- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.621
Sağ ol canımm iyiyim çok şükür :) gezmedeydim bugün sonrasında da kuzenim geldi annemle evine bıraktık yürüdük biraz geldik :)
Hayir ya severeke gidiyo.Zorlanıyor mu gitmekte
Aynen, evlenmeden önce heveslenip bir sürü şey yapıyorsun sonra hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorsun. En iyisi az yapıp öz yapmak.Sağ ol canımm iyiyim çok şükür :) gezmedeydim bugün sonrasında da kuzenim geldi annemle evine bıraktık yürüdük biraz geldik :)
Çok bi hazırlık yok aslında kuzum ya ben öyle ufak tefek şeyler yapıyorum :)
Annem seccade pike falan vericek inşallah sonra da tabak çanağa girişiriz diyoruz:) bohça falan çıkarsa aradan :)
Evim kalabalık olsun istemiyorum gümüşlük alıp içine kullanmadığım şeyleri dizip onları temizleyip koymak istemiyorum :) çok bi şey olmaz ama yine de kolay değil sanırım çeyiz işleri :) Ayy çok konuştum :)
Nişanlım da gitti başladı göreve. İlçeye verdiler pek memnun kalmadı ama hayırlısını diledik hep :)
Neyse :))
Sen nasılsın napiyosun bacımm :))
Aynen canım az olsun istiyorum kalabalık olmasın sade düzenli olsun :)Aynen, evlenmeden önce heveslenip bir sürü şey yapıyorsun sonra hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorsun. En iyisi az yapıp öz yapmak.
Ben aynıyım, çalışıyorum işte aynı şeyler bir atraksiyon yok. Hamiş olduğumu öğrenmem dışında :)) Seninki ne iş yapıyordu canım?
Oluyor ya arada sırada :) Eşim dahil kimsenin haberi yok daha :))Sağlıkla kucağına al inşallah :) bulantı falan oluyo mu :)
Anaa eşin neredeydi doğru yaaaOluyor ya arada sırada :) Eşim dahil kimsenin haberi yok daha :))
En son Katar'da idi. Uçağın seferi çıktıysa belki şu an yolda bile olabilir bilmiyorum :)Anaa eşin neredeydi doğru yaaa
Ee ne zaman geliyo :))
İçin içine sığmıyodur ya:))
Nasıl kuzuu yolda ise niye 16 saat sürer ki :)En son Katar'da idi. Uçağın seferi çıktıysa belki şu an yolda bile olabilir bilmiyorum :)
16 gün, 8 saat sonra geliyor
Telefonda söylemek istemedim. O da sık sık arıyor, iyi misin falan diye. Hissediyor mu ne anlamadım :)
16 gün daha Türkiye'ye gelmeyecek yani :) Uçak farklı ülkelere seferlere gidiyor. O da teknisyen olduğu için uçakla birlikte sürükleniyor :)Nasıl kuzuu yolda ise niye 16 saat sürer ki :)
:) anladım canım neyse azıcık kalmış inşallah :)16 gün daha Türkiye'ye gelmeyecek yani :) Uçak farklı ülkelere seferlere gidiyor. O da teknisyen olduğu için uçakla birlikte sürükleniyor :)
Günler geçmiyorrr :) Tek kalıyorum işte bende, sıkılıyorum. Arada kız kardeşim falan geliyor.:) anladım canım neyse azıcık kalmış inşallah :)
Iyi ki o varmış.. Haklısın sıkılır insan. Az kalmış inşallah canım sık dişini :)Günler geçmiyorrr :) Tek kalıyorum işte bende, sıkılıyorum. Arada kız kardeşim falan geliyor.
Kız kulagimi cinlattinizYaaaEternaaLLove 'in tatlılığı zaten toplumsal bir mesele onu konuşmak bizim haddimize mi o uluslararası bir mesele, o bizi aşar ben konuşamam zinhar harammm Sana yanlış yapacak adamın alnını biz karışlarız hiç çipe mipe para harcama. Sen şüphelen gerisi bizde 007 Brunello Bond
Nerdesin sen canım ya? :)Ben geldim gidicem hepinizi seviyorum canlar
Cok tesekkür ederim beni unutmamışsın , bende kizin dağittiklarini topluyorumm işte..Kızçelerrrrr ne yapıyorsunuzzz ?ByNkoaLa EternaaLLove Finrod Felagund Makarnasever N Nnuurrr A Aveline Pembeemzik @minik meleklerim - Pudra Pembe - @melankolimm D __Dahlia__ ve tüm tatlış üyeler....
@Yumuyumii adına bayıldım.
Ben okuldan geldim çok yorgunum. Akşama ufak tefek cinayetler var onu sabırsızlıkla bekliyorum
O okul tam ekşın zatenÇok şükür canm benim ayni koaturmaca valla değişen birşey yok okul hayatımız var o kdr bir tek ekşın
Hosgeldin cnmmHerkese iyi gecelerr
Uyanık olan birileri var mı ecep iki lafın belini kıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?