Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Kız sana nasıl cimkircem nasıl olduk burada merakta
Çok şükür iyiysiniz Skntilarnz da gecer inş kuzummm seni çok özledik..

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Ayy canım benim ya. Gözün aydın sağlık sıhhat versin Allahım. Çok şükür Kuzumm.
İnşallahh gülerek evinize gidersiniz :)

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun

Canım benim inşallah bugünler çabucak geçsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına al yavrunu eve gittiğinizin haberini ver bize. Sen içini ferah tut inanıyorum kuzucuk hemen kendini toplayacaktır.

Ayy canım benim ya. Gözün aydın sağlık sıhhat versin Allahım. Çok şükür Kuzumm.
İnşallahh gülerek evinize gidersiniz :)

Canım benim inşallah bugünler çabucak geçsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına al yavrunu eve gittiğinizin haberini ver bize. Sen içini ferah tut inanıyorum kuzucuk hemen kendini toplayacaktır.
Bilgi vercem size girdikce opuyorum hepinii kizlar duanizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…