Amin... Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin kuzucum. Zor ve stresli zamanlar tabi tatlı hemde...

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Hayırlı olsunnnnn Rabbim küvezden biran önce çıkmayı nasip etsin inşallah.. Hayırlı ömürlü olsun

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun

Canım hayırlı uğurlu olsun
İnşallah iyileşir bebiş de

Amin... Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin kuzucum. Zor ve stresli zamanlar tabi tatlı hemde...
Allah razı olsun canım benim. Amin :)

Çok şükür canım zor zamanlar geçti inşallah ders aldım hiç sıkmicam canımı inşallah :))
Tadını çıkarıcam inşallah canım :)

Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Kuzucum hoşgeldin.. Miniğimde sağlikla sıhhatle eve cikar, bizleri korkutmaz inşAllah.. Hep dua ediyorum hayirli sağlikli mutlu ömrü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…