- 2 Eylül 2018
- 46
- 94
- 3
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.481
yok sağlık personeliBen çoluk çocuk
Doktor musun
Çok şükür canm benim ayni koaturmaca valla değişen birşey yok okul hayatımız var o kdr bir tek ekşınCok şükür simdilik guzel canim annem yanimda ya kolay oluyor o gidince biraz zor olacak gibi. Benim oğlan belli etmese de kiskaniyor :) sen nasilsin napiyosun. Okuyamiyorum burayi hic kimseden haberim yok :)
Oy Allah bagislasin mesleğinde de başarılar dilerm :)yok sağlık personelikolay gele canım ben dede var bidene
Amin cnimmm aminnn allah razi olsunT Tatlianne20 gozunaydin canim insAllah en yakin zamanda gule oynaya meleginle ev ine donersin
Allah razi olsun kuzum
Allahm tatdirsinEses07 sizlerede dua ettim doguma giderken aklima geldi hep
Bende köfte kizartip sofra hazırlacama kız uyandı öyle oturuyorumKızçelerrrrr ne yapıyorsunuzzz ?ByNkoaLa EternaaLLove @Finr Makarnasever N Nnuurrr A Aveline Pembeemzik Minik Duduklu Tencere @Peri Kanadi melankolimm @_nurunnisa_ ve tüm tatlış üyeler....
Ben okuldan geldim çok yorgunum. Akşama ufak tefek cinayetler var onu sabırsızlıkla bekliyorum
Oooo gelelim miBende köfte kizartip sofra hazırlacama kız uyandı öyle oturuyorum
Oğlanlar gidiyordu kız daha çok küçük :)) gelin kabak tatlısı taze fasulye Yazıcık da pilav var :)Oooo gelelim miKızın okula gidiyor muydu ?
Kuzummm gece görüşürüz yemek yapıyorum gezdim bütün gün yemek yapmadım da :)Kızçelerrrrr ne yapıyorsunuzzz ?ByNkoaLa EternaaLLove @Finr Makarnasever N Nnuurrr A Aveline Pembeemzik Minik Duduklu Tencere @Peri Kanadi melankolimm @_nurunnisa_ ve tüm tatlış üyeler....
Yumuyumii adına bayıldım.
Ben okuldan geldim çok yorgunum. Akşama ufak tefek cinayetler var onu sabırsızlıkla bekliyorum
Akşama utc yi yine kaçırmam ins iki haftadır odevlerden izleyemedim sonradan izledim ://
Oğlanlar gidiyordu kız daha çok küçük :)) gelin kabak tatlısı taze fasulye Yazıcık da pilav var :)
Kızzz eyvah koş yemek yapmaya aç bırakma kocanıııııKuzummm gece görüşürüz yemek yapıyorum gezdim bütün gün yemek yapmadım da :)
Zor olmazmıBen internetten izledim önceki iki bölümü. Bugünkini ilk defa televizyondan izleyeceğim. İnternetten izlerken reklamlar olmuyor ya daha güzel oluyorda internete düşmesini bekleyemeyeceğim heyecanlı yerdekalmıştı
Allah bağışlasın ne güzel 3 çocuk ama zordur tabi
Canımı disime taktım kuzu tutmayın beniKızzz eyvah koş yemek yapmaya aç bırakma kocanııııı
Tamam tamam tutmuyorum hadi koşşşşşCanımı disime taktım kuzu tutmayın beni
Aman ödevlere dikkat edelim veliler, ödevler önemli. İçimdeki öğretmeni tutamazdımZor olmazmıödevlerde coktan başlamak lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?