- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.401
Kız sana nasıl cimkircem nasılKizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Bend cok ozledim tlm tusludu anarada kaynimn eski dokomatik taktim le yazdim yoksa giremezdm daha eski evdeKız sana nasıl cimkircem nasılolduk burada merakta
Çok şükür iyiysiniz Skntilarnz da gecer inş kuzummm seni çok özledik..
Senden bir haber aldık ya yetti kuzum bizi haversz bırakma bebeğin de inş tutunur senin gbi güçlü o tutunmamasina imkan yokBend cok ozledim tlm tusludu anarada kaynimn eski dokomatik taktim le yazdim yoksa giremezdm daha eski evde
Allah razi olsun insallah bizde babasiyla diyoz bizm gibi mucadele ediyor tutunmaya calisiyor.Senden bir haber aldık ya yetti kuzum bizi haversz bırakma bebeğin de inş tutunur senin gbi güçlü o tutunmamasina imkan yok
Aynen kuzum aynen gözün aydın çok sevndm sizin adınıza inş herşey daha da güzel olur güzel kalplim benmAllah razi olsun insallah bizde babasiyla diyoz bizm gibi mucadele ediyor tutunmaya calisiyor.
Ayy canım benim ya. Gözün aydın sağlık sıhhat versin Allahım. Çok şükür Kuzumm.Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Merhabaaamerhabalar ben de çıktım geldim
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Ayy canım benim ya. Gözün aydın sağlık sıhhat versin Allahım. Çok şükür Kuzumm.
İnşallahh gülerek evinize gidersiniz :)
Bilgi vercem size girdikce opuyorum hepinii kizlar duanizi eksik etmeyinCanım benim inşallah bugünler çabucak geçsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına al yavrunu eve gittiğinizin haberini ver bize. Sen içini ferah tut inanıyorum kuzucuk hemen kendini toplayacaktır.
Bilgi vercem size girdikce opuyorum hepinii kizlar duanizi eksik etmeyin
hoşbuldumm :)Merhabaaa
Hoşgeldin :)
Hoşgeldinmerhabalar ben de çıktım geldim
hoşbuldum canımHoşgeldin
Nurum hgMerhabaaa
Hoşgeldin :)
Nasılsinhoşbuldum canım
iyiyim teşekkür ederim çalışıyorum sen nasılsınNurum hg
İyiyim bende şükür nolsun uğraşmacaiyiyim teşekkür ederim çalışıyorum sen nasılsın
aynen canım ya şimdi hasta geldi bir tane sen nelerle uğraşıyosunİy
İyiyim bende şükür nolsun uğraşmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?