- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.581
Inanki çok da karışıyor. Melankolim. Ağlama gülme sağa bakma sıla bakma 6ere bakma yukarı bakma konuşma bağırma neden sessizsin neden konuşmuyorsun. Gibi gibi desemk i bir yerde nefes aldırtiyor oda yok. Benim ki bitmez bacım.Ay artik hic takmiyorm valla eskiden çok yipratiyordm kendi şimdi bana karışmasın da naparsa yapsn
O ne kuzu, Allah sabır versin valla. Ben öyle adamı ne yapardım bilmem. Hiç gelemem öyle yaInanki çok da karışıyor. Melankolim. Ağlama gülme sağa bakma sıla bakma 6ere bakma yukarı bakma konuşma bağırma neden sessizsin neden konuşmuyorsun. Gibi gibi desemk i bir yerde nefes aldırtiyor oda yok. Benim ki bitmez bacım.
Nasıl aklınızda tutuyorsunuz ben akşam ne yedim ayağımda nasıl dön var unutuyorumKız seninki de infaz koruma değil miydi ben hatları mo karistirdim
Ben bile bunu okurken sıkıldımInanki çok da karışıyor. Melankolim. Ağlama gülme sağa bakma sıla bakma 6ere bakma yukarı bakma konuşma bağırma neden sessizsin neden konuşmuyorsun. Gibi gibi desemk i bir yerde nefes aldırtiyor oda yok. Benim ki bitmez bacım.
Kız seninki de infaz koruma değil miydi ben hatları mo karistirdim
Nasıl aklınızda tutuyorsunuz ben akşam ne yedim ayağımda nasıl dön var unutuyorum
Pek afilli islermisByNkoaLa tutamamış ki o da hatlar karışmış Koalamın eşi infaz koruma, melankolimin eşi makam şöförü.
Amin. AminBen bile bunu okurken sıkıldımSabırlar diliyorum...
İnanki hiç abartmıyorum. Ben şikayet edince kapı orda. Bende hasta olan ben değil sensin sana kapı orda bende sıkıntı yok. Diyorum. Kabul ediyor ama ne yapım ben buyum değişemem.O ne kuzu, Allah sabır versin valla. Ben öyle adamı ne yapardım bilmem. Hiç gelemem öyle ya
Her iş stresli evet ama hepimizi eşleri daha da stresli işlerde sanki. Benimkide polis olacak bakalım. Ocakta görev başı, eğitimde şimdi. Biz neler yaşayacağız bakalım.Bilmiyorum içeriklerini fazla ama eminim ki stressiz bir iş yoktur. Adamlara da acıyorum biraz bundan.
Benimki de uçak teknisyeni. Uzaktan hoş bir iş gibi duruyor ama içeriği bayağı stresli. Eşimin imza yetkisi var mesela. Uzman olduğu uçağın kontrollerinin yapıldığına dair imzası alınıyor. Yarın bir gün o uçağa bir şey olsa kapımıza gelirler valla. Her gün dikkatli ol, acele etme diye de adamı bunaltıyorum iyice. O da rahat ol diyor daha relaxdır benden bu konuda.
Ama işteki stresi hiçbir zaman eve taşımadı. Bu huyunu çok seviyorum.
Ah kuzum benim hamile hamile bu stresleri mi yaşıyorsun senİnanki hiç abartmıyorum. Ben şikayet edince kapı orda. Bende hasta olan ben değil sensin sana kapı orda bende sıkıntı yok. Diyorum. Kabul ediyor ama ne yapım ben buyum değişemem.
Polislik de zordur, polis eşi olmak da zordur. Eşine başarılar diliyorum canım, umarım istediği yerlere ulaşır :)Her iş stresli evet ama hepimizi eşleri daha da stresli işlerde sanki. Benimkide polis olacak bakalım. Ocakta görev başı, eğitimde şimdi. Biz neler yaşayacağız bakalım.
Ay Allah kolaylık versin ya benim uçak fobim var okurken bile fena oldum
Aminnnn... Bakalım ocaktan itibaren neler yaşayacağız...Polislik de zordur, polis eşi olmak da zordur. Eşine başarılar diliyorum canım, umarım istediği yerlere ulaşır :)
Uçak fobin mi var :))
Canım cidden huyu kötüymüş. B Brunello Cicinelli 'nin dediği gibi yardım almaya sıcak bakar mı?İnanki hiç abartmıyorum. Ben şikayet edince kapı orda. Bende hasta olan ben değil sensin sana kapı orda bende sıkıntı yok. Diyorum. Kabul ediyor ama ne yapım ben buyum değişemem.
Benim de yükseklik korkum var. Uçak kalkarken ve inerken nefesimi tutup gözlerimi kapatıyorum. Gerisi rahat oluyorAminnnn... Bakalım ocaktan itibaren neler yaşayacağız...
Uçak fobim var ya. 1 kere binmek zorunda kaldım binene kadar kalp krizi geçireceğim sandımBindikten sonra sakinleştim biraz hatta dönerken binmeye yine cesaret etmiştim ama sefer bulamamıştım. Ama hemen akabinde pegasusun trabzonda yaşadığı kaza olayı gerçekleşti hani denize 10 metre kala durmuştu ya. Sonra yeniden alevlendi bende korku. Şuan binemem herhalde.
Eşimin yemin törenine giderken binmek zorunda kalabilirim şimdiden korkusunu yaşamaya başladım.Benim de yükseklik korkum var. Uçak kalkarken ve inerken nefesimi tutup gözlerimi kapatıyorum. Gerisi rahat oluyor
Eşim de arabalardan daha güvenli, insanlardaki bu korku anlamsız diye yakınır hep.Eşimin yemin törenine giderken binmek zorunda kalabilirim şimdiden korkusunu yaşamaya başladım.Allah yardımcımız olsun fobilerle yaşamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?