- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.601
Haahha benim hafıza iyidir canmNasıl aklınızda tutuyorsunuz ben akşam ne yedim ayağımda nasıl dön var unutuyorum
Bak bi yerden infaz korumayı tutturmusum cezaevi soforuymusByNkoaLa tutamamış ki o da hatlar karışmış Koalamın eşi infaz koruma, melankolimin eşi makam şöförü.
Benim kesimde ilk zamanlar öyleydiInanki çok da karışıyor. Melankolim. Ağlama gülme sağa bakma sıla bakma 6ere bakma yukarı bakma konuşma bağırma neden sessizsin neden konuşmuyorsun. Gibi gibi desemk i bir yerde nefes aldırtiyor oda yok. Benim ki bitmez bacım.
İyilik canım, senden naber?iyi geceler kızlar nasılsınız
Düne kadar iyiydim aslında eylül ayı geldi hastalıklar başladı midemi üşüttüm halsizlik,ateş,sıtma,mide bulantısı var.İyilik canım, senden naber?
Geçmiş olsun canım. Mevsim geçişinden herkes rahatsızlanıyor. Dikkat etmek lazım. Havalar da bizim burada bir gün iyi, bir gün kötü olarak devam ediyor.Düne kadar iyiydim aslında eylül ayı geldi hastalıklar başladı midemi üşüttüm halsizlik,ateş,sıtma,mide bulantısı var.
İyiyz canm sn nasilsiniyi geceler kızlar nasılsınız
Malesef karşı. Hatta ben gitmek istiyorum. Ama yok ne gerek var diye. İkna edersem ben gideyim sonra belki onuda ikna ederim inşallah. Yalnız gidince içini döküp mu ona göre tavsiyelerde bulunuyorAh kuzum benim hamile hamile bu stresleri mi yaşıyorsun senBir evlilik terapistine gitseniz... Ablamlar çok fayda gördü bak.
Yok okulun kendi partisi.Oyu ne güzel doğum GNU mu :)/
Krese gidiyordu dmi
Haha veliler katilamiyorumus sanirimOooo ne partisi kızzz, biz de gelek kopmaya
Oooo ne güzelmişYok okulun kendi partisi.
Valla cok heyecanli yatti bakalimOooo ne güzelmiş
Bizimki elinden gelse okulda uyuyacakValla cok heyecanli yatti bakalim
Kaca gidiyor canim seninki 1 miydiBizimki elinden gelse okulda uyuyacak
Anaokulu canmmmKaca gidiyor canim seninki 1 miydi
Bizde 4 yas kresine gidiyoruz.Anaokulu canmmm
Zorlanıyor mu gitmekteBizde 4 yas kresine gidiyoruz.
Canımm:)Kızçelerrrrr ne yapıyorsunuzzz ?ByNkoaLa @umudu beklemek Finrod Felagund @Makarnasever N Nnuurrr @Aveline @Pembeemzik @minik meleklerim - Pudra Pembe - melankolimm @_nurunnisa_ ve tüm tatlış üyeler....
@Yumuyumii adına bayıldım.
Ben okuldan geldim çok yorgunum. Akşama ufak tefek cinayetler var onu sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?