- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.441
Evet balımRoss senmisin
Kim var kim yok baya degismis kiz buralarEvet balım
Doğru sen gittikten snra değiştirdi nickı galibaKim var kim yok baya degismis kiz buralar
Omu diyom acaba baya arkadas gelmis seni goremdm:)Doğru sen gittikten snra değiştirdi nickı galibatanımlanan normal bende diyirm bu kız neden soğuk konusuyor
Benim ben RoSsSsOmu diyom acaba baya arkadas gelmis seni goremdm:)
:))) telefon donuk herkese kestirme cevap veriyom yetisemedigimdn kusura bakma balimBenim ben RoSsSs
Hoageldin balimmmBenn geldiiimmm
Hoşgeldin btanrmmmBenn geldiiimmm
Ne kusuru bitanem sen iyi ol yeter mcx:))) telefon donuk herkese kestirme cevap veriyom yetisemedigimdn kusura bakma balim
Hosbuldum canım minigim nasıl oldu bakım güçlü prensesim benimHoageldin balimmm
Oy benim minigimde burdaHoşgeldin btanrmmm
Ne kusuru bitanem sen iyi ol yeter mcx
Ayy at tabi kuzummm merakta bırakma biziKizlar ozelden melegimin fotosunu atayim size
Sen nerdeysen ordayimOy benim minigimde burda
Dun iyi gordum gozler ilkkez acik esime gizli cektirdim yasak bugun uyuyor yine doktor gun gectikce kotu gidiyor bole bebekleri kayediyoz genelde dedi nefes alirken zorlaniyir bizim verdigimiz hava bile zorlaniyor baya dedi kaybedebilirzde okadar tatlu okadar orda birakiyomHosbuldum canım minigim nasıl oldu bakım güçlü prensesim benim
Woooow ben bu kadına boşuna gönlümü vermiyom yaSen nerdeysen ordayimajan 007 cemissss booonnnnddd gulo
Hahaha aynen kaç banaWoooow ben bu kadına boşuna gönlümü vermiyom ya
Umut her zaman var unutma 9 ay boyunca azmettin halt etmiş o doktor !!! Güçlü o kız unutmaDun iyi gordum gozler ilkkez acik esime gizli cektirdim yasak bugun uyuyor yine doktor gun gectikce kotu gidiyor bole bebekleri kayediyoz genelde dedi nefes alirken zorlaniyir bizim verdigimiz hava bile zorlaniyor baya dedi kaybedebilirzde okadar tatlu okadar orda birakiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?