı hiçbirşey yok
Ekmekte zamlanmış 1.25 olmuş 200gr
Bizim burada 6 aydır 1,25 tl ekmekk
Valla cidden çok pahalı herşey krediler aldı başını gitti Allahtan ev almıştık da faizler uçtu gittiGeçmiş olsun canım ya
Pazara, markete gitmeye korkar olduk. Hem para değersizleşiyor hem de her şeyin fiyatı son hızla artıyor. İkisi bir yandan...
Geçmiş olsun canım ya
Pazara, markete gitmeye korkar olduk. Hem para değersizleşiyor hem de her şeyin fiyatı son hızla artıyor. İkisi bir yandan...
Sorma. Biz de alacağız ama iyice faizler yükseldi. Arabamı satacağım sanırım bu gidişle. Eşim acele etme alırız diyor ama ben sabredemiyorum artık.Valla cidden çok pahalı herşey krediler aldı başını gitti Allahtan ev almıştık da faizler uçtu gitti
Valla cidden çok pahalı herşey krediler aldı başını gitti Allahtan ev almıştık da faizler uçtu gitti
Ne kadar pahalıSorma. Biz de alacağız ama iyice faizler yükseldi. Arabamı satacağım sanırım bu gidişle. Eşim acele etme alırız diyor ama ben sabredemiyorum artık.
Bizim burada ekmek 1.5 TL kızlar.
Nereden almayı düşünüyorsunuz canım? İstanbulda evler çok pahalı. Peşin paran baya olcak ki alabilesin yoksa 300000 lik eve geriye 600000 ödüyosunSorma. Biz de alacağız ama iyice faizler yükseldi. Arabamı satacağım sanırım bu gidişle. Eşim acele etme alırız diyor ama ben sabredemiyorum artık.
Bizim burada ekmek 1.5 TL kızlar.
Valla bence de olan vatandaşa oluyor. Maşşallah milletvekilleri yedi yuttu ülkeyiiAllah yar ve yardımcımız olsun
Bu duruma birileri dur desin artık
Valla bilmiyorum eşim güzel bir yerden alak öderiz diyor. Çok uçmadan ortalama bir semtten alırız herhalde.Nereden almayı düşünüyorsunuz canım? İstanbulda evler çok pahalı. Peşin paran baya olcak ki alabilesin yoksa 300000 lik eve geriye 600000 ödüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?