- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.561
Ay ya şu kocaları ne yapmalı hakikatenBen bugün illa beni yürüyüşe goturecen surat asmış. Niye böyle yapıyorsun. Dedim dedikiHiç beni soruyormusn. Bende sen hiç bu kadın hamile bir durumu nasıl diye aramıyorsun benden bekliyorsun
Sizin eşlerinizin meslekleri nekine ?Bizim eslermizn mesleği gereği odunlasiyorlar canmm
Büyük 44 okutuyorum. 2 yıl üst üste 4 geldi başka bir okula geçiş yapınca. Baya kanıma işledi 4 okutmak artıkBir tek 1 okutmak nasip olmadı daha.. Ama okuma yazmada da özel ders vermişliğim var onu da yaptım sayılır. Senin minikler kaça gidiyor ?
Kız burdakiler de öyle diyor ama bizim daha bir yilimiz bitti. Daha öncesi. İnanki geçenler de 1 yıl önce iş yerinde 3 yıl beraber çalışan bir kız arkadaşını gördüm bana diyorki seninki bir espirili bize davranıyor bir şakacı bir iyi bir efendi. Ben şaştım kaldım bu benimki mi ama bana hiç öyle değil. Eşime diyorum sen böylesin ama onlar şakayı kaldırıyor. Bende dedim sen onlara şakayla ayy çok tatlısın. Bana da şakayla sen çok sert sin. Ben nasıl kaldırayım ona iltifat bana hakaret. Ya Ben mi yanlış anlıyorum hep bir beni haksız görüp görmeler inan okadar pişman oldum evle digime ya ben ne yapacağım öyle şaştım kaldım anladım sevgi yetmiyor.filmdeki ler sevgi ların doyurmuyor onlar maddi olarak alıyor ben manevi algiliyorumBizim eslermizn mesleği gereği odunlasiyorlar canmm
Ouyyy maşallahBüyük 4küçük 1 e başladı
Maalesef 4 e giden derslerde pek iyi değilOuyyy maşallah4 olan derslere iyi asılsın kuzum zordur 4. sınıf... Sınavlar falan başlıyor malum. 1 tabi ayrı bir stres.. Bahtları da tahtları da güzel olsun inşallahh....
GardiyanSizin eşlerinizin meslekleri nekine ?
Kız ayni benim eşimi anlagiyorsun is yerinde gırgır şamata patlatır eve gelir bana hakaretler karisik saka yapar alinirm sen çok alingansn ben sana saka yapamiyorm dedm karakterme saldırıp yapma sakani o zaman ben senin kocanim sana kelimeleri sececekmiyim diyo dedm kocaman diye her ağzına geleni sayamazsn uzgnum.Kız burdakiler de öyle diyor ama bizim daha bir yilimiz bitti. Daha öncesi. İnanki geçenler de 1 yıl önce iş yerinde 3 yıl beraber çalışan bir kız arkadaşını gördüm bana diyorki seninki bir espirili bize davranıyor bir şakacı bir iyi bir efendi. Ben şaştım kaldım bu benimki mi ama bana hiç öyle değil. Eşime diyorum sen böylesin ama onlar şakayı kaldırıyor. Bende dedim sen onlara şakayla ayy çok tatlısın. Bana da şakayla sen çok sert sin. Ben nasıl kaldırayım ona iltifat bana hakaret. Ya Ben mi yanlış anlıyorum hep bir beni haksız görüp görmeler inan okadar pişman oldum evle digime ya ben ne yapacağım öyle şaştım kaldım anladım sevgi yetmiyor.filmdeki ler sevgi ların doyurmuyor onlar maddi olarak alıyor ben manevi algiliyorum
Kız burdakiler de öyle diyor ama bizim daha bir yilimiz bitti. Daha öncesi. İnanki geçenler de 1 yıl önce iş yerinde 3 yıl beraber çalışan bir kız arkadaşını gördüm bana diyorki seninki bir espirili bize davranıyor bir şakacı bir iyi bir efendi. Ben şaştım kaldım bu benimki mi ama bana hiç öyle değil. Eşime diyorum sen böylesin ama onlar şakayı kaldırıyor. Bende dedim sen onlara şakayla ayy çok tatlısın. Bana da şakayla sen çok sert sin. Ben nasıl kaldırayım ona iltifat bana hakaret. Ya Ben mi yanlış anlıyorum hep bir beni haksız görüp görmeler inan okadar pişman oldum evle digime ya ben ne yapacağım öyle şaştım kaldım anladım sevgi yetmiyor.filmdeki ler sevgi ların doyurmuyor onlar maddi olarak alıyor ben manevi algiliyorum
Gardiyan
Kız ayni benim eşimi anlagiyorsun is yerinde gırgır şamata patlatır eve gelir bana hakaretler karisik saka yapar alinirm sen çok alingansn ben sana saka yapamiyorm dedm karakterme saldırıp yapma sakani o zaman ben senin kocanim sana kelimeleri sececekmiyim diyo dedm kocaman diye her ağzına geleni sayamazsn uzgnum.
