N Nnuurrr Naber canım, nasıl gidiyor hazırlıklar :)
Sağ ol canımm iyiyim çok şükür :) gezmedeydim bugün sonrasında da kuzenim geldi annemle evine bıraktık yürüdük biraz geldik :)

Çok bi hazırlık yok aslında kuzum ya ben öyle ufak tefek şeyler yapıyorum :)

Annem seccade pike falan vericek inşallah sonra da tabak çanağa girişiriz diyoruz:) bohça falan çıkarsa aradan :)
Evim kalabalık olsun istemiyorum gümüşlük alıp içine kullanmadığım şeyleri dizip onları temizleyip koymak istemiyorum :) çok bi şey olmaz ama yine de kolay değil sanırım çeyiz işleri :) Ayy çok konuştum :)

Nişanlım da gitti başladı göreve. İlçeye verdiler pek memnun kalmadı ama hayırlısını diledik hep :)

Neyse :))
Sen nasılsın napiyosun bacımm :))

Aynen, evlenmeden önce heveslenip bir sürü şey yapıyorsun sonra hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorsun. En iyisi az yapıp öz yapmak.

Ben aynıyım, çalışıyorum işte aynı şeyler bir atraksiyon yok. Hamiş olduğumu öğrenmem dışında :)) Seninki ne iş yapıyordu canım?

Aynen canım az olsun istiyorum kalabalık olmasın sade düzenli olsun :)
Kolay gelsin :)
Sağlıkla kucağına al inşallah :) bulantı falan oluyo mu :)
Polis kuzu

Anaa eşin neredeydi doğru yaaa
Ee ne zaman geliyo :))
İçin içine sığmıyodur ya:))
En son Katar'da idi. Uçağın seferi çıktıysa belki şu an yolda bile olabilir bilmiyorum :)
16 gün, 8 saat sonra geliyor

Telefonda söylemek istemedim. O da sık sık arıyor, iyi misin falan diye. Hissediyor mu ne anlamadım :)

Kız kulagimi cinlattiniz

Cok tesekkür ederim beni unutmamışsın , bende kizin dağittiklarini topluyorumm işte..
Bende seyrettim biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…