- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.461
İnş seninki gün geçtikçe iyiye gider kuzummm inş mucize olurDun iyi gordum gozler ilkkez acik esime gizli cektirdim yasak bugun uyuyor yine doktor gun gectikce kotu gidiyor bole bebekleri kayediyoz genelde dedi nefes alirken zorlaniyir bizim verdigimiz hava bile zorlaniyor baya dedi kaybedebilirzde okadar tatlu okadar orda birakiyom
At kuzum bekliyoruumKizlar ozelden melegimin fotosunu atayim size
Ben uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bakiyor banaKuzum çok güçlü bu ölürüm ben bunun nefesine rabbim yetişicek kuzuna sakın sen umudunu kaybetme boncuk gibi teyzesinin gülü T Tatlianne20
Canimmm benim yaaa maşallah onaaa Allah nazarlardan saklasinBen uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bakiyor bana
Kurban olurum Gülom onun gözlerine ben minigim benim kız bu kara gözlü inatçı demedi demeBen uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bakiyor bana
Ben uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bakKuzum çok güçlü bu ölürüm ben bunun nefesine rabbim yetişicek kuzuna sakın sen umudunu kaybetme boncuk gibi teyzesinin gülü T Tatlianne20
Babasi gozler bana gerisi babaya ben esmerim bu beyaz kaslarda yok gozleri ben nasil mucadele ediyor kuzmKurban olurum Gülom onun gözlerine ben minigim benim kız bu kara gözlü inatçı demedi deme
Amin kuzum aminCanimmm benim yaaa maşallah onaaa Allah nazarlardan saklasin
Evet gözleri sana benziyir gördümBen uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bak
Babasi gozler bana gerisi babaya ben esmerim bu beyaz kaslarda yok gozleri ben nasil mucadele ediyor kuzm
Bence sana benziyoBen uyurken hep hava baglidi dun allah ya kuvezde duruyor uyandirmislr bole nasil bak
Babasi gozler bana gerisi babaya ben esmerim bu beyaz kaslarda yok gozleri ben nasil mucadele ediyor kuzm
Saglikla gelsind herkese benzesin kuzum kizlar dogunca annelik ne onu analadmBence sana benziyo
:) babasi ela ben kara:)))Evet gözleri sana benziyir gördüm
Kıyamam sana güzel annem benimSaglikla gelsind herkese benzesin kuzum kizlar dogunca annelik ne onu analadm
Maşallah evet hamis halini görmüştük:) babasi ela ben kara:)))
Allahm tatdirsinKıyamam sana güzel annem benim
:)) sizler naptiniz bakimMaşallah evet hamis halini görmüştük
Allah razi olsun kuzumCanım hayırlı uğurlu olsun
İnşallah iyileşir bebiş de
Allah razı olsun kuzum benim aminn inşallah rabbim duysunAllahm tatdirsinEses07 sizlerede dua ettim doguma giderken aklima geldi hep
Cok şükür simdilik guzel canim annem yanimda ya kolay oluyor o gidince biraz zor olacak gibi. Benim oğlan belli etmese de kiskaniyor :) sen nasilsin napiyosun. Okuyamiyorum burayi hic kimseden haberim yok :)gulse14 nabiyoshn iki bebisle hayat nasıl :)
Cnm nasıl güzel yüreğin var rabbim seni yavruna kavuştursun inşallah bu günleri dönüp de sadece hatırlarsın...bol bol dua et rabbim nelere kadir... canım bana da atarmışım güçlü cadımızın fotosunu.. Allah a emanet olunAllahm tatdirsinEses07 sizlerede dua ettim doguma giderken aklima geldi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?