- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.521
Çocukların ihtiyaçları hiççç bitmez... Size iyi kilotlu çorap almalar kuzumBende kizi parka götürdüm saat 6da yeni geldik. Birazdan avmye gidip hanim efendiye kilotlu corap alacagiz
Aa sende mi burdaydinKaçıncı sınıf peki şuan
4 okutuyorum. 2 yıl üst üste 4 geldi başka bir okula geçiş yapınca. Baya kanıma işledi 4 okutmak artıkKaçıncı sınıf peki şuan
Hahah dogru diyosun alicaz artuk napalimÇocukların ihtiyaçları hiççç bitmez... Size iyi kilotlu çorap almalar kuzum
Yarin okulda parti varda giyecek bakalimOhhh mis gibi hanımefendi giyinsin güzel güzel
Kiyamam yaAy ona bakmadım ben hiç güzel mi ki.. Konusu ne ?
Kocam benden 1100 km uzakta, polis okulunda kuzu. Ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yalnızım böyle bir başımayım. Kendimi kadınlar klübüne vurdum işte ne yapayım. Sizlerle avunuyorum
Sen bir tek bana gıcık olma bebişim onlara gıcık olabilirsinAy gıcık oluyorum ya onaoyaya da gıcık oluyorm
Oooo ne partisi kızzz, biz de gelek kopmayaYarin okulda parti varda giyecek bakalim
Kıyamayın banaaaKiyamam ya
Allah kavuştursun canım..
Sen tek mi kalıyorsun ?
Oyu ne güzel doğum GNU mu :)/Yarin okulda parti varda giyecek bakalim
Ayy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki)Sen bir tek bana gıcık olma bebişim onlara gıcık olabilirsinNasıl kendime pay çıkardım yine ama ibretlik performans Yaa Oya'ya bende ayarım Merve'nin elinden aldı kocasını bide çocuk yaptı iyi mi. Bdv'ye konu açsa taşlanır ayol
Yaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bendeAyy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki)
Aynen oya çok berbat merve de serhani hic sevmemiş ama sırf zengin diye tavlamis ayar oluyorm öyle insanlara
Ahhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabikiYaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bendeVallahi gerçekleride var onların hayatta dizi deyip geçmemek lazım. Kocalara sahip çıkın kızlar kocalar önemli
Yaaa @umudu beklemek 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammmAhhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabiki
Ayyy zincir mi taksam adama ya da bi sinyal , cip falan
Bende bebişine kavuştu bizi unuttu mu yazmıyor diyordum tamSelam, benim de iş çıkışı kursum vardı. Eve zor attım kendimi. Her tarafım ağrıyorrr.
Evet daha çok yeni :) Sizi unutabilmek ne kelime ^^ Eşimle iddialaştık bir konuda, bu yüzden sıkıyorum.Bende bebişine kavuştu bizi unuttu mu yazmıyor diyordum tamKuzu sen hamiş değil misin, neden kendini o kadar yoruyorsun bakalım ?
Ayy aynen o bizi aşıyor maşallahYaaa @umudu beklemek 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammmSana yanlış yapacak adamın alnını biz karışlarız hiç çipe mipe para harcama. Sen şüphelen gerisi bizde 007 Brunello Bond
Ay sen kendine dikkat etsene canmmm yaaSelam, benim de iş çıkışı kursum vardı. Eve zor attım kendimi. Her tarafım ağrıyorrr.
Hamiş üyelere o kadar yorgunluk yassssakkkkEvet daha çok yeni :) Sizi unutabilmek ne kelime ^^ Eşimle iddialaştık bir konuda, bu yüzden sıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?