- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.421
Hoşbuldum :)Hosgeldin cnim allah razi olsun bende cok ozledim sizleri.
Amin... Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin kuzucum. Zor ve stresli zamanlar tabi tatlı hemde...Aa Allah kolaylık versin canım sabır versin ikinize de.
Net değil canım düğün Nisan mayıs diyoruz kısmet hayırlısı olsun inşallah :)
Çalışmıyorum kuzum tekrar hazırlanıcam kpss ye. Iktisat mezunuyum. Evlendikten sonra bulunduğum ilde bankalara falan başvuru yaparım inşallah. Öyle kuzu işte :)
Hayırlı olsunnnnnKizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Aynen valla niye böyle oldu anlamıyorum markete fiyat güpürü bile asmıyorlar artık onlar da yetişemiyorlar
Kizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize herkesden allah razi olsun
Ben çoluk çocukaynen canım ya şimdi hasta geldi bir tane sen nelerle uğraşıyosun
Burdayım ben canım :)Kimseler yok yine
:) :) kuzum ya napıyon nasılsın :)Nurum hg
Allah razı olsun canım benim. Amin :)Amin... Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin kuzucum. Zor ve stresli zamanlar tabi tatlı hemde...
İyi gecelerİyi geceler kızlar :)
Napıyosun nasılsın :)İyi geceler
Pazartesi sendromu, klasik işte. Sen napıyorsun :)Napıyosun nasılsın :)
Kuzucum hoşgeldin.. Miniğimde sağlikla sıhhatle eve cikar, bizleri korkutmaz inşAllah.. Hep dua ediyorum hayirli sağlikli mutlu ömrü olsunKizlar dogum yaptim 17gun olcak yogun bakimda kuvezde yavrum nefes almakda zorluk cekior baya skntilr var ama rabbime sukur yine cok tatli bir yegeniniz oldu dua ettim hepinize heresdend allah razi olsun
Tesekur ederim kuzum allah razi olsun hepinizdenKuzucum hoşgeldin.. Miniğimde sağlikla sıhhatle eve cikar, bizleri korkutmaz inşAllah.. Hep dua ediyorum hayirli sağlikli mutlu ömrü olsun
İyiyim canm sen nasilsn :):) :) kuzum ya napıyon nasılsın :)
Ross senmisinİyiyim canm sen nasilsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?