- 8 Nisan 2017
- 57.433
- 309.279
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.501
Branş in ne sınıf ogretmenimisin ?Aman ödevlere dikkat edelim veliler, ödevler önemli. İçimdeki öğretmeni tutamazdım
Oh oh herkeste yemek telaşı, kocamın yanımda olmadığı nasıl belli ya yemek yapma saatlerini bile unutmuşumHerkese selamm ...
Pazardan geldim oğlanı okuldan aldım şimdi yemek telaşı,
9 a kadar bütün isimi bitirip çocukları uyutup çayı demlemiş olmam lazim
Dizimin yeni sezonu başlıyor.
ay çok heyecanlıyım
Sınıf öğretmeniyim kuzum.Branş in ne sınıf ogretmenimisin ?
Kocan nerde ki cano?Oh oh herkeste yemek telaşı, kocamın yanımda olmadığı nasıl belli ya yemek yapma saatlerini bile unutmuşumHangi diziiiiiiiii ?
Napim arkadastaydim şimdi geldm canmmm bende kadın var onu bekliyorum fox da sabırsızlıklaKızçelerrrrr ne yapıyorsunuzzz ?ByNkoaLa EternaaLLove @Finr @Makarnasever @Nnuurrr @Aveline Pembeemzik Minik Duduklu Tencere - Pudra Pembe - @melankolimm @_nurunnisa_ ve tüm tatlış üyeler....
@Yumuyumii adına bayıldım.
Ben okuldan geldim çok yorgunum. Akşama ufak tefek cinayetler var onu sabırsızlıkla bekliyorum
Birini internetten takip edicrnBende hem kadınciyim hemde ufak tefek cinayetlere bayılıyorum napcam ya
Bende hem kadınciyim hemde ufak tefek cinayetlere bayılıyorum napcam ya
Ay ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?Kocan nerde ki cano?
Kadın
Ben sana herşey olirm üzülmeAy ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum
Napim arkadastaydim şimdi geldm canmmm bende kadın var onu bekliyorum fox da sabırsızlıkla
Al benden de o kadar :)
Ona gıcık olduğu için 16./bölümde bıraktımYaaa kadını hiç bilmiyorum ben.. Ufak tefek cinayetleri izleyin yaa banane bananeMerve Aksak nasıl kızlar bir kaşık suda boğmalık değil mi ? Yeni sezonda güzel başladı...
Ohhh mis gibi hanımefendi giyinsin güzel güzelBende kizi parka götürdüm saat 6da yeni geldik. Birazdan avmye gidip hanim efendiye kilotlu corap alacagiz
Kaçıncı sınıf peki şuanSınıf öğretmeniyim kuzum.
Kızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım haBen sana herşey olirm üzülme
Konusu biraz dram ama çok güzel iki çocuğuyla tek başına mücadele veren hasta bir kadın
Aynen valla cadidan farksizYaaa kadını hiç bilmiyorum ben.. Ufak tefek cinayetleri izleyin yaa banane bananeMerve Aksak nasıl kızlar bir kaşık suda boğmalık değil mi ? Yeni sezonda güzel başladı...
Çok erken bırakmışsın neler geldi onun başına neler Merve Aksak oldu sana Acıların Kadını AksakOna gıcık olduğu için 16./bölümde bıraktım
Esim uç dizi izlememe izin veriyor
Ben nasıl agliyorm bi bilsenKızzz duygulandırma beni pislikkk gözlerimde şapudik şupidik akar gözyaşlarım haKıymetlim benim..
Güzelmiş konusuda hayatım dram olmuş ayol bide onu izlersem yandım
Ay gıcık oluyorum ya onaÇok erken bırakmışsın neler geldi onun başına neler Merve Aksak oldu sana Acıların Kadını Aksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?