- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.541
Aleykumselam hoşgeldin canmmmmSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar kızlar
Hemde ne psikopat gizli hemde ne, bir vukaat olursa kapımı çalman yeterli hallederiz bebeğimAyy aynen o bizi aşıyor maşallah
Oyy siz varken asla sırtın yere gelmezoyarm valla adamı lesini çıkarır bir daha oyarm o kdr psikopatm hep beraber bunu yapabiliriz senin içinde de bi psikopat gizli bunu biliyorum
Kız yorsak okadar zarar gelmez psikolojikmen yoruluyoruz. Bide çocuk yapalım diyen şahıs yaniHamiş üyelere o kadar yorgunluk yassssakkkkNe iddiası o kız merak ettim
Hayırlı akşamlar kuzucuk hoş geldinSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar kızlar
Hahahahaha bendensnHemde ne psikopat gizli hemde ne, bir vukaat olursa kapımı çalman yeterli hallederiz bebeğim
Kimmm seni psikolojik olarak yoran söyle bakalım çekeyim hemen fişiniKız yorsak okadar zarar gelmez psikolojikmen yoruluyoruz. Bide çocuk yapalım diyen şahıs yani
Ay koalam gelde halimi gör. Benim kazma nin hakkından çık. Akşam akşam sinir etti. Biraz yürüyüş yapalım dedim. Niye ki arkadaşlarına gitmedi bir surat yapmışAleykumselam hoşgeldin canmmmm
Nerelerdesin sen
Hoş buldum canım kazma kocamKimmm seni psikolojik olarak yoran söyle bakalım çekeyim hemen fişini
Her zaman bebeğim her zamanHahahahaha bendensn
Şuan guvenm tam tabiki ilerisini bilemem ilk isim seni aramak olacak
Gönder bize B Brunello Cicinelli ile hallederiz biz üzülme senAy koalam gelde halimi gör. Benim kazma nin hakkından çık. Akşam akşam sinir etti. Biraz yürüyüş yapalım dedim. Niye ki arkadaşlarına gitmedi bir surat yapmış
Ayy sorma daha napacahimi sasirdmHer zaman bebeğim her zamanKız bulmuş senin gibisini; hem güzel, hem alımlı, hem espirikli, hem becerikli, hem 2 tane minnoşmu minnoş oğul vermiş ona. Belasını mı arayacak daha adam
Baya baya buraların mafyası olacağız biz yakındaGönder bize B Brunello Cicinelli ile hallederiz biz üzülme sen
Hahahaha numaramiz 0555 555 3 007Baya baya buraların mafyası olacağız biz yakındaHalledileceklerin listesini ByNkoaLa ile bana verin gerisini bize bırakın
Ama sen hamilesinnn yürüyüş yapman lazım... Niye öyle yaptı ki o ? Çok mu önemliymiş arkadaşları, kızdım bakAy koalam gelde halimi gör. Benim kazma nin hakkından çık. Akşam akşam sinir etti. Biraz yürüyüş yapalım dedim. Niye ki arkadaşlarına gitmedi bir surat yapmış
Son 3 rakam yalnızHahahaha numaramiz 0555 555 3 007
Varrr var olmaz mı sende herşey var bebeğğimmmAyy sorma daha napacahimi sasirdm
Güzellik alimlilkk yok ta espiriklik var bak
Bazen diyorm daha iyisini bulacaksan ajanda kapıoturup kaliyor
Ben bugün illa beni yürüyüşe goturecen surat asmış. Niye böyle yapıyorsun. Dedim dedikiHiç beni soruyormusn. Bende sen hiç bu kadın hamile bir durumu nasıl diye aramıyorsun benden bekliyorsunAma sen hamilesinnn yürüyüş yapman lazım... Niye öyle yaptı ki o ? Çok mu önemliymiş arkadaşları, kızdım bak
On numara oldu dmiSon 3 rakam yalnız
Senin güzel gözlerin onlar canmn içi güzelimVarrr var olmaz mı sende herşey var bebeğğimmmNazar değmesin benim koalama Tabikide bulamaz, anca oturup kalır işte öyle
Bizim eslermizn mesleği gereği odunlasiyorlar canmmBen bugün illa beni yürüyüşe goturecen surat asmış. Niye böyle yapıyorsun. Hiç beni soruyormusn hiç bu kadın hamile bir durumu nasıl diye aramıyorsun benden bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?