Kaçıncı sınıf peki şuan
4 okutuyorum. 2 yıl üst üste 4 geldi başka bir okula geçiş yapınca. Baya kanıma işledi 4 okutmak artık Bir tek 1 okutmak nasip olmadı daha.. Ama okuma yazmada da özel ders vermişliğim var onu da yaptım sayılır. Senin minikler kaça gidiyor ?

Kiyamam ya
Allah kavuştursun canım..
Sen tek mi kalıyorsun ?

Ay gıcık oluyorum ya ona oyaya da gıcık oluyorm
Sen bir tek bana gıcık olma bebişim onlara gıcık olabilirsin Nasıl kendime pay çıkardım yine ama ibretlik performans Yaa Oya'ya bende ayarım Merve'nin elinden aldı kocasını bide çocuk yaptı iyi mi. Bdv'ye konu açsa taşlanır ayol

Kiyamam ya
Allah kavuştursun canım..
Sen tek mi kalıyorsun ?
Kıyamayın banaaa Tek sayılmam akrabalar yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar. Ama eşin olmayınca kim olursa olsun tek hissediyorsun malesef.. Zor yani, daha 1 ay bitti. 3 ay daha var...

Ayy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki)
Aynen oya çok berbat merve de serhani hic sevmemiş ama sırf zengin diye tavlamis ayar oluyorm öyle insanlara

Ayy ben sana nasıl gıcık olurm su tatlılık kmde var ( bende tabiki)
Aynen oya çok berbat merve de serhani hic sevmemiş ama sırf zengin diye tavlamis ayar oluyorm öyle insanlara
Yaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bende Vallahi gerçekleride var onların hayatta dizi deyip geçmemek lazım. Kocalara sahip çıkın kızlar kocalar önemli

Yaaa tabiki sende var şapşal mısınnnn, bir sende bir de bende Vallahi gerçekleride var onların hayatta dizi deyip geçmemek lazım. Kocalara sahip çıkın kızlar kocalar önemli
Ahhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabiki
Ayyy zincir mi taksam adama ya da bi sinyal , cip falan

Ahhahaha aynen ikimzde aşırı var birde @umudu beklemek de var tabiki
Ayyy zincir mi taksam adama ya da bi sinyal , cip falan
Yaaa @umudu beklemek 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammm Sana yanlış yapacak adamın alnını biz karışlarız hiç çipe mipe para harcama. Sen şüphelen gerisi bizde 007 Brunello Bond

Ayy aynen o bizi aşıyor maşallah
Oyy siz varken asla sırtın yere gelmez oyarm valla adamı lesini çıkarır bir daha oyarm o kdr psikopatm hep beraber bunu yapabiliriz senin içinde de bi psikopat gizli bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…