Ayy aynen o bizi aşıyor maşallah
Oyy siz varken asla sırtın yere gelmez oyarm valla adamı lesini çıkarır bir daha oyarm o kdr psikopatm hep beraber bunu yapabiliriz senin içinde de bi psikopat gizli bunu biliyorum
Hemde ne psikopat gizli hemde ne, bir vukaat olursa kapımı çalman yeterli hallederiz bebeğim

Aleykumselam hoşgeldin canmmmm
Nerelerdesin sen
Ay koalam gelde halimi gör. Benim kazma nin hakkından çık. Akşam akşam sinir etti. Biraz yürüyüş yapalım dedim. Niye ki arkadaşlarına gitmedi bir surat yapmış

Hahahahaha bendensn
Şuan guvenm tam tabiki ilerisini bilemem ilk isim seni aramak olacak
Her zaman bebeğim her zaman Kız bulmuş senin gibisini; hem güzel, hem alımlı, hem espirikli, hem becerikli, hem 2 tane minnoşmu minnoş oğul vermiş ona. Belasını mı arayacak daha adam

Her zaman bebeğim her zaman Kız bulmuş senin gibisini; hem güzel, hem alımlı, hem espirikli, hem becerikli, hem 2 tane minnoşmu minnoş oğul vermiş ona. Belasını mı arayacak daha adam
Ayy sorma daha napacahimi sasirdm
Güzellik alimlilkk yok ta espiriklik var bak
Bazen diyorm daha iyisini bulacaksan ajanda kapı oturup kaliyor

Ay koalam gelde halimi gör. Benim kazma nin hakkından çık. Akşam akşam sinir etti. Biraz yürüyüş yapalım dedim. Niye ki arkadaşlarına gitmedi bir surat yapmış
Ama sen hamilesinnn yürüyüş yapman lazım... Niye öyle yaptı ki o ? Çok mu önemliymiş arkadaşları, kızdım bak

Ayy sorma daha napacahimi sasirdm
Güzellik alimlilkk yok ta espiriklik var bak
Bazen diyorm daha iyisini bulacaksan ajanda kapı oturup kaliyor
Varrr var olmaz mı sende herşey var bebeğğimmm Nazar değmesin benim koalama Tabikide bulamaz, anca oturup kalır işte öyle

Ama sen hamilesinnn yürüyüş yapman lazım... Niye öyle yaptı ki o ? Çok mu önemliymiş arkadaşları, kızdım bak
Ben bugün illa beni yürüyüşe goturecen surat asmış. Niye böyle yapıyorsun. Dedim dedikiHiç beni soruyormusn. Bende sen hiç bu kadın hamile bir durumu nasıl diye aramıyorsun benden bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…