Ay artik hic takmiyorm valla eskiden çok yipratiyordm kendi şimdi bana karışmasın da naparsa yapsn
Inanki çok da karışıyor. Melankolim. Ağlama gülme sağa bakma sıla bakma 6ere bakma yukarı bakma konuşma bağırma neden sessizsin neden konuşmuyorsun. Gibi gibi desemk i bir yerde nefes aldırtiyor oda yok. Benim ki bitmez bacım.

O ne kuzu, Allah sabır versin valla. Ben öyle adamı ne yapardım bilmem. Hiç gelemem öyle ya

Ben bile bunu okurken sıkıldım Sabırlar diliyorum...

Bilmiyorum içeriklerini fazla ama eminim ki stressiz bir iş yoktur. Adamlara da acıyorum biraz bundan.

Benimki de uçak teknisyeni. Uzaktan hoş bir iş gibi duruyor ama içeriği bayağı stresli. Eşimin imza yetkisi var mesela. Uzman olduğu uçağın kontrollerinin yapıldığına dair imzası alınıyor. Yarın bir gün o uçağa bir şey olsa kapımıza gelirler valla. Her gün dikkatli ol, acele etme diye de adamı bunaltıyorum iyice. O da rahat ol diyor daha relaxdır benden bu konuda.

Ama işteki stresi hiçbir zaman eve taşımadı. Bu huyunu çok seviyorum.

O ne kuzu, Allah sabır versin valla. Ben öyle adamı ne yapardım bilmem. Hiç gelemem öyle ya
İnanki hiç abartmıyorum. Ben şikayet edince kapı orda. Bende hasta olan ben değil sensin sana kapı orda bende sıkıntı yok. Diyorum. Kabul ediyor ama ne yapım ben buyum değişemem.

Her iş stresli evet ama hepimizi eşleri daha da stresli işlerde sanki. Benimkide polis olacak bakalım. Ocakta görev başı, eğitimde şimdi. Biz neler yaşayacağız bakalım.
Ay Allah kolaylık versin ya benim uçak fobim var okurken bile fena oldum

İnanki hiç abartmıyorum. Ben şikayet edince kapı orda. Bende hasta olan ben değil sensin sana kapı orda bende sıkıntı yok. Diyorum. Kabul ediyor ama ne yapım ben buyum değişemem.
Ah kuzum benim hamile hamile bu stresleri mi yaşıyorsun sen Bir evlilik terapistine gitseniz... Ablamlar çok fayda gördü bak.

Polislik de zordur, polis eşi olmak da zordur. Eşine başarılar diliyorum canım, umarım istediği yerlere ulaşır :)

Uçak fobin mi var :))

Polislik de zordur, polis eşi olmak da zordur. Eşine başarılar diliyorum canım, umarım istediği yerlere ulaşır :)

Uçak fobin mi var :))
Aminnnn... Bakalım ocaktan itibaren neler yaşayacağız...
Uçak fobim var ya. 1 kere binmek zorunda kaldım binene kadar kalp krizi geçireceğim sandım Bindikten sonra sakinleştim biraz hatta dönerken binmeye yine cesaret etmiştim ama sefer bulamamıştım. Ama hemen akabinde pegasusun trabzonda yaşadığı kaza olayı gerçekleşti hani denize 10 metre kala durmuştu ya. Sonra yeniden alevlendi bende korku. Şuan binemem herhalde.

Canım cidden huyu kötüymüş. B Brunello Cicinelli 'nin dediği gibi yardım almaya sıcak bakar mı?

Benim de yükseklik korkum var. Uçak kalkarken ve inerken nefesimi tutup gözlerimi kapatıyorum. Gerisi rahat oluyor

Benim de yükseklik korkum var. Uçak kalkarken ve inerken nefesimi tutup gözlerimi kapatıyorum. Gerisi rahat oluyor
Eşimin yemin törenine giderken binmek zorunda kalabilirim şimdiden korkusunu yaşamaya başladım. Allah yardımcımız olsun fobilerle yaşamak zor

Eşimin yemin törenine giderken binmek zorunda kalabilirim şimdiden korkusunu yaşamaya başladım. Allah yardımcımız olsun fobilerle yaşamak zor
Eşim de arabalardan daha güvenli, insanlardaki bu korku anlamsız diye yakınır hep. Bu fobiye saygısı yok, işin içinde olunca tabi :)

Görüşürüz canım, iyi izlenceler :) Reklam aralarında uğraa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…