Oh oh herkeste yemek telaşı, kocamın yanımda olmadığı nasıl belli ya yemek yapma saatlerini bile unutmuşum Hangi diziiiiiiiii ?

Kocan nerde ki cano?

Kadın
Ay ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum

Ben sana herşey olirm üzülme
Konusu biraz dram ama çok güzel iki çocuğuyla tek başına mücadele veren hasta bir kadın

Napim arkadastaydim şimdi geldm canmmm bende kadın var onu bekliyorum fox da sabırsızlıkla

Bende hem kadınciyim hemde ufak tefek cinayetlere bayılıyorum napcam ya

Al benden de o kadar :)

Yaaa kadını hiç bilmiyorum ben.. Ufak tefek cinayetleri izleyin yaa banane banane Merve Aksak nasıl kızlar bir kaşık suda boğmalık değil mi ? Yeni sezonda güzel başladı...

Ben sana herşey olirm üzülme
Konusu biraz dram ama çok güzel iki çocuğuyla tek başına mücadele veren hasta bir kadın
Kızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım ha Kıymetlim benim..
Güzelmiş konusuda hayatım dram olmuş ayol bide onu izlersem yandım

Kızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım ha Kıymetlim benim..
Güzelmiş konusuda hayatım dram olmuş ayol bide onu izlersem yandım
Ben nasıl agliyorm bi bilsen ben bastan 33 bolumu bir solukta ağlayan aglaya izledm eşim isteyken bi gelirdi gözler sis noldu derdi dizi izledm hay senin aklını Seveyim kadın derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…