Biraz biraz toparlandı ama bende onun bana yaptiklarnin aynısını yaptm inan snra diyor sen boyle değildin yaninda dura dura benzicem tabi dedm
Anlayan anmaya bu hale geldik kuzumBenim eşim önceden özel sektörde çalışırdı. Tüm enerjisini orada harcayıp eve 5 karış suratla gelirdi.melankolimm seninki de muhtemelen tüm esprili yönünü, anlayışını, tahammülünü iş yerine harcadığından sana suratsız hali kalıyor olmalı
Gardiyanlık zordur hakikaten ya... Allah kolaylık versin adamları da anlamak lazım
Hadi ya... Okula sevmeyince ders başarısı çok zor oluyor malesef. Bu nedenle hep etkinliklerle, eğlence katarak okulu sevdirmeye çalışıyorum öğrencilerime. Beni sevdiklerinde, okulu da seviyorlar. Okulu sevince dersleri de seviyorlar. Dersleri sevince de başarı geliyor tabi. Allah kolaylık versin eğitim gerçekten zor iş ya.. Veren içinde alan içinde... Kıyamam onlara.Maalesef 4 e giden derslerde pek iyi değilhiç sevmiyor okulu istemiyor sebepleri var aslında ama sevdiremedik bir türlü küçük çok azimli :)) bugün sevinçle geldi sana el yazayım mi anne diyor :))
Ay artik hic takmiyorm valla eskiden çok yipratiyordm kendi şimdi bana karışmasın da naparsa yapsnAyyy bide bunlarla omur mu geçilecek. Bu sefer ne diyor ben seninle konuşurken kelimelerimi seçiyorum. Seç tabi eşinim
Benimki zaten özel sektörde çalışıyordu. 1 yıldır Makam şoförü oldu.Benim eşim önceden özel sektörde çalışırdı. Tüm enerjisini orada harcayıp eve 5 karış suratla gelirdi.melankolimm seninki de muhtemelen tüm esprili yönünü, anlayışını, tahammülünü iş yerine harcadığından sana suratsız hali kalıyor olmalı
Gardiyanlık zordur hakikaten ya... Allah kolaylık versin adamları da anlamak lazım
Kız Allah cızırtınızı vermesinB Brunello Cicinelli Bana İngilizce çalıştır dedim, üşendi galiba ben nasıl çalıştırayıma getirdi. İyi dedim ben de kursa yazılacağım, görürsün dedim. Öyle kaldı
Evet çok sevinçli yaş biz hiç zorlanmadik çok oyun hamuru oynuyor hatta çok güzel figürler yaptu tatil boyuncaHadi ya... Okula sevmeyince ders başarısı çok zor oluyor malesef. Bu nedenle hep etkinliklerle, eğlence katarak okulu sevdirmeye çalışıyorum öğrencilerime. Beni sevdiklerinde, okulu da seviyorlar. Okulu sevince dersleri de seviyorlar. Dersleri sevince de başarı geliyor tabi. Allah kolaylık versin eğitim gerçekten zor iş ya.. Veren içinde alan içinde... Kıyamam onlara.
Miniğe de bak sen el yazmayı öğrenmiş. Ay çok tatlı oluyor 1'ler ya...
Bi anlık hırs ile başladımKız Allah cızırtınızı vermesinÇok tatlısınız maşallah çok tatlı atışmalar Ama kurs murs derken yorulma, bebişe de kıyamayız sana da kıyamayız
Kız seninki de infaz koruma değil miydi ben hatları mo karistirdimBenimki zaten özel sektörde çalışıyordu. 1 yıldır Makam şoförü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